Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

KRIX PHONIX FLAT SORROUND MOZIHANGFAL

KRIX PHONIX FLAT SORROUND MOZIHANGFAL
KRIX PHONIX FLAT SORROUND MOZIHANGFAL
  • Magával ragadó surround vagy mennyezeti effektek
  • Könnyű falra szerelés
  • Kompakt, vékony kialakítás

A falra vagy mennyezetre szerelve a Phonix Flat tisztán és erőteljesen szolgáltatja a térhatásokat, így Ön a film középpontjába kerül.

 

Elérhető szín

Gyártó
KRIX
Várható szállítási idő
Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
Rendelhető
Részletek

A Phonix Flat vékony, lapos kialakításával, oldalsó surround, hátsó surround vagy mennyezeti hangszóróként nyújt magával ragadó házimozi élményt és  mindent átfogó mozihangzást, mindezt egy kompakt csomagban.

5.1-es, 7.1-es vagy Dolby® Atmos™-konfigurációkban való használatra legalkalmasabb, kifejezetten házimozi hangszóró, ami nagy teljesítményt és 45 Hz-ig terjedő mélyfrekvenciás kiterjesztést kínál egy takaros, 132 mm mély csomagban.

A nagy teljesítményű 165 mm-es mélysugárzó 33 mm-es hangtekercset tartalmaz, amely nagy teljesítményű alumínium előfeszítőre van tekerve, szellőztetett pókkal és alumínium fluxusstabilizáló gyűrűvel az alacsony torzítás érdekében. A mélysugárzó papírkúpját és illesztését úgy fejlesztették ki, hogy a lehető legsimább választ, valamint dinamikus és nem fárasztó vokális középtartományt biztosítson.

A magas frekvenciájú meghajtóegység egy speciálisan csillapított, nagy teljesítményű, 26 mm-es, adalékolt szövet dóm magassugárzó. A keresztváltó hálózattal kombinálva, amelyet szoros tűréshatárú, professzionális minőségű alkatrészek felhasználásával terveztek és építettek, az eredményül kapott hangzás kivételesen sima és jól szabályozott.

A Phonix egy merevített, kiemelten csillapított, fekete szövetráccsal, és opcionális, alacsony profilú, falra vagy mennyezetre szerelhető tartóval kiegészített házzal a térhatású reprodukció sokoldalúan új mércéje.

A lehengerlő otthoni moziélményhez játssza le a Krixen keresztül.

 

Specifikációk

Frekvenciatartomány
45Hz-20kHz

Teljesítménykezelés
50-150 Watt RMS ajánlott erősítő teljesítmény

Érzékenység
88dB 2,83 voltos feszültségnél 1 méteren

Impedancia
8 Ohm

Konfiguráció
2-utas

Burkolat típusa
Bass reflex, elölről nyitott

Méretek
388 mm magas x 260 mm széles x 132 mm mély felül (109 mm mély alul)

Mélyusgárzó
Egyetlen 165 mm-es (6½") laminált polipropilén kúp. 33 mm-es (1¼") hangtekercs nagy teljesítményű alumínium előfeszítőre tekerve, szellőztetett pókkal és alumínium fluxusstabilizáló gyűrűvel az alacsony torzítás érdekében.

Magassugárzó
26 mm-es (1") adalékolt szövet dóm. Ferro folyadékhűtés

Keresztezési pont
1,8 kHz

Bemeneti csatlakozók
Aranyozott kötőpólusok

Tömeg
6kg darabonként

Adatok
Cikkszám
PHONIX_FLAT
Kiegészítő termékek