Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

UANDKSOUND

Tekintse meg a katalógust

Elképzelés

A uandksound erős elkötelezettséggel rendelkezik az akusztikai és vizuális esztétikai tervezéssel. Természetesen műszaki megbízhatóságuk és értékük túlmutat a mottónkon. Még a leginnovatívabb design is folyamatosan fejlődik, így a uandksound minden termékbe beépíti a fejlődést, befektetve az erőfeszítést, hogy a legigényesebb vásárlót is kielégítse. Ebből kiindulva csak a legújabb hangtechnológiát kínáljuk a hosszú távú élvezet érdekében.

Nem gyártunk olcsó hangszórókat, és természetesen nem kínálunk rossz hangzást. Szerencsére világszerte sok ezer audiofil egyetért a filozófiánkkal.

Az uandksound formatervei könnyen integrálhatók a nappalijába. Teljes élvezetükhöz nem kell bonyolult telepítést végezni. Akár filmnézéshez, akár kedvenc énekesének meghallgatásához, a uandksound széles körű katalógust kínál Önnek, ahol a fiatal vagy idősebb audiorajongók kérdés és kompromisszum nélkül megtalálhatják a preferenciáiknak és lehetőségeiknek legmegfelelőbb megoldást.

 

Design

"A hangszóró mint a környezet szerves része"

A hangszóró kettős funkciót tölt be: zenei forrás és bútordarab az otthoni környezetben. A uandksound design megfelel a konceptuális stílusnak. Az akusztikai tervezés és a vizuális harmónia folyamatos integrációjának eredménye. Éppen ott, ahol a stílus és a dizájn megszabottan az akusztikai identitást is meghatározza, vagy mint egy olyan tervezési elem, amelynek esztétikai értékét a funkciójával való összhangja alapján ítélik meg.

A hangszóróház olyan alapvető fontosságú, hogy néhány ismert vonós hangszer konstrukciós koncepciójából merítettünk ihletet. A uandksound hangszórók így érik el tiszta, természetes és határozott akusztikai hangszínüket.

 

Ami mássá tesz minket

Sok cég gyárt nagyszerű hangszórókat, de a uandksound az egyetlen cég, amely többek között high-end mozi- és egyedi hangszórók innovatív vonalát tervezi és gyártja. Nem úgy tervezzük termékeinket, mint mások, a uandksound egyedi megoldásokat kínál a kiváló minőségű hangzás zökkenőmentes integrálására a hétköznapi környezetbe. A uandksound termékek gyakorlatilag tökéletesek minden alkalmazáshoz, így nem szabad megnehezítenie az elméjét, hogy más hangszórókkal érje be, ez az egyik oka annak, hogy a uandksoundot kell választania, a piacon kapható legjobb referencia hangszórók sem fogják Önt boldoggá tenni, ha a rendszer nincs megfelelően kitalálva, megtervezve, telepítve és elmagyarázva. Ezért dolgozik a uandksound a legjobb világszintű forgalmazókkal, akik közül néhányan CEDIA-tagok, és példás gyári támogatást nyújtanak. Teljesen biztos lehet benne, hogy a legjobb élményt az eladás után még hosszú ideig biztosítja.

Csak a legjobbal elégedjen meg! A uandksound messze a legjobb lehetőség, hogy évekig élvezze a leglenyűgözőbb hangzást anélkül, hogy bármi másra kellene gondolnia, hogy élvezze.

 

Technológia

A csúcstechnológiába való befektetés a mi utunk a sikerhez. Az összeszerelés előtt az alkatrészeket gondosan kiválasztjuk, és végül csak a szigorúan meghatározott tűréshatároknak megfelelő alkatrészeket dolgozzuk fel. Ugyanilyen gondossággal és odafigyeléssel készül a keresztváltó hálózat, amely a hangszórókkal együtt alapvető fontosságú a diffúzorok minősége szempontjából.

Kiterjedt hallgatói tesztjeink a gyártási folyamat döntő részét képezik, mielőtt minden egyes hangszórót és elektronikát beégetünk és több napon keresztül alaposan megmérjük. A uandksound termékek csak akkor jutnak tovább a végső gyártási lépcsőbe, ha a mérések nem mutatnak eltérést. A végén jól képzett fülek tesztelnek minden alkatrészt, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy minden megfelel a uandksound szabványoknak.

SZTIROL GUMI HATÁRVONAL
A legújabb sztirol-butadién gumi (SBR) eljárást alkalmazzuk, hogy a legjobb reflex megjelenítést és kiegyensúlyozottságot biztosítsuk minden mérésnél, túlterhelés és hibás működés nélkül. A gumiszegély szélességét gondosan megterveztük, hogy rugalmas méretet adjon. Máskülönben nem mozgatná a meghajtót gyorsan, ahogyan lassan sem nagyobb terhelés alatt. Ezzel elkerülhető a hanghullámok fordított fázisának átvitele is, ami akusztikus hulláminterferenciát generálna. A dupla R analízis kettős gyűrűjének használatával ez kompromisszumok nélkül eléri a funkcionalitását.

MEMBRÁN
A ma használt hagyományos mélysugárzó kúp már jó hangminőséget adott, mégis a uandksound olyan módszereket és anyagokat tervezett, amelyek még nagyobb hanghatást biztosítanak. Jelentős anyagokat használunk a kúp tervezéséhez, így elérve a legjobb acélhatást a nagyobb hatékonyság érdekében. A uandksound középső egysége jelentős előnyt szerez a ház hegesztésével, hogy nagyobb átható és finom hangot adjon Önnek.

TEKERCSCSŐ
A három szokásos anyag, a KSV, a TIL és az ASV különböző hanghatást eredményeznek, mégis mindhárom a hangszóró vezérlését és egyensúlyát segíti. Mivel a uandksound egyedi hangminőséget akart, a tekercscső és a membrán kombinációját úgy terveztük, hogy a lehető legjobb kialakítással rendelkezzen a keresletnek megfelelően.

HULLÁMHOSSZ
A uandksound a legjobb elasztikus kónuszt használja a mester hullámhossz kialakításához a magas hőfokú eljárás kombinálásával. Ez adná meg a szükséges rugalmasságot, és az R és a háromszög alakú kialakítások használatával a hangszóró mozgása nem korlátozódik.

HÁZ
- Minden hangszórónkhoz létra hatású kialakítást használunk, így elöl széles, hátul keskeny. Ez a kialakítás csökkenti a hangvisszaverődést és a diffrakciót. Ez tisztább és részletesebb hangzást biztosít a hangszórónak.

- A vékonyabb falréteg nem csak nagyobb légköri tömörítést, hanem nagyobb dinamikus hajtóerőt is biztosít a hangszórónak, és egyúttal nagyobb tranziens hatást biztosít a hangszórónak.

KERESZTVÁLTÓ
- 12dB használata a tervezés során, valamint a közép- és magas frekvenciás impedancia-kompenzációs folyamat végrehajtása a hanghatás kiegyensúlyozása érdekében.
- Annak érdekében, hogy a hangszóró minden különböző területének pontos terjedését biztosítsa, és a legjobb minőségű komponensek hangolásával a legjobb hangmezőt hozza létre.