Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

DENON PMA-900HNE BLACK
DENON PMA-900HNE BLACK
339 990 Ft

DENON PMA-900HNE BLACK

DENON PMA-900HNE BLACK
DENON PMA-900HNE BLACK
DENON PMA-900HNE BLACK
DENON PMA-900HNE BLACK

Sztereó integrált erősítő

 • A Denon PMA-900HNE integrált hálózati erősítő prémium sztereó hallgatási élményt nyújt analóg és digitális forrásokból. A fejlett nagyáramú erősítő kialakítása és az erős tápegység biztosítja, hogy a hangfalak részletes, pontos képalkotást és lenyűgöző hangzást eredményezzenek. A csatlakozók között szerepel egy Phono MM és MC bemenet, A/B hangsugárzó csatlakozók, mélynyomó előcsatlakozás, optikai és koaxiális digitális bemenet a TV hang és médialejátszó integrálásához, valamint a HEOS® Built-in révén egész otthonra kiterjedő audio streaming. A PMA900HN segítségével bármilyen forrásból korszerűsítheti a zenehallgatási élményt.

 • Fejlett nagyáramú (AHC) Single Push-Pull áramkörös teljesítményerősítő: Széles sávszélesség a mély basszusoktól a részletes magas hangokig mindent megragad. Az AHC kialakítás biztosítja a különböző típusú és impedanciájú hangsugárzók széles skálájának meghajthatóságát.

 • Rezgésálló kialakítás közvetlen mechanikus földelt konstrukcióval: Hallgassa a zenét tökéletes részletességgel és minőségben, amelyet nem befolyásol a környezet.

 • A Denon mérnökei gondosan megépítették az erősítő áramkört, hogy biztosítsák a 100 kHz-ig terjedő frekvenciaválaszt. A hangerő-áramkör elnyomja a zajt az erősítőben, így nagy hangzásbeli felbontást ér el. Az erősítő a nagy felbontású hangforrások széles, dinamikus tartományát kezeli, végig hangszínszabályozással és nagy teljesítménnyel.

 • A Denon jól ismert a kiváló minőségű bakelit lejátszásról. A beépített phono equalizer lehetővé teszi a lemezjátszóhoz való közvetlen csatlakoztatást, és támogatja az MM hangszedők bemenetét. Egyes modellek MC hangszedők bemenetét is támogatják.

 • Az erősítő optikai és koaxiális digitális bemenetekkel rendelkezik, amelyek 192 kHz/24 bitig támogatják a PCM jeleket. Ezek a digitális bemenetek segítenek javítani a TV hangját, Blu-Ray, médialejátszók, számítógépek és egyéb eszközök hangminőségét.

 • A HEOS® Built-in technológiával vezeték nélkül élvezheti kedvenc zenéit otthonának bármelyik szobájában. Játssza ugyanazt a zeneszámot minden szobában, vagy válasszon különböző zeneszámot minden egyes csatlakoztatott helyiséghez - a választás az Öné. Az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri rendszerekkel is együttműködik, hogy élvonalbeli hangvezérlést és hihetetlen hangzást biztosítson az otthoni szórakoztatáshoz. Csatlakoztassa Denon Home hangsugárzóit az egész otthonra kiterjedő hangélményért. A HEOS® támogatja az ingyenes és prémium Spotify, Pandora, Amazon Music HD, TuneIn, SoundCloud, SiriusXM, TIDAL és sok más szolgáltatást. Emellett élvezze a zene streaminget az AirPlay 2 és a Bluetooth segítségével. (Nem minden zenei szolgáltatás érhető el minden régióban).

 • Közvetlenül a Spotify fiókjából streamelheti zenéjét, hogy kiváló minőségű zenét hallgathasson a szobájában.

 • Denon készülékével vezeték nélkül, Wi-Fi-n és Bluetooth-on keresztül nagy megbízhatósággal streamelheti kedvenc zeneszámait. A kettős diverzitású antennarendszer még zsúfolt városi környezetben is stabil streaminget biztosít.

 • Az AirPlay 2 segítségével vezeték nélkül streamelhet Apple zenét a Denonra, vagy más AirPlay-kompatibilis hangfalakkal kombinálva zenével töltheti meg otthonát. Használja az AirPlay 2-t az alkalmazáson belül, vagy vezérelje hangjával a Siri segítségével.

 • Használja a hangját, hogy kedvenc zenei szolgáltatásait az Alexán keresztül streamelje a beépített HEOS® rendszerrel rendelkező Denon termékére. Kérje meg Alexát, hogy játssza le a Spotify, az Amazon Music HD, a TIDAL és más szolgáltatók zenéit. Növelje vagy csökkentse a hangerőt, szüneteltesse, némítsa el és játssza le a következő dalt - mindezt a hangjával. Az Alexa hangutasításokkal történő streamelés megkezdéséhez nyissa meg az Alexa alkalmazást, és válassza a "Skills" menüpontot. Adja hozzá a HEOS Home Entertainmentet az engedélyezéshez. Ezután menjen az Alexa alkalmazás menüjében a Smart Home menüpontra, és válassza az Eszközök és felfedezés menüpontot, vagy mondja azt, hogy "Alexa, fedezd fel az eszközeimet".

 • A beépített HEOS és az AirPlay 2 funkcióval rendelkező Denon termékek mindegyike Roon tesztelt. Hozzon ki többet a digitális zenei könyvtárából a kedvenc előadóiról és dalairól szóló kereshető, böngészhető információkkal. Szövegek, koncertdátumok, fotók, életrajzok, kritikák és még sok minden más. Előfizetés szükséges.

 • A nagy felbontású ALAC, FLAC és WAV veszteségmentes ALAC, FLAC és WAV fájlok akár 24 bites/192 kHz-es dekódolásának képessége, valamint a DSD 2,8 MHz-es és 5,6 MHz-es sávok (az SACD audiofil formátum) lehetővé teszi, hogy minden egyes hangjegyet pontosan úgy élvezhessen, ahogyan azt az előadó elképzelte.

 • Az 1910-ben alapított Denon az audiótechnológia "elsőségeinek" mély örökségével rendelkezik - Japán első audioelektronikai gyártójától kezdve a világ első kereskedelmi CD-lemezeinek előállításáig. Ez az audio iparba való célzott befektetés biztosítja, hogy minden egyes hallgatási élménynél a legújabb technológiát és a legmagasabb minőséget kapja.


  • - Fejlett nagyáramú hifi hálózati erősítő csatornánként 85 W-os teljesítményű, hogy a Denon hifi hangzást a legújabb streaming technológiával zökkenőmentesen integrálva élvezhesse.
  • - Szakértő hangmérnöki tervezés, gondosan kiválasztott hi-fi alkatrészekkel és dedikált áramkörökkel, rövid, egyenes útvonalakkal a tápegység, a jel és az erősítés között a prémium hangélmény érdekében.
  • - A Denon Advanced High Current hi-fi erősítő diszkrét 85 W-os erősítést biztosít Advanced High Current képességgel a csatlakoztatott hangsugárzók teljes körű vezérlése érdekében.
  • - Integrált phono bemenet és MM/MC equalizer, így közvetlenül csatlakoztathatja lemezjátszóját, és bármilyen hangszedővel (MM vagy MC) élvezheti a bakelit világát.
  • - A HEOS® Built-in vezeték nélküli, multiroom zene streaming technológia lehetővé teszi, hogy az internetről a legkülönfélébb zenei szolgáltatások széles választékát hallgathassa.
  • - Támogatja a Spotify, Amazon Music, TuneIn, Deezer és más népszerű zenei szolgáltatások vezeték nélküli streamelését és használatát.
  • - Digitális TuneIn internetes rádió a világméretű rádióállomások teljes sávszélességének élvezetéhez
  • - Hi-Res Audio tanúsítvány, a hálózat és az USB lehetővé teszi a nagy felbontású hangok, köztük a 192 kHz/24 bites FLAC, WAV, ALAC és DSD 2.8/5.6MHz hézagmentes lejátszását.
  • - Az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri hangvezérlés lehetővé teszi a PMA-900HNE és az internetes zenei szolgáltatások hanggal történő, kéz nélküli vezérlését
  • - Prémium DAC, hogy hallja a zene finom részleteit, és ne maradjon le egy ütemről sem

  Szín
  Gyártó
  DENON
  Várható szállítási idő
  Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
  Raktáron
  339 990 Ft
  Adatok
  Cikkszám
  HE-16129
  Tömeg
  8,3 kg/db
  Kiegészítő termékek