Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

RÓLUNK

Vállalkozásunk visszamenőleg közel 20 évre nyúlik vissza.  Fő profilként audio és video technikai eszközök értékesítését tűzte ki célul. Nagyon hamar, az első években kiderült, hogy a mi küldetésünk sokkal több annál, minthogy az ügyfél eljön hozzánk, vásárol, hazaviszi és összerakja valahogy. Mi nem csak kereskedelmi kiszolgálást végzünk. Ügyfeleinknek segítünk  kitalálni, hogy mit szeretne, megtervezzük azt, amiről látványtervet készítünk, végigkísérjük az építkezés vagy felújítást, ott vagyunk minden munkafázisában párhuzamosan más  szakipar képviselőivel, míg elkészül az épület, vele együtt a mi munkánk is, legyen az egy házimozi rendszer vagy egy teljes épületre kiterjedő multiroom audio rendszer.  Közös munka tervezőkkel, belső építészekkel, kivitelezőkkel egy tökéletes otthon létrehozása érdekében. Ez így megy évről évre sok -sok megelégedett ügyfelet felsorakoztatva. Legfontosabb szempont az, hogy minden ügyfél aki eljön hozzánk, megkeres minket, teljes megelégedettséggel rázzon kezet a használatba vétel napján. 
Munkáink során felhasznált anyagok és termékek mind kiváló minőségűek. Elkészült rendszereink belesimulnak, beleolvadnak környezetükbe, teljes harmóniában a bútorzattal, berendezési tárgyakkal, dekorációs elemekkel. Megközelítőleg tíz éve nagy hangsúlyt helyeztünk a beépítettségre, mai munkáink 90%-a erre épül, a hangsugárzók, elektronikai egységek, kivetítők falba, mennyezetbe építve, szinte észrevétlenül van jelen, mialatt kimagasló audio-vizuális élményt nyújtanak  megrendelőinknek. Megrendelőink nagy része magánszemélyek, akik építkeznek, felújítanak vagy csak egyszerűen fejlesztenek otthonukban. Ahogyan házakban, lakásokban, úgy üzletekben és termelői egységekben is végzünk kivitelezéseket kisebb számban, ami szintén megrendelői igények alapján veszi kezdetét  a tervezőasztalon.

A kapcsolat menüpontban, elérhetőségeinken állunk rendelkezésére. Küldje el nekünk terveit, látványterveit, írjon mellé néhány gondolatot elképzeléséről és mi készítünk Önnek összeállítást  a lehetőségekről és költségvetést az Ön igényeinek megfelelően.  Amennyiben ez irányú ismereteit nem tartja elegendőnek, segítünk.

Üdvözlettel: Gégény Gyula