Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

POLK Signature ES35C BLACK
POLK Signature ES35C BLACK
139 990 Ft

POLK Signature ES35C BLACK

POLK Signature ES35C BLACK
POLK Signature ES35C BLACK
POLK Signature ES35C BLACK
POLK Signature ES35C BLACK
POLK Signature ES35C BLACK

LCR hangsugárzó

 • A Signature Elite ES35 nagy teljesítményű, alacsony profilú center csatorna hangsugárzóval kristálytiszta párbeszédekkel és erőteljes, filmszerű hangzással élvezheti a filmeket, a játékokat és a többcsatornás zenét - anélkül, hogy a tévét eltakarná. A Hi-Res tanúsítvánnyal rendelkező, Dolby Atmos és DTS:X kompatibilis és elérhető árú Signature Elite ES35 teljesíti a Polk ígéretét, miszerint a nagyszerű hangzás mindenki számára elérhető.

 • Az ES35 vékony center hangsugárzó közvetlenül a TV alá illeszkedik, hogy nagy hangfal hangzást biztosítson anélkül, hogy eltakarná a nézőteret vagy az IR-távirányítót. Az ES35 rugalmas, falra szerelhető kialakítása lehetővé teszi, hogy bal, jobb vagy surround csatornaként is használható legyen a lenyűgöző házimozi hangzás érdekében, amely nem igényel helyet a padlón vagy a polcon.

 • Tapasztalja meg a zökkenőmentes, élethű hangzásvilágot, függetlenül attól, hogy hol ül. A Signature Elite ES35 dinamikusan kiegyensúlyozott, hét meghajtóból álló akusztikai tömbje fázisoptimalizált, kaszkádolt keresztváltókkal biztosítja a fókuszált párbeszédet, amely tökéletesen illeszkedik a többi Signature Elite hangszóróhoz.

 • Az ES35 Hi-Res Audio tanúsítvánnyal rendelkező, Terylene dóm magassugárzó részletgazdag magas hangokat (40+kHz) biztosít, amelyek ideálisak az ultra-HD filmekben, többcsatornás koncertvideókban és az Apple Music, Dolby Atmos vagy DTS:X számára kevert surround hangzáshoz.

 • A filmekben a center csatorna a hangtartalom (hangok, hangsávok, hangfuxok) akár 75%-át is hordozza, mégis a legtöbb center hangszórót csak a hangpárbeszédekre tervezték. Az ES35 kettős Polk Power Portja erőfeszítés nélküli basszust biztosít, ami azt jelenti, hogy úgy hallja és érzi a hatásos hangzást, ahogyan azt a rendező elképzelte.


  • - Meghajtók: 1x 1" (2,54 cm) d (kör) Terylene High-Res Dome Tweeter, 6x 3" (7,62 cm) d (kör) Dynamic Balance csillámmal megerősített polipropilén hangszórók.
  • - Teljes frekvenciaválasz: 70 Hz - 40.000 Hz
  • - Keresztváltási frekvencia: 2500 Hz
  • - Impedancia: Kompatibilis a 4 és 8 ohmos kimenetekkel.
  • - Ajánlott erősítő teljesítmény csatornánként: 20 watt - 150 watt
  • - Bemenetek: Egyetlen aranyozott 5-utas csatlakozó

  Szín
  Gyártó
  POLK AUDIO
  Várható szállítási idő
  Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
  Rendelhető
  139 990 Ft
  Adatok
  Cikkszám
  HE-15315
  Tömeg
  6,4 kg/db
  Kiegészítő termékek