Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

STUDIO 3 BLACK
STUDIO 3 BLACK
79 995 Ft

STUDIO 3 BLACK

STUDIO 3 BLACK
STUDIO 3 BLACK
STUDIO 3 BLACK
STUDIO 3 BLACK
STUDIO 3 BLACK
STUDIO 3 BLACK
STUDIO 3 BLACK
STUDIO 3 BLACK
STUDIO 3 BLACK
STUDIO 3 BLACK

Állványra / polcra helyezhető hangsugárzó

 • A Studio 3 könyvespolcos hangszórók a Wilson új hangszórómegoldásainak részét képezik. Ezeket a hangszórókat otthoni hi-fi sztereó rendszerekhez tervezték, ahol nincs lehetőség nagyobb állványos hangfalak használatára, vagy audiofilok további szobáiban elhelyezett hangrendszerekben. Az alkalmazott konstrukciót és technológiai megoldásokat a professzionális stúdiómonitoroktól vették át. A kialakítás egyszerre biztosítja a természetes és pontos hangvisszaadást, az új stílus pedig professzionális felhangjaival bizalmat ébreszt.

 • A Studio 3 hangsugárzók vizuálisan kiemelkedő elemei a 28 mm-es lágy dómos magassugárzók. Ezek mélyen beágyazódnak egy nagyméretű, 5 hüvelykes üvegszálas kürtbe, egyenletesen elosztva a hangot. A meghajtó kialakításában nagy teljesítményű neodímium mágnest használtak. Az egész egy olyan akusztikai megoldást hoz létre, amely a legjobb stúdiókban bizonyított, és most az otthoni felhasználók számára is elérhetővé vált. Az akusztikai rendszert az egyedi 5 hüvelykes mélyközépsugárzó-meghajtók is létrehozzák, amelyek kosarai öntött alumíniumból készültek. A kevlár membránok dombornyomott felületűek, ami tovább erősíti a szerkezet merevségét. Nagy és masszív, több mint 280 g súlyú mágneseket használtak a felépítésükhöz. A lekerekített kimeneti végekkel ellátott bassz-reflex nyílás a szekrény hátsó részén, a terminálszekció felett található.

 • A karcsú és egységes megjelenésű szekrény vastag MDF-panelekből készült, amelyeket kiváló minőségű diófa vagy füstölt tölgy vinyl borít. A szekrény csúszásgátló gumialátétekre helyezhető. A rácson található alumínium Wilson logó embléma a szekrény színváltozatától függően sárgaréz vagy ezüst színű.

 • A Studio 3 szokatlan hűtőrács-kialakítást használ. Egyetlen, nagy rács helyett két független rács takarja mindhárom meghajtó körvonalát. Ezek mágnesesen vannak rögzítve a kosarak külső pereméhez. Így alapvető védelmi és porvédő funkciót töltenek be, de egyben a hangszóró dizájnelemeként is szolgálnak, viseléskor kiemelve az előlapon lévő faanyagot. A szín is a ház kivitelétől függ - fekete akusztikailag átlátszó anyag a fekete hangszórókhoz, és sötétbézs, az öregített sárgarézbe eső sötétbézs a diófa hangszórókhoz. Ezenkívül a rácsok kis mérete miatt használaton kívül könnyen tárolhatók, ami általában a hagyományos kialakításúaknál gondot okozhat a felhasználóknak.

 • A szekrény hátsó részén, annak alsó részén egy alumínium panel található, amelybe egyetlen kábelcsatlakozót helyeztek el aranyozott érintkezőfelülettel. A polaritásjelzéssel ellátott, nagyméretű, átlátszó anyákkal ellátott terminálok megkönnyítik mind a terminálatlan, mind az előre terminált banán- vagy vasvillás típusú hangszórókábelek csatlakoztatását. A már említett alumínium panelt fekete színűre eloxálták, ami csiszolt fémhatást kelt, és így a hangszórók dizájnjának szerves részévé válik. Az egész oszlop már első pillantásra megnyugtatja a felhasználót a felhasznált anyagok magas minőségéről és a gyártó részletekre fordított figyelméről.

 • A hangszórók azonosítására és alapvető teljesítményére vonatkozó legfontosabb információk a kétféle burkolatfelület színsémáját követve vannak nyomtatva. Gondoskodtak arról, hogy mind a felhasznált anyagok, mind az összeszerelés során tanúsított gondosság megérdemelje a "Dániában fejlesztették és tervezték" kiegészítő kitüntetést, ami a Wilson és egy tapasztalt tervezőiroda közötti partnerség bizonyítéka egy olyan országban, amely a világ számos kiemelkedő hangszórómárkájának ad otthont.

 • A Wilson Studio 3 hangsugárzók technikai érdemeikkel és korszerű kialakításukkal nagyon jó választásnak bizonyulnak azon audiorajongók számára, akik a felvételeket természetes és a producer és a művész szándékának megfelelő módon szeretnék megtapasztalni.


  • - Frekvenciaválasz [+/- 3] dB [Hz]: 50-20 000 Hz
  • - Érzékenység [2,83 V/1 m] [dB]: 89 dB
  • - impedancia: 4-8 Ohm
  • - Maximális SPL [dB]: 108 dB
  • - Ajánlott erősítő teljesítmény: 30-100 W
  • - Határfrekvencia [Hz]: 2400 Hz
  • - Magas hangszóró: 1" (28 mm) lágy dóm tweeter
  • - 1 x 5,5" mélysugárzó
  • - Rendszer, szekrénytípus: Bass Reflex
  • - Csatlakozó bemenet(ek): Hangszóró, hangszóró, hangszóró, hangszóró, hangszóró, hangszóró: Egyvezetékes
  • - Tartalmazott tartozékok: gumipárnák

  Szín
  Gyártó
  WILSON
  Várható szállítási idő
  Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
  Raktáron
  79 995 Ft
  Adatok
  Cikkszám
  HE-15810
  Tömeg
  3,6 kg/db
  Kiegészítő termékek