Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

WILSON RAPTOR 9 WHITE
WILSON RAPTOR 9 WHITE
129 995 Ft

WILSON RAPTOR 9 WHITE

WILSON RAPTOR 9 WHITE
WILSON RAPTOR 9 WHITE
WILSON RAPTOR 9 WHITE
WILSON RAPTOR 9 WHITE
WILSON RAPTOR 9 WHITE
WILSON RAPTOR 9 WHITE
WILSON RAPTOR 9 WHITE
WILSON RAPTOR 9 WHITE
WILSON RAPTOR 9 WHITE
WILSON RAPTOR 9 WHITE

Álló hangsugárzó

 • A Wilson Raptor 9 a Raptor széria legnagyobb és legerősebb hangfal szettje. Modern és elegáns konstrukció amely azoknak a vásárlónak is kielégíti az igényeit, akiknek a műszaki paraméterek valamint az időnek és a változó divatnak ellenálló dizájnt egyaránt fontos. A Raptor 9 hangfalak klasszikus és letisztult konstrukciója valamint a két klasszikus stílusú - fekete és fehér - variációja garantálja, hogy szinte bármilyen kialakítású belső térben zökkenőmentesen integrálhatók. Emellett az elöl elhelyezett Bass-Reflex kamra kimenet lényegesen hatékonyabbá teszi a konstrukciót az alacsony frekvencia tartományban, egyúttal a hangszóró jóval közelebb helyezhető a falhoz, a hátsó kimenettel rendelkező hangfalaknál. Ez egy lényeges érv azoknak, akik a hangrendszert olyan szobában kívánják működtetni, ahol a helyszűke valamint a bútorok elrendezése bizonyos kompromisszumokra kényszerít.

 • A Raptor 9 hangfalak gondos kidolgozásúak, felső, hátsó és oldalsó falait kiváló minőségű enyhén csillogó, a fa mintázatát megtévesztésig imitáló tartós és esztétikus modern vinil rétegű burkolat borítja. A hangfalak elejét színben megfelelően illeszkedő fehér, vagy fekete fényesen csillogó műanyag panel zárja. Az igényes műanyag felület tartósan ellenáll az elszíneződésnek és a fénysugárzás nemkívánatos hatásainak, ami kiváltképp elengedhetetlen a fehér kivitel esetében, ha a hangfalak erősen napsütéses térben dolgoznak. A hagyományos rögzítőcsapokkal felerősíthető klasszikus fekete szövet borítás vizuálisan vonzóvá teszi az egész hangfalat, így jelenlétével nem zavarja az őt körülvevő belső teret.

 • A Raptor 9 hangfalak háromutas felépítésűek, karakterisztikájuk és teljesítményük alapján olyan tágasabb szalonok besugárzására készültek, ahol képesek lesznek teljességében prezentálni akusztikai adottságaikat. A konstrukció merevségét és vibrálással szembeni ellenállóképességét a vastag MDF lemezekből készült falak biztosítják. A már említett elülső fali Bass-Reflex kimenet kiterjedtebb dinamikát és hangmélységet eredményez, még akkor is, ha a hangszórók a fal közelébe kerülnek.

 • A konstrukcióhoz speciálisan kifejlesztett visszacsatoló áramkör garantálja a hangfal minden elemének harmonikus összhangját. Ezek közé a hangalkotó elemek közé két 16,5 cm átmérőjű mélysugárzó, egy 13 cm átmérőjű középsugárzó és egy 2,5 cm átmérőjű, textilkupolával ellátott magasnyomó tartozik. A hangsugárzók membránjai a Raptor sorozat más hangfalaiban már kipróbált legjobb minőségű sűrített cellulózból készültek. Így elhanyagolható súlyuk ellenére szavatolják a rendkívül kívánatos merevséget.

 • A szimpla bemenettel rendelkező hangfal terminál alacsonyan, a ház hátoldalán található. A nagyszerű minőségű kábel terminálok aranybevonatú érintkezői és a kényelmesen hozzáférhető csavaranyák biztosítják a stabil összeköttetést. A színkódolt csatlakozók korlátozzák a hibás vezeték bekötés lehetőségét a telepítés során.

 • A hangszórók mérete, teljesítménye és a márka más termékeiben már jól bevált kialakítása képes olyan zenei színtér megalkotására, amelyben pontosan lokalizálhatóvá vállnak a hangszerek. Bár a hangzás nem agresszív, mégis figyelemre méltó mennyiségű emóciós töltetet hordoz, számottevő természetességgel és realizmussal, makulátlanul tükrözve a stúdió felvétel pillanatát.

 • A Raptor 9 hangszórók mint rendszer univerzális megoldást nyújtanak azoknak a valamivel nagyobb lakhatási körülményekkel rendelkező felhasználóknak, akik függetlenül az 50 és 220 W közötti széles teljesítményskálájú erősítőjüktől zökkenőmentesen konfigurálható Hi-Fi hangrendszert szeretnének.

 • Azoknak a felhasználóknak is érdemes felhívni a figyelmét a Raptor 9 rendszerre, akik energikus elülső hangfalakat keresnek a többcsatornás házimozi-rendszerükhöz. Ilyenkor a Raptor sorozat többi hangszórója hátsó effektusként dolgozhat, a központi vagy magasabb osztályú hangszórók pedig az Atmos térhatású hangrendszerhez.

 • A rendelkezésre álló hangszórók a sorozat közös stílusának és színárnyalatának, valamint az egyes elemek ideális akusztikus összhangzásának köszönhetően hangfalrendszer konfigurációk széles választékának létrehozására adnak módot. A házimozi rendszer kiépítésekor érdemes a Wilson SUB mélynyomó termékcsalád valamelyik tagját alkalmazni.


  • - Frekvenciaátvitel (± 3dB): 40 - 20 000 Hz
  • - Érzékenység (2,83V / 1m): 91 dB
  • - Impedancia: 4-8 ohm
  • - Maximális hangnyomásszint (max. SPL): 110 dB
  • - Ajánlott erősítő teljesítmény: 50 - 220 W
  • - Keresztváltási frekvencia: 700 Hz, 2500 Hz
  • - Magassugárzó: 1" (25 mm), textil dóm
  • - Közép meghajtó: 1x 5" (130 mm), cellulóz membrán
  • - Mély meghajtó: 2x 6 1/2" (165 mm), cellulóz membrán
  • - Ház típus: Bass-Reflex
  • - Hangszóró terminálok: egyszeres, csavart, aranyozott, banándugós kialakítású.
  • - Készlet tartozékok: tüskék

  Szín
  Gyártó
  WILSON
  Várható szállítási idő
  Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
  Raktáron
  129 995 Ft
  Adatok
  Cikkszám
  HE-14375
  Tömeg
  16,7 kg/db
  Kiegészítő termékek