Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

KRIX PHONIX 45 SORROUND MOZIHNAGFAL

KRIX PHONIX 45 SORROUND MOZIHNAGFAL
KRIX PHONIX 45 SORROUND MOZIHNAGFAL
KRIX PHONIX 45 SORROUND MOZIHNAGFAL
KRIX PHONIX 45 SORROUND MOZIHNAGFAL
KRIX PHONIX 45 SORROUND MOZIHNAGFAL
  • Magával ragadó surround vagy mennyezeti effektek
  • Kompakt, csapott élű kialakítás
  • Alkalmas falra, mennyezetre, függőleges és vízszintes felszerelésre egyaránt
  • A mellékelt konzol lehetővé teszi a 45 fokos vagy süllyesztett szerelést

A falra vagy mennyezetre szerelve a Phonix 45 hihetetlenül sokoldalú, a Phonix teljesítményét nyújtja a különleges csapott kialakítással, így a hangot az Ön ülőhelyére irányíthatja.

 

Elérhető szín

Gyártó
KRIX
Várható szállítási idő
Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
Rendelhető
Részletek

A térhatású hangzás és a felülről jövő effektek érdekében az okosan szabott Phonix 45 surround vagy mennyezeti hangsugárzóként magával ragadó házimozi élményt nyújt.

Függőlegesen vagy vízszintesen telepítve a Phonix 45 a legjobb olyan helyeken, ahol a hangszóró helye normál esetben jelentősen eltérne a fő hallgatási pozíciótól. Kiváló példák erre a front oldalsó, a magas front, a front mennyezeti, a hátsó mennyezeti és a magas hátsó pozíciók. A hangfalnak az ülőhely felé való döntésével javul a magas hangok érthetősége, és lényegesen kevesebb kiegyenlítésre és teljesítményre van szükség. A hangszóró szorosan a sarokba is felszerelhető.

Az ülőhelyekkel egy vonalban lévő pozíciókba is ideális felszerelhető a Phonix 45 keskeny, 124 mm-es mélységének köszönhetően, így a falra, lapjával is felszerelhető (a szerelési lehetőségeket lásd a szerelési útmutatóban).

Tökéletes házimozikba, a nagy teljesítménykezelés és a 45 Hz-ig történő mély tartomány hihetetlenül alkalmassá teszi ezt a hangsugárzót a legigényesebb hanghatások megszólaltatására. A nagy teljesítményű 165 mm-es mélysugárzó 33 mm-es hangtekercset tartalmaz, amely nagy teljesítményű alumínium előfeszítőre van tekerve, szellőztetett pókkal és alumínium fluxusstabilizáló gyűrűvel az alacsony torzítás érdekében. A mélysugárzó papírkúpját és illesztését úgy fejlesztették ki, hogy a lehető legsimább választ, valamint dinamikus és nem fárasztó vokális középtartományt biztosítson.

A magas frekvenciájú meghajtóegység egy speciálisan csillapított, nagy teljesítményű, 26 mm-es, adalékolt szövet dóm magassugárzó. A keresztváltó hálózattal kombinálva, amelyet szoros tűréshatárú, professzionális minőségű alkatrészek felhasználásával terveztek és építettek, az eredményül kapott hangzás kivételesen sima és jól szabályozott.

Minden hangszóróhoz tartozik egy tartó és egy fekete szövetrács állítható emblémával (vízszintes vagy függőleges tájolás), amely biztosítja, hogy a hangszóró jól nézzen ki és könnyen felszerelhető legyen.

A lehengerlő otthoni moziélményhez játssza le a Krixen keresztül.

 

Specifikációk

Frekvenciatartomány
45Hz-20kHz

Teljesítménykezelés
50-150 Watt RMS ajánlott erősítő teljesítmény

Érzékenység
88dB 2,83 voltos feszültségnél 1 méteren

Impedancia
8 Ohm

Konfiguráció
2-utas

Burkolat típusa
Bass reflex, elölről nyitott

Méretek
470 mm magas x 276 mm széles x 124 mm mély (a hangszóró elforgatott méreteit lásd a műszaki rajzban)

Mélyusgárzó
Egyetlen 165 mm-es (6½") laminált polipropilén kúp. 33 mm-es (1¼") hangtekercs nagy teljesítményű alumínium előfeszítőre tekerve, szellőztetett pókkal és alumínium fluxusstabilizáló gyűrűvel az alacsony torzítás érdekében.

Magassugárzó
26 mm-es (1") adalékolt szövet dóm. Ferro folyadékhűtés

Keresztezési pont
1,8 kHz

Bemeneti csatlakozók
Nagyáramú terminálok 5 mm-es lyukkal akár 10 AWG kábel befogadására is alkalmasak

Tömeg
6kg darabonként

Adatok
Cikkszám
PHONIX_45
Kiegészítő termékek