Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

POLK SIGNA S3
POLK SIGNA S3
109 990 Ft

POLK SIGNA S3

POLK SIGNA S3
POLK SIGNA S3
POLK SIGNA S3
POLK SIGNA S3
POLK SIGNA S3
POLK SIGNA S3
POLK SIGNA S3
POLK SIGNA S3
POLK SIGNA S3
POLK SIGNA S3

Univerzális TV Soundbar és Vezetéknélküli Subwoofer Rendszer

 • - A nagy teljesítményű hangszórók tervezésében és gyártásában a több évtizedes audio tapasztalatra támaszkodva a Signa S3-at négy minőségi-hangolású meghajtó és vezeték nélküli mélysugárzó jellemez, melyek hihetetlen részletességgel és mély basszussal rendelkeznek, csupán 5,5 cm magas és 90 cm széles rendszerben. Könnyen csatlakoztatható a legújabb HD, 4K és 8K tévékhez és dekódolja a Dolby Digital 5.1 tartalmat az élethű házimozi hangzáshoz egyetlen HDMI ARC csatlakozással. A Polk Audio a Chromecast for Audio egységet is hozzáadta a Signa S3-hoz, hogy egyszerűen streamelni lehessen kiváló hangminőségben a különféle forrásokból.
 • - "A Signa sorozat soundbar-jai továbbra is a legkeresettebbek nemcsak a szériára jellemző lenyűgöző Polk Audio hangminőség miatt, hanem azért is, mert hihetetlenül egyszerűek és nem kell a megvásárlásuk miatt bankot rabolni sem" - mondta Michael McCole, a Polk Audio vezető termék marketing managere. „Ha egy egyszerű, de drámai lendületet szeretnénk adni a házimozi-rendszernek, akkor a Signa S3 lefedi az összes alapot. Hatalmasat szól szinte bármilyen TV-vel és együttműködik minden TV márkával, dekódolja a Dolby Digital-t a nagyszerű virtuális térhatás érdekében és rendelkezik a Chromecast-tal, így könnyedén streamelhetjük kedvenc zenéinket a nappaliban."
 • - A Chromecast for Audio hozzáadása lehetővé teszi a felhasználók számára a Google Play Music, az Amazon Music HD, a Spotify, a Tidal, a Roon, a Qobuz és más tartalmak lejátszását. A Signa S3 a Google Assistant-tal is működik, ezzel egyszerűvé téve a sorrendbe állítást és a zeneparancsokkal történő zenelejátszást egy különálló Google Home eszköz, vagy a Google Home alkalmazás segítségével. A Signa S3 más Chromecast-kompatibilis hangszórókkal is csoportosítható, hogy otthon zenét játszunk le a partik vagy a mindennapi zenehallgatás céljából.
 • - A Signa S3 magában foglalja a Polk Audio szabadalmaztatott Voice Adjust technológiáját is, amely lehetővé teszi a hallgatók számára a Soundbar beszédhang csatorna szintjének beállítását filmek, TV-műsorok vagy sportesemények nézésekor, hogy soha ne maradjunk le egy párbeszédről sem. A működés megkönnyítése érdekében a Soundbar automatikusan működik a Samsung, az LG, a Panasonic, a Toshiba és a Sony TV-távirányítóival (valamint a legtöbb CEC-kompatibilis TV-vel) a hangerő szabályozására. Három előre beállított DSP üzemmóddal, - „Film”, a „Zene” és az „Éjszakai mód” - a felhasználók egyszerűen optimalizálhatják a Soundbar és a mélysugárzó kimenetét a tisztaság és a részletek biztosítása érdekében, a forrástól függetlenül.

 • - Meghajtók: 2x1,25"x 4,4" (32 x 112 mm) szélessávú ovális hangszórók, 2x1” (25 mm) magassugárzók
 • - Mélysugárzó: 5,25" (165 mm) átmérőjű, bass-reflex, vezeték nélküli Subwoofer
 • - Frekvencia átvitel: 45 Hz - 20 kHz
 • - Teljes rendszerteljesítmény: 160 W
 • - Soundbar teljesítmény: 80 W
 • - Subwoofer: 80 W
 • - Bemenetek: HDMI ARC, Toslink Optical, TV audio bemenet - AUX 3,5 mm, beépített Chromecast és Bluetooth
 • - Soundbar méretei: 898 x 56 x 83 mm
 • - Subwoofer méretei: 171 x 311 x 343 mm

Gyártó
POLK AUDIO
Várható szállítási idő
Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
Raktáron
109 990 Ft
Adatok
Cikkszám
HE-14192
Kiegészítő termékek