Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

Otthoni szórakoztatás

Az igényes fül számára - aki egy klasszikus mű finom árnyalataira, egy rockzene dübörgő basszusára vagy a ellenség lassú lépteinek kopogására figyel a képernyőn - csak egy olyan hangszóró lehet elég jó, amely a hangzás érzetét, összetettségét és valódi élményét nyújtja.

A Krix otthoni szórakoztató termékcsaládot azok számára készítettük, akik otthonukban kompromisszumok nélküli hangminőséget keresnek. A teljes termékcsalád hangszínének összehangolásával olyan térhatású hangzásélményt nyújtanak, amely valóban magával ragad, a Krix hangszórók ugyanolyan jól teljesítenek a házimoziban vagy a dedikált kétcsatornás hallgatószobában, mintha kedvenc bakelitlemezét játszaná le egy lusta vasárnap délutánon.

A kézzel készített és egyedi kivitelezésű hangszórók választékával a Krix házimozi hangszórók nem csak hűen reprodukálják a tökéletes hangminőséget és élményt, de ugyanolyan jól mutatnak majd otthonában, mint amilyen jól hangzanak. A művészet zenén és filmen keresztüli kifejezésének csatornájaként a Krix hangszórók azért születtek, hogy megmozgassák Önt.

Az ütős otthoni hangélményért használja Krixen keresztül.