Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

DENON PMA-A110
DENON PMA-A110
1 599 990 Ft

DENON PMA-A110

DENON PMA-A110
DENON PMA-A110
DENON PMA-A110
DENON PMA-A110
DENON PMA-A110
DENON PMA-A110
DENON PMA-A110
DENON PMA-A110
DENON PMA-A110

Sztereó integrált Ultra High Current erősítő

 • 110 év audió örökséggel lett tervezve a legkifinomultabb rajongók kedvére. A Denon PMA-A110 a legjobb választás azoknak a hallgatóknak a számára, akik álma a 2-csatornás Hi-Fi rendszer építése. A készüléket a Denon’s szabadalmaztatott Advanced Ultra High Current (UHC) egy push-pull teljesítményerősítő hajtja meg. A PMA-A110 integrált erősítő 160 W teljesítményt nyújt csatornánként. Könnyen csatlakoztathat, mind analóg, mind digitális forrást, vagy a lemezjátszóját a beépített phono előerősítőre. Hallgassa a kedvenc nagyfelbontású audio tartalmait a legmagasabb audio felbontásban a Quad 384-kHz/32-bit DAC szekción keresztül. A DCD-A110-el tökéletes párban a PMA-A110 integrált erősítőt azért tervezték, hogy kiterjessze a zenéről alkotott elképzelését.


  • - A kiváló hangminőség meghatározása 1910-től:A Denon büszkén indítja el a limitált kiadású, Anniversary széria ezüst grafit zászlóshajóját a PMA-A110 integrált erősítőt.
  • - Anniversary Edition tuning:Minden Denon erősítő különleges hangzással büszkélkedik, és ez a modell, az évforduló mérföldkő ünneplése miatt, a Denon hangmesrtere által, különösen ki lett bővítve.
  • - Csatornánként 160W teljesítmény:Maximális teljesítmény a kedvenc hangsugárzói meghajtásához.
  • - Megbízható hírnév: A Denon vezető mérnökének aláírásával egy Eredetiség igazolást, valamint egy 5-éves garanciát tartalmaz.
  • - 7. Generációs Advanced Ultra High Current (UHC)-MOS Single-push-pull áramkörös erősítő Schottky diódákkal: Élvezze a széles sávú hangot, a mély basszustól a részletes magasakig, és halljon minden részletet a kedvenc zeneszámaiban.
  • - Hátsó USB-B bemenet a több audió formátum lehetőségéért: Nagyfelbontású hanglejátszás 384-kHz/32-bit, és 11.2-MHz DSD-ig.
  • - Négy beépített DAC konfiguráció a több hang teljesítményért: Élvezze a magasabb Jel/Zaj viszonyt és hangteljesítményt a négy DAC csatornánkénti négyszeres kimeneti áramával. Élvezze a nagyfelbontású audio lejátszásait, és a kedvenc dalait a legjobb minőségben.
  • - Ultra AL32 Processing a még simább zenéért:Az Ultra AL32 Processing egy egyéni tulajdonság az adat interpolációs algoritmussal, a nagy bit-számú és nagy mintavételű kimenő teljesítmény eléréséhez. Ez alkalmazható egészen 1.536MHZ audió adatig.
  • - Tisztán analóg hang visszaadás: Állítsa az Analog Mode-ot a PMA-A110-én, és élvezze a zenét, bármilyen digitális interferencia nélkül.
  • - Különleges teljesítényű MM &MC phono ekvalizer erősítő: Csatlakoztassa a lemezjátszóját és élvezze a vinyl lemezeit.
  • - Vibráció-ellenálló tervezés a Direct Mechanical Ground Construction-nel: Hallgassa a zenét az eredeti részletekkel és minőséggel, a hallgatási környezet által befolyásolatlanul.
  • - Megfontolt erősítő tervezés, rövid jelutakkal: Hallgasson tiszta, kiváló hangot a Source Direct (Közvetlen forrás) funkcióval, a legrövidebb jelúton keresztül.
  • - Iker transzformátorok, külön tekercselt vezetékek az audió és a vezérlő áramkörökhöz:Kiküszöböli az interferenciát és nagyobb teljesítménnyel optimalizálja a hangminőséget.
  • - TV- Auto készenléti mód:Egyszerűen csak csatlakoztassa a Tv-jét a PMA-A110 koaxiális, vagy optikai bemenetén keresztül, és állítsa be a “TV-Auto-Play”, és az erősítő automatikusa kapcsol a zenéről filmre.

  Gyártó
  DENON
  Várható szállítási idő
  Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
  Raktáron
  1 599 990 Ft
  Adatok
  Cikkszám
  HE-14303
  Kiegészítő termékek