Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

KRIX VOLCANIX SLIM MOZI SUB

KRIX VOLCANIX SLIM MOZI SUB
KRIX VOLCANIX SLIM MOZI SUB
  • Vékony kialakítás az egyszerűbb elhelyezésért
  • Lefelé sugárzó kettős portok
  • Erősen merevített ház

Ez egy sokoldalú mélysugárzó , kimodottan hangáteresztő vásznak és más keskeny helyekre tervezve. Ne hagyja, hogy a "slim" név megtévessze, ez a mélysugárzó a hatalmas ütést mély kiterjesztéssel ötvözi.

 

Elérhető szín

Gyártó
KRIX
Várható szállítási idő
Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
Rendelhető
Részletek

Üdvözöljük a valódi mélyfrekvenciás élményekben a Volcanix Slim-mel, egy dedikált házimoziba tervezett mélysugárzóval. Tapasztalja meg az autós üldözések, épületrobbanások és dübörgő földrengések lenyűgöző mélységét és realizmusát, miközben élvezheti a tónuspontosságot és a fokozott basszusteljesítményt, amelyre szüksége van ahhoz, hogy igazán átérezzen egy rockkoncertet vagy egy szimfonikus zenekar vonóit.

A Krix díjnyertes Volcanix mélysugárzójával megegyező mélysugárzót és D-osztályú erősítőt használó Volcanix Slim-et úgy tervezték újra, hogy tökéletesen illeszkedjen hangáteresztő vásznak mögé és keskeny paravánokba.

A beépített ICEpower® D-osztályú erősítő 450 watt RMS teljesítményt nyújt, míg a nagyméretű, 305 mm-es mélysugárzót a hatalmas, 50 mm-es, hosszú lengésű hangtekerccsel kifejezetten az alacsony frekvenciák erősítésére fejlesztették ki. A Volcanix Slim két nagy, lefelé néző nyílással rendelkezik, amelyek a Volcanixnél 40%-kal nagyobb ventilációs felületet biztosítanak, így a Volcanix Slim nagyobb hangerőnél is jobb basszusteljesítményt nyújt.

Az előlapra szerelt, LED kijelzővel ellátott vezérlőpanel egyszerű beállításokat tesz lehetővé, míg a saját fejlesztésű Krix gumilábak javítják az akusztikai szigetelést kemény és puha padlófelületeken egyaránt. Elérhető rács nélküli, hangáteresztő vászon mögötti használatra, vagy ráccsal, ha látótérbe helyezi el.

A lehengerlő otthoni moziélményhez játsza le Krixen keresztül.

 

Specifikációk

 

Frekvenciatartomány
15Hz-200Hz

Erősítő teljesítmény
450 Watt RMS, 900 Watt maximális pillanatnyi teljesítmény

Kimenet
125dB maximális SPL

Bemenetek
Sztereó vonalszintű RCA. Magas kötőoszlopok

Burkolat típusa
Bassreflex, lefelé néző nyílásokkal

Méretek
630mm magas x 500mm széles x 309mm mély

Mélysugárzó
Névleges 305 mm (12") átmérőjű papírkúp hangszóró 50 mm (2") hosszú hangtekerccsel, amelyet magas szintű, alacsony frekvenciás támogatásra fejlesztettek ki.

Tápfeszültség be/kikapcsolás
Állítható Auto/Always On, 12V-os trigger

Fázis kiválasztása
0º vagy 180º

Aluláteresztő szűrő

50Hz-200Hz vagy bypass

Tömeg

26kg darabonként

Adatok
Cikkszám
VOLCANIX_SLIM
Tömeg
26 kg/db
Kiegészítő termékek