Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

STUDIO 7 BLACK
STUDIO 7 BLACK
139 995 Ft

STUDIO 7 BLACK

STUDIO 7 BLACK
STUDIO 7 BLACK
STUDIO 7 BLACK
STUDIO 7 BLACK
STUDIO 7 BLACK
STUDIO 7 BLACK
STUDIO 7 BLACK
STUDIO 7 BLACK
STUDIO 7 BLACK
STUDIO 7 BLACK

Álló hangsugárzó

 • A Studio 7 állványos hangszórók a Wilson hangszórómegoldások új termékcsaládjának kezdetét jelentik. Ezeket a hangszórókat otthoni hi-fi sztereó rendszerekhez tervezték. Az alkalmazott dizájn és technológiai megoldások a professzionális stúdiómonitoroktól származnak. Ez a Wilson márkánál új megközelítés egyszerre biztosítja a természetes és pontos hangvisszaadást, az új dizájn pedig professzionális felhangjaival bizalmat ébreszt.

 • A hangszóró jellegzetes eleme egy 28 mm-es lágy dómos magassugárzó, amely mélyen egy nagyméretű, 5"-os üvegszálas kürtőben helyezkedik el, amely egyenletesen osztja el a hangot. A meghajtó erős neodímium mágnesre épül. Az egész egy, a legjobb stúdiókban bevált akusztikai megoldást hoz létre, amelyet most az otthoni felhasználók számára is elérhetővé tesz. Az akusztikai rendszer két 5 hüvelykes mélyközépsugárzó meghajtót is tartalmaz, amelyek öntött alumínium kosárba vannak ágyazva. A szerkezet merevségét tovább fokozó, hangsúlyos felületi bordázással ellátott kevlár membránok nagy, több mint 280 g tömegű mágnesekkel működnek együtt. Egy lekerekített kimeneti végekkel ellátott Bass-reflex-nyílás található a szekrény hátsó részén.

 • A karcsú és egységes megjelenésű szekrény vastag MDF-lemezekből készült, amelyeket kiváló minőségű, diófa vagy füstölt tölgyfa szemcsés vinil borít. A szekrény nagy, kúpos alumínium tüskékre szerelhető. Itt is a szekrény színváltozatától függően, a diófa kivitel esetében a tüskék tartósan sárgaréz színűek, a fekete kivitel esetében pedig ezüst színűek. A tüskék készletét a padlót a sérülésektől védő lapos betétek egészítik ki. Ugyanez a színkezelés vonatkozik a hangszórók alatt található alumínium Wilson logóemblémára is, amely a hangszórók alsó szélét szegélyezi.

 • A Studio 7 szokatlan hűtőrács-kialakítást használ. Egyetlen, nagy rácsfelület helyett három független rács borítja mindhárom meghajtó körvonalát. Ezek mágnesesen vannak rögzítve a kosarak külső pereméhez. Így alapvető védelmi és porvédő funkciót töltenek be, de egyben a hangszórók dizájnelemeként is szolgálnak, viseléskor kiemelik az elülső részen lévő fa szemcséket. A szín a ház kivitelétől is függ - fekete akusztikailag átlátszó anyag a fekete hangszóróknál, és sötétbézs, az öregített sárgarézbe eső sötétbézs a diófa hangszóróknál. Ezenkívül a rácsok kis méretének köszönhetően használaton kívül könnyen tárolhatók, ami általában a hagyományos kialakításúaknál gondot okozhat a felhasználóknak.

 • A szekrény hátsó részén, annak alsó részén egy alumínium panel található, amelybe egyetlen kábelcsatlakozót helyeztek el aranyozott érintkezőfelülettel. A polaritásjelzéssel ellátott, nagyméretű, átlátszó anyákkal ellátott terminálok megkönnyítik mind a terminálatlan, mind az előre terminált banán- vagy vasvillás típusú hangszórókábelek csatlakoztatását. A már említett alumínium panelt fekete színűre eloxálták, ami csiszolt fémhatást kelt, és így a hangszórók dizájnjának szerves részévé válik. Már első pillantásra az egész hangszóró megnyugtatja a felhasználót a felhasznált anyagok magas minőségéről és a gyártó részletekre fordított figyelméről.

 • A hangszórók azonosítására és alapvető teljesítményére vonatkozó legfontosabb információk a kétféle burkolatfelület színsémáját követve vannak nyomtatva. Gondoskodtak arról, hogy mind a felhasznált anyagok, mind az összeszerelés során tanúsított gondosság megérdemelje a "Dániában fejlesztették és tervezték" kiegészítő kitüntetést, ami a Wilson és egy tapasztalt tervezőirodával való együttműködésének bizonyítéka egy olyan országban, amely a világ számos kiemelkedő hangszórómárkájának ad otthont.

 • A Wilson Studio 7 hangsugárzók technikai érdemeikkel és korszerű kialakításukkal nagyon jó választásnak bizonyulnak azon audiorajongók számára, akik a felvételeket természetes és a producer és a művész szándékának megfelelő módon szeretnék megtapasztalni.


  • - Frekvenciaválasz [+/- 3] dB [Hz]: 40-20 000 Hz
  • - Érzékenység [2,83 V/1 m] [dB]: 91 dB
  • - impedancia: 4-8 Ohm
  • - Maximális SPL [dB]: 110 dB
  • - Ajánlott erősítő teljesítmény: 40-150 W
  • - Frekvenciaválasz [Hz]: 2800 Hz
  • - Magas hangszóró: 1" (28 mm) lágy dóm tweeter
  • - Mélysugárzó meghajtók: 2 x 5,5"
  • - Rendszer, szekrénytípus: Bass Reflex
  • - Csatlakozó bemenet(ek): A hangszórókészülékhez csatlakoztatott hangszóró: Egyvezetékes
  • - Tartalmazott tartozékok: nagyméretű kúpos tüskék

  Szín
  Gyártó
  WILSON
  Várható szállítási idő
  Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
  Raktáron
  139 995 Ft
  Adatok
  Cikkszám
  HE-15808
  Tömeg
  13,9 kg/db
  Kiegészítő termékek