Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

MEGAPHONIX IN-ROOM ÁLLÓ MOZIHANGFAL

  • Hatás és dinamika az igazi házimozi élményért
  • Nagy érzékenység, nagyon alacsony torzítás
  • Pontos mintázatvezérlés

A Megaphonix In-Room dedikált házimozikba tervezett hangszóró erőfeszítés nélküli teljesítményt és szabályozott szórást biztosít, hogy elérje a valódi moziélmény hatását.

 

Elérhető szín

Gyártó
KRIX
Várható szállítási idő
Kollégánk személyesen egyeztetnek a várható beérkezésről
Nincs raktáron
Részletek

A Megaphonix In-Room készülékeket kifejezetten szobai használatra tervezték, dedikált házimozikban. A nagy teljesítményt kezelő és nagy érzékenységű meghajtók segítségével ezek a hangszórók minden olyan hatást és dinamikát biztosítanak, amelyre az igazi házimozi élményhez szüksége van, anélkül, hogy nagy teljesítményű erősítőre lenne szükség.

A 255 mm-es mélysugárzó 50 mm-es hangtekerccsel rendelkezik, és úgy lett kifejlesztve, hogy alacsony harmonikus torzítást kínáljon, különösen a kritikus középsávban. A mélysugárzó papírkúpját és a hangszóró körítését úgy fejlesztették ki, hogy a lehető legsimább választ biztosítsa. A magas frekvenciájú meghajtóegység egy speciálisan csillapított, nagy teljesítményű, 26 mm-es, bevont szövet magassugárzó, amely a Krix saját fejlesztésű hullámvezetőjével párosul, hogy a teljes működési sávszélességen fenntartott 90 fokos vízszintes és 40 fokos függőleges területet optimálisan ellássa.

A Megaphonix In-Room kombinált magas frekvenciaválasza kivételesen sima és jól szabályozott hangzást biztosít - ez új mércét jelent a hangreprodukcióban.

A ház merevített és kiemelten csillapított, a saját fejlesztésű Krix gumilábakkal javítják az akusztikai szigetelést kemény vagy puha felületeken.

A Megaphonix In-Room egy öt hangszórós család tagja, így kombinálható fő- vagy surround hangszórókkal az összekapcsolt, tiszta és egyenletes hangzásélmény érdekében.

A lehengerlő otthoni moziélményhez játssza le a Krixen keresztül.

 

Specifikációk

Frekvenciatartomány
40Hz-20kHz

Teljesítménykezelés
50-250 Watt RMS ajánlott erősítő teljesítmény

Érzékenység
95dB 2,83 voltos feszültségnél 1 méteren

Impedancia
8 Ohm

Konfiguráció
2-utas

Burkolat típusa
Bass reflex, elölről nyitott

Méretek
939mm magas x 315mm széles x 205mm mély

Mélysugárzó
Egyetlen 255 mm-es (10") papírkúp meghajtó. 50 mm-es (2") hangtekercs nagy teljesítményű kapton előfeszítőre tekerve, szellőztetett mágnessel és réz gyűrűvel az alacsony torzítás érdekében.

Magassugárzó
26 mm-es (1") bevont szövet dóm. Ferro folyadékhűtés. A Krix által tervezett 90 x 40-es, rövid vetületű hullámvezetőhöz csatlakoztatva.

Keresztezési pont
1,8 kHz

Bemeneti csatlakozók
Nagyáramú terminálok 5 mm-es lyukkal akár 10 AWG kábel befogadására is alkalmasak

Tömeg
19kg darabonként

Adatok
Cikkszám
MEGAPHONIX
Tömeg
19 kg/db
Kiegészítő termékek