Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

Dedikált házimozi

Érezze a mennydörgés dübörgését, a hegedűk sikolyát, amikor az árnyak felsejlenek, a fiatal szerelmesek lélegzetét, amikor tekintetük találkozik - az igazán magával ragadó hangélményhez, amely csak egy életen át tartó mozizástól származhat, a Krixnek kell lennie.

A Krix több mint 40 éve szállít a nemzeti és nemzetközi mozi multiplexeknek, és ugyanazt a kiváló minőségű meghajtó technológiát, amelyet a világhírű kereskedelmi mozi hangsugárzókban használnak, kifogástalanul méretezték meg az otthoni mozi környezethez.

A Krix dedikált házimozi hangszórói hatalmas, magával ragadó hangszínpadot biztosítanak optimális szórással, énekhangok érthetőségével és érzékeny basszusokkal, biztosítva, hogy minden hangsávot nagy intenzitással és tekintéllyel adjanak vissza. Az extrém basszusszintek, a sima frekvenciaválasz és a kiterjedt dinamikatartomány együttesen átfogó, kompromisszumok nélküli házimozi hangzást eredményeznek. A művészet filmeken keresztül történő kifejezésének csatornájaként a Krix hangszórók arra készültek, hogy megmozgassák Önt.

A lehengerlő otthoni moziélményhez játssza le a filmet a Krix hangszórókon keresztül.