Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

POLK RESERVE R900HT WHITE
POLK RESERVE R900HT WHITE
119 995 Ft

POLK RESERVE R900HT WHITE

POLK RESERVE R900HT WHITE
POLK RESERVE R900HT WHITE
POLK RESERVE R900HT WHITE

ATMOS speaker

 • A Polk Reserve R900 magassági hangsugárzó Dolby Atmos tanúsítvánnyal rendelkezik, és úgy tervezték, hogy megfeleljen a DTS:X specifikációnak. Ez a magassági modul falra szerelhető vagy egy kompatibilis Reserve hangsugárzó tetejére helyezhető, így kényelmes rugalmasságot biztosít. A hangszóró hátulján található kapcsolóval válassza ki a kívánt pozíciót, és a hangszóró automatikusan alkalmazkodik az optimális teljesítményhez.

 • Több mint 40 évnyi innováció, tervezés és prototípusgyártás eredményeként született meg az új, 1"-os, nagy felbontású Pinnacle gyűrűs magas hangsugárzó. A Polk Audio által kifejlesztett hangsugárzó ultra-tiszta magas hangokat biztosít nem kívánt színeződések és torzítások nélkül. A Pinnacle magassugárzó finoman hangolt hullámvezetővel rendelkezik, amely drámaian javítja a magas frekvencia energia szórását, így széles "édes pontot" biztosít, míg a kritikusan csillapított hátsó kamra segít legyőzni a nem kívánt rezonanciákat.

 • A Reserve termékcsaláddal megegyező szabadalmaztatott Turbine Cone-t használva ez a magassági modul hangszínre van hangolva és úgy van elhelyezve, hogy hihetetlenül magával ragadó Dolby Atmos és DTS:X élményt nyújtson.

 • Az R900 teljesen zárt házzal rendelkezik a rezonanciák és torzítások megelőzése érdekében.

 • A Reserve széria hangsugárzóival azonos meghajtóelemekkel tervezték, így kombinálhatja azokkal és összeállíthatja a tökéletes házimozi kiépítést.


  • - Pinnacle magassugárzó: Az új, gyűrűs sugárzóval ellátott magassugárzó kialakítása drámaian javítja a hang terjedését, miközben tiszta és természetes magas hangokat biztosít.
  • - Turbine membrán: Sima és hihetetlenül részletes középhang sugárzást biztosít.
  • - Anti-diffrakciós mágneses rácsok: Az akusztikailag inaktív rácsok letisztult, esztétikus látványt biztosítanak a hangzás feláldozása nélkül.
  • - Támogatja a legújabb Immersive Codec-eket: A Dolby Atmos, Dolby Atmos magasság virtualizáció, DTS, DTS:X, DTS Virtual:X és IMAX Enhanced hangsávokban található 3D hangot szolgáltatja.
  • - Rugalmas elhelyezés: Az R900 falra szerelhető vagy bármely kompatibilis Reserve hangsugárzó tetejére helyezhető
  • - Tökéletes illeszkedés: A Polk Reserve termékcsalád gyönyörű kiegészítésére tervezték és tökéletesen illeszkedik azok anyagához; a tökéletesen magával ragadó házimozi élmény érdekében illessze hozzá a kompatibilis könyvespolc- vagy áló hangfalához

  Szín
  Gyártó
  POLK AUDIO
  Várható szállítási idő
  Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
  Raktáron
  119 995 Ft
  Adatok
  Cikkszám
  HE-14723
  Tömeg
  3 kg/db
  Kiegészítő termékek