Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

KRIX MEGAPHONIX SURROUND MOZIHANGFAL

  • Hatás és dinamika az igazi házimozi élményért
  • Nagy érzékenység, nagyon alacsony torzítás
  • Pontos mintázatvezérlés

Ha a legkomolyabb térhatású hangzást szeretné, ne keressen tovább. A könnyed teljesítmény és a szabályozott szórás azt jelenti, hogy a térhatások lenyűgöző pontossággal, súlyossággal és részletességgel szólalnak meg.

 

Elérhető szín

Gyártó
KRIX
Várható szállítási idő
Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
Rendelhető
Részletek

A kifejezetten dedikált házimoziban való falon történő használatra tervezett Megaphonix nagy teljesítményű kezelhetőséget és nagy érzékenységű meghajtókat használ, hogy minden hatást és dinamikát biztosítson a tökéletes mozihatáshoz.

A 255 mm-es mélyhang-meghajtó 50 mm-es hangtekerccsel rendelkezik, és úgy tervezték, hogy alacsony harmonikus torzítást biztosítson, különösen a kritikus középsávban. A papírkúp és a mélyhang-meghajtó burkolata úgy lett kifejlesztve, hogy a lehető legsimább választ biztosítsa.

A nagyfrekvenciás meghajtóegység egy speciálisan csillapított, nagy teljesítményű, 26 mm-es bevont szövet dóm magassugárzó, és a Krix szabadalmaztatott hullámvezetőjével párosul, hogy egyenletesen fenntartott, 90 fokos vízszintes és 40 fokos függőleges szórást biztosítson a teljes sávszélességen. A kombinált nagyfrekvenciás válasz rendkívül egyenletes és jól szabályozható – ez új mércét jelent a hangszórók terén.

A 15 fokos szögben dőlt előlappal készült Megaphonix ideális hátsó vagy oldalsó sorround hangsugárzóként, falra szerelhető, és kiváló mintázatot, hanglefedettséget biztosít minden hallgatási pozícióban. A házak merevítettek és kiemelten csillapítottak a basszusok javítása érdekében, fekete anyagból készült rács tartozék, a hátsó kulcslyuk stílusú akasztóval a telepítés pedig egyszerű.

A Megaphonix egy öt hangsugárzós család falra szerelhető tagja, amely lehetővé teszi, hogy fő- vagy surround hangsugárzókkal kombinálja a tiszta és egyenletes hangzás érdekében.

A tökéletes otthoni moziélmény érdekében játssza le a Krix-en keresztül.

Adatok
Cikkszám
MEGAPHONIX_ON_WALL
Kiegészítő termékek