Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

KRIX MEGAPHONIX IN-WALL FALBA SZERELHETŐ MOZIHANGFAL

  • Hatás és dinamika az igazi házimozi élményért
  • Nagy érzékenység, nagyon alacsony torzítás
  • Pontos mintázatvezérlés

Hangáteresztő vásznak mögé vagy többcsatornás elrendezésben surroundként felszerelve a Megaphonix In-Wall könnyed teljesítményt és szabályozott szórást biztosít, hogy elérje a valódi moziélmény hatását.

 

Elérhető szín

Gyártó
KRIX
Várható szállítási idő
Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
Rendelhető
Részletek

A Megaphonix In-Wall készülékeket kifejezetten a dedikált házimozikban, falba épített használatra tervezték. A nagy teljesítményt kezelő és nagy érzékenységű meghajtók segítségével ezek a hangszórók minden olyan hatást és dinamikát biztosítanak, amelyre az igazi házimozi élményhez szüksége van, anélkül, hogy nagy teljesítményű erősítőre lenne szükség.

A 255 mm-es mélysugárzó 50 mm-es hangtekerccsel rendelkezik, és úgy lett kifejlesztve, hogy alacsony harmonikus torzítást kínáljon, különösen a kritikus középsávban. A mélysugárzó papírkúpját és a hangszóró illesztését úgy fejlesztették ki, hogy a lehető legsimább választ biztosítsa. A magas frekvenciájú meghajtóegység egy speciálisan csillapított, nagy teljesítményű, 26 mm-es, adalékolt szövetkupolás magassugárzó, amely a Krix saját fejlesztésű hullámvezetőjével párosul, hogy a teljes működési sávszélességen fenntartott 90 fokos vízszintes és 40 fokos függőleges területet optimálisan ellássa.

A kombinált magas frekvencia kivételesen sima és jól szabályozható - ez új mércét jelent a hangszórók világában.

Az egyszerű utólagos felszerelés érdekében porszórt acél előlappal ellátott Megaphonix In-Wall hangszórók merevítettek és kiemelten csillapítottak a basszus kiterjesztésének javítása érdekében, és rács nélkül is használhatók hangáteresztő vásznak mögött, vagy pedig ráccsal, ha az teljes rálátásban van.

A Megaphonix In-Wall egy öt hangszóróból álló család tagja, amely lehetővé teszi, hogy fő- vagy surround hangszórókkal kombinálja a tiszta és zökkenőmentes hangélmény érdekében.

A lehengerlő otthoni moziélményhez játsza le Krixen keresztül.

 

Specifikációk

Frekvenciatartomány
40Hz-20kHz

Teljesítménykezelés
50-250 Watt RMS ajánlott erősítő teljesítmény

Érzékenység
95dB 2,83 voltos feszültségnél 1 méteren

Impedancia
8 Ohm

Konfiguráció
2-utas

Burkolat típusa
Bass reflex, elölről nyitott

Méretek
885 mm magas x 390 mm széles x 150 mm mély szekrény
965mm magas x 470mm széles x 2mm vastag előlap

Mélysugárzó
Egyetlen 255 mm-es (10") papírkúp meghajtó. 50 mm-es (2") hangtekercs nagy teljesítményű kapton előfeszítőre tekerve, szellőztetett mágnessel és réz gyűrűvel az alacsony torzítás érdekében.

Magassugárzó
26 mm-es (1") bevont szövet dóm. Ferro folyadékhűtés. A Krix által tervezett 90 x 40-es, rövid vetületű hullámvezetőhöz csatlakoztatva.

Keresztezési pont
1,8 kHz

Bemeneti csatlakozók
Aranyozott kötőpólusok

Kivágási méretek
890 mm magas x 395 mm széles ajánlott

Tömeg
23kg darabonként

Adatok
Cikkszám
MEGAPHONIX_IN-WALL
Kiegészítő termékek