Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

POLK RESERVE R350 WALNUT
POLK RESERVE R350 WALNUT
239 990 Ft

POLK RESERVE R350 WALNUT

POLK RESERVE R350 WALNUT
POLK RESERVE R350 WALNUT
POLK RESERVE R350 WALNUT
POLK RESERVE R350 WALNUT
POLK RESERVE R350 WALNUT

LCR hangsugárzó

 • A center csatorna a legfontosabb hangsugárzó minden házimozi kiépítésben. A Reserve R350 a Polk legújabb, zászlóshajó szériájából származó hangszóróit használja, hogy tiszta, éles, érthető párbeszédet biztosítson, függetlenül attól, hogy Ön hol ül.

 • Több mint 40 évnyi innováció, tervezés és prototípusgyártás eredményeként született meg a Polk zászlóshajó Legend sorozatánál is alkalmazott új, 1"-os, nagy felbontású Pinnacle gyűrűs magas hangsugárzó. A Polk Audio által kifejlesztett hangszóró ultra-tiszta, éles magas hangokat biztosít nem kívánt színeződések és torzítások nélkül. A Pinnacle magassugárzó finomra hangolt hullámvezetővel rendelkezik, amely drámaian javítja a magas frekvenciájú energia terjedését, biztosítva a széles "édes pontot", míg a kritikusan csillapított hátsó kamra segít legyőzni a nem kívánt rezonanciákat.

 • A Polk a Turbine membránt kifejezetten a zászlóshajó termékeihez fejlesztette ki, hogy biztosítsa a középtartomány természetes reprodukcióját, amelyre az emberi fül különösen érzékeny. A Turbine kónusz egyesíti a Polk saját fejlesztésű habmagját és a formázott Turbine geometriát, amely drámaian megnöveli a merevséget és a csillapítást, tömegnövelés nélkül. A négy 4"-os Turbine mélysugárzóval minden részletet hallani fog és megtapasztalhatja a sima, részletes középhangokat és a könnyed basszust.

 • A sokoldalú R350 az egyik legkülönlegesebb hangszóró a Reserve termékcsaládban, mivel gyönyörűen szolgál centercsatornaként, és szükség szerint bal és jobb csatornaként is használható. Csak fordítsa a hangfalat függőlegesen, és máris egy több sugárzóval rendelkező bal vagy jobb csatornás hangsugárzót kap. Mivel az R350 falra szerelhető, bármilyen falon rugalmasan elhelyezhető.

 • A hang csak annyira jó, amennyire a forrás. A Hi-Res Audio tanúsítvánnyal a Polk Reserve R350 karcsú center hangsugárzó tiszta és részletgazdag high-end hangzást biztosít. A női énekhangok különösen simák és részletgazdagok, színezés nélkül. Ráadásul a minimum 40 kHz-es támogatás tökéletesen reprodukálja a legújabb High Resolution Audio fájlokat a továbbfejlesztett hangkiterjesztéssel.


  • - Sokoldalú elhelyezés: Használja az R350-et bal, center, vagy jobb csatornaként a házimozi rendszerében; a 4 irányú falikarok segítségével vízszintesen vagy függőlegesen is felszerelheti a hangsugárzót, hogy könnyedén illeszkedjen a helyiségbe.
  • - Pinnacle magadssugárzó: Az új, gyűrűs sugárzóval ellátott magassugárzó kialakítása drámaian javítja a hang terjedését, miközben tiszta, éles és természetes magas hangokat biztosít.
  • - Négy 4"-os Turbine mélysugárzó sima és hihetetlenül részletes középhang visszaadást biztosít
  • - Teljesen zárt hangfaldoboz: Megszünteti a puffogást és a torzítást a tiszta és könnyen élvezhető hangzás érdekében.
  • - Anti-diffrakciós mágneses rácsok: Az akusztikailag inaktív rácsok letisztult, esztétikus látványt biztosítanak a hangzás feláldozása nélkül.
  • - Ajánlott teljesítmény: A legjobb minőség és teljesítmény eléréséhez csatornánként 70 W vagy annál nagyobb teljesítményű erősítő ajánlott.
  • - Prémium, nagyméretű, 5-utas csatlakozók: Tökéletes az egyszerű beállításhoz, és a lehető legközvetlenebb, leghatékonyabb és legveszteségmentesebb csatlakozást biztosítja.
  • - Hi-Res Audio tanúsítvány: Tiszta és részletgazdag, magas frekvencia átvitelt biztosít egészen 40 kHz-ig a mai kiváló minőségű audio- és Hi-Res Audio-formátumok (például DSD, FLAC, WAV, ALAC és MQA) számára.

  Szín
  Gyártó
  POLK AUDIO
  Várható szállítási idő
  Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
  Raktáron
  239 990 Ft
  Adatok
  Cikkszám
  HE-15768
  Tömeg
  9 kg/db
  Kiegészítő termékek