Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

SX sorozat

Érezze a robbanás robaját, egy gyermek suttogását vagy egy madár gyors szárnycsapkodását a távolban, a nagy felbontású hanggal a tökéletes moziélményért.

A Krix nemzetközileg elismert, kereskedelmi mozi hangszóróiban használt technológiát tartalmazó Series SX hangszórók és mélysugárzók a négy és nyolc méter hosszúságú, dedikált házimozikban való egyedi használatra készültek.

A Krix legendás Series X sorozatának méretarányai alapján a Series SX meghajtókat úgy tervezték, hogy nagy teljesítményt és nagy érzékenységet kezeljenek, míg a Krix saját fejlesztésű hullámvezetői optimális szórást biztosítanak az egész házimozi térben.

A kizárólag fekete kivitelben kapható SX sorozatú hangsugárzókat úgy tervezték, hogy hallani, nem pedig látni lehessen őket, a kiváló mérnöki és technológiai megoldások pedig a legmagasabb szintű hangsáv-reprodukciót biztosítják.

Az SX sorozat a mozitól elvárt hatást és realizmust nyújtja, anélkül, hogy drága, nagy teljesítményű erősítőkre lenne szükség. A számos beépítési módnak köszönhetően minden mozirajongó szobájába megtalálható a megfelelő Series SX hangszórókombináció.