Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

KRIX HYPERPHONIX 45 SURROUND MOZIHANGFAL

KRIX HYPERPHONIX 45 SURROUND MOZIHANGFAL
KRIX HYPERPHONIX 45 SURROUND MOZIHANGFAL
KRIX HYPERPHONIX 45 SURROUND MOZIHANGFAL
KRIX HYPERPHONIX 45 SURROUND MOZIHANGFAL
KRIX HYPERPHONIX 45 SURROUND MOZIHANGFAL
  • Nagy érzékenység és teljesítmény, precíz mintázatkezelés
  • Magával ragadó térhatás, mennyezeti effektek
  • Kompakt, csapott élű kialakítás
  • Alkalmas falra, mennyezetre, függőleges és vízszintes felszerelésre
  • A mellékelt konzol lehetővé teszi a 45 fokos vagy süllyesztett szerelést

A Hyperphonix 45 egy nagy teljesítményű, nagy érzékenységű surround és mennyezeti hangszóró, amely 45 fokos csapott élű előlappal rendelkezik, hogy a hangot közvetlenül az ülésre juttassa, a megfelelő szögben.

 

Elérhető szín

Gyártó
KRIX
Várható szállítási idő
Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
Rendelhető
Részletek

A surround vagy mennyezeti hangszóró nagy teljesítményű filmhatásokhoz is használható, a dinoszauruszok üvöltésétől az acélépületekbe csapódó helikopterlapátokig. A legújabb hangformátumok, mint a Dolby Atmos és a DTS:X ezekre a hangszórókra támaszkodnak a dinamikus, valósághű és magával ragadó hangzás érdekében. A kompakt Hyperphonix 45 hangszóró kiválóan alkalmas arra, hogy ezeket az effektusokat a fő ülőhelyre irányítsa, miközben hihetetlen kimeneti képességet biztosít.

Függőlegesen vagy vízszintesen telepítve a Hyperphonix 45 a legjobb olyan helyeken, ahol a hangszóró helye normál esetben a fő hallgatási pozíciótól jelentősen eltérne. Ezek a pozíciók szinte minden házimoziban elterjedtek - a legjobb példák az  front oldalsó, a magas front, a front mennyezeti, a hátsó mennyezeti, a magas hátsó és a hátsó surround pozíciók. Ha a hangszóró előlapját az ülőhelye felé fordítja, javul a magas frekvencia érthetősége, és lényegesen kevesebb kiegyenlítésre van szükség.

Az ülőhelyekkel egy vonalban lévő pozíciókba is ideális a Hyperphonix 45 keskeny, 124 mm-es mélységének köszönhetően, így a falra, lapjával is felszerelhető (a szerelési lehetőségeket lásd a szerelési útmutatóban).

A házimozi alkalmazásokhoz tökéletesen alkalmas Hyperphonix 45 egy újonnan kifejlesztett, 90 x 90 Krix rövid dobású hullámvezetővel rendelkezik, amely jelentősen javítja a szórást és növeli a hatékonyságot a nagyon magas kimeneti szintekhez. A 165 mm-es mélysugárzó hatalmas, 50 mm-es hangtekercset tartalmaz, amelyet nagy hanghűségű, nagy teljesítményű alkalmazásokhoz terveztek.

Minden hangszóróhoz tartozik egy tartó és egy fekete szövetrács állítható emblémával(vízszintes vagy függőleges tájolás), ami biztosítja, hogy a hangszóró jól nézzen ki és könnyen telepíthető legyen.

A lehengerlő otthoni moziélményhez játsza le Krix eszközzel.

 

Specifikációk

Frekvenciatartomány
60Hz-20kHz

Teljesítménykezelés
50-250 Watt RMS ajánlott erősítő teljesítmény

Érzékenység
92 dB 2,83 voltos feszültségnél 1 méteren

Impedancia
8 Ohm

Konfiguráció
2-utas

Burkolat típusa
Bass reflex, elölről nyitott

Méretek
470mm magas x 276mm széles x 195mm/124mm mély (lásd a műszaki rajzot)

Mélysugárzó
Egyetlen 165 mm-es (6 1/2") papírkúpos meghajtó. 50 mm-es (2") hangtekercs nagy teljesítményű kapton előfeszítőre tekerve, szellőztetett pókkal és alumínium fluxusstabilizáló gyűrűvel az alacsony torzítás érdekében.

Magassugárzó
26 mm-es (1") bevont szövet dóm. Ferro folyadékhűtés. A Krix által tervezett 90 x 90-es, rövid vetületű hullámvezetőhöz csatlakoztatva.

Keresztezési pont
1,9 kHz

Bemeneti csatlakozók
Nagyáramú terminálok 5 mm-es furattal akár 10 AWG kábel befogadására is alkalmasak

Tömeg
6kg darabonként

Adatok
Cikkszám
HYPERPHONIX_45
Kiegészítő termékek