Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

KRIX SCENIX FALBA SZERELHETŐ MOZIHANGFAL

  • Kompakt kialakítás
  • Kettős 130 mm-es hangszóró
  • 90 mm-es falüregbe illeszkedik

A szabványos 90 mm-es falüregbe illeszkedő Scenix front hangsugárzóként használható akusztikailag átlátszó képernyők mögött, vagy surround hangsugárzóként többcsatornás elrendezésben.

 

Elérhető szín

Gyártó
KRIX
Várható szállítási idő
Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
Rendelhető
Részletek

A Scenix diszkrét megoldást kínál a dedikált házimozi számára, a teljesítmény feláldozása nélkül.

A Scenix a Krix díjnyertes Acoustix Mk2 polcsugárzóinak mintájára készült, kompakt kialakítású falba építhető hangszóró és ugyanazt a szimmetrikus, három meghajtóból álló, kétutas kialakítást használja, amely nagyobb érthetőséget és átláthatóságot biztosít a teljes frekvenciatartományban - még akkor is, ha a hallgatóhoz közel helyezkedik el.

A zárt burkolat biztosítja, hogy a ház méretei kompaktak maradjanak, és 97 mm-es teljes mélységével sokoldalúan alkalmazható számos falüregben.

A Scenix 80 Hz-ig terjedő alacsony frekvenciát kínál, és akkor lesz igazán kiváló, ha egy kiegészítő mélysugárzóval párosul. A kettős 130 mm-es mélysugárzók 25 mm-es szellőző hangtekercsekkel kivételesen egyenletes választ biztosítanak alacsony torzítással, míg a magas frekvenciájú meghajtóegység 26 mm-es kettős koncentrikus membránnal és hullámvezető középső dugóval ellenőrzött irányíthatóságot és sima, feltárulkozó magas tartományt biztosít.

A Scenix erősen merevített és kiemelten csillapított a jobb basszusok érdekében. Az egyszerű utólagos beépítés érdekében acél előlappal van ellátva, és ráccsal vagy anélkül is szállítható, attól függően, hogy hangáteresztő vászon mögé, vagy köré kerül.

A lehengerlő otthoni moziélményhez játssza le a Krixen keresztül.

 

Specifikációk

Frekvenciatartomány
80Hz-40kHz

Teljesítménykezelés
50-150 Watt RMS ajánlott erősítő teljesítmény

Érzékenység
91dB 2,83 voltos feszültség esetén 1 méteren 91dB

Impedancia
6 Ohm

Konfiguráció
2-utas

Burkolat típusa
Zárt

Méretek
470 mm magas x 295 mm széles x 97 mm mély szekrény
535mm magas x 360mm széles x 1,6mm vastag előlap
538mm magas x 363mm széles x 13mm mély rács

Mélysugárzók
Szálerősítésű polimer kosár, 130 mm-es (5¼") bevont papírkúp hangszóró, 25 mm-es (1") szellőztetett mágneses hangtekercs, magas hőmérsékletű alumínium előfeszítőre tekerve.

Magassugárzó
26 mm-es (1") kettős koncentrikus membrán hullámvezető középső dugóval a szabályozott irányíthatóság érdekében. Visszaverődésmentes, kettős kamrás mágnesszerkezet réz gyűrűvel a torzítás csökkentése érdekében.

Keresztezési pont
2,1 kHz

Bemeneti csatlakozók
Aranyozott kötőpólusok

Kivágási méretek
475mm magas x 300mm széles ajánlott

Tömeg
10kg darabonként

Adatok
Cikkszám
SCENIX
Kiegészítő termékek