Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

POLK RESERVE R300 WALNUT
POLK RESERVE R300 WALNUT
199 990 Ft

POLK RESERVE R300 WALNUT

POLK RESERVE R300 WALNUT
POLK RESERVE R300 WALNUT
POLK RESERVE R300 WALNUT
POLK RESERVE R300 WALNUT
POLK RESERVE R300 WALNUT

LCR hangsugárzó

 • A center csatorna a legfontosabb hangsugárzó minden házimozi kiépítésben. A Reserve R300 a Polk legújabb, zászlóshajó szériájából származó hangszóróit használja, hogy tiszta, éles, érthető párbeszédet biztosítson, függetlenül attól, hogy Ön hol ül.

 • Több mint 40 évnyi innováció, tervezés és prototípusgyártás eredményeként született meg a Polk zászlóshajó Legend sorozatánál is alkalmazott új, 1"-os, nagy felbontású Pinnacle gyűrűs magas hangsugárzó. A Polk Audio által kifejlesztett hangszóró ultra-tiszta, éles magas hangokat biztosít nem kívánt színeződések és torzítások nélkül. A Pinnacle magassugárzó finomra hangolt hullámvezetővel rendelkezik, amely drámaian javítja a magas frekvenciájú energia terjedését, biztosítva a széles "édes pontot", míg a kritikusan csillapított hátsó kamra segít legyőzni a nem kívánt rezonanciákat.

 • A Polk a Turbine membránt kifejezetten a zászlóshajó termékeihez fejlesztette ki, hogy biztosítsa a középtartomány természetes reprodukcióját, amelyre az emberi fül különösen érzékeny. A Turbine kónusz egyesíti a Polk saját fejlesztésű habmagját és a formázott Turbine geometriát, amely drámaian megnöveli a merevséget és a csillapítást, tömegnövelés nélkül. Minden részletet hallani fog, és megtapasztalhatja a sima, részletes középhangokat és a könnyed basszust.

 • A hang csak annyira jó, amennyire a forrás. A Hi-Res Audio tanúsítvánnyal a Polk Reserve R300 kompakt center hangsugárzó tiszta és részletgazdag high-end hangzást biztosít. A női énekhangok különösen simák és részletgazdagok, színezés nélkül. Ráadásul a minimum 40 kHz-es támogatás tökéletesen reprodukálja a legújabb High Resolution Audio fájlokat a továbbfejlesztett hangkiterjesztéssel.


  • - A házimozi hangja: Kompakt, mégis erőteljes center hangsugárzó.
  • - Pinnacle magassugárzó: Az új gyűrűs sugárzós magassugárzó kialakítás drámaian javítja a hang terjedését, miközben tiszta, éles és természetes magas hangokat biztosít.
  • - Két Turbine membrán: Sima és hihetetlenül részletes középhang visszaadást biztosítanak
  • - Teljesen zárt hangfaldoboz: Megszünteti a puffogást és a torzítást a tiszta és könnyen élvezhető hangzás érdekében.
  • - Anti-diffrakciós mágneses rácsok: Az akusztikailag inaktív rácsok letisztult, esztétikus látványt biztosítanak a hangzás feláldozása nélkül.
  • - Ajánlott teljesítmény: A legjobb minőség és teljesítmény eléréséhez csatornánként 70 W vagy annál nagyobb teljesítményű erősítő ajánlott.
  • - Prémium, nagyméretű, 5-utas csatlakozók: Tökéletes az egyszerű beállításhoz, és a lehető legközvetlenebb, leghatékonyabb és legveszteségmentesebb csatlakozást biztosítja.
  • - Hi-Res Audio tanúsítvány: Tiszta és részletgazdag, magas frekvencia átvitelt biztosít egészen 40 kHz-ig a mai kiváló minőségű audio- és Hi-Res Audio-formátumok (például DSD, FLAC, WAV, ALAC és MQA) számára.

  Szín
  Gyártó
  POLK AUDIO
  Várható szállítási idő
  Kollégánk személyesen egyeztetnek a várható beérkezésről
  Raktáron
  199 990 Ft
  Adatok
  Cikkszám
  HE-15769
  Tömeg
  7,6 kg/db
  Kiegészítő termékek