Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

POLK MONITOR XT70
POLK MONITOR XT70
119 995 Ft

POLK MONITOR XT70

POLK MONITOR XT70
POLK MONITOR XT70
POLK MONITOR XT70
POLK MONITOR XT70
POLK MONITOR XT70

Álló hangsugárzó

 • A Monitor XT termékcsalád legnagyobb teljesítményű hangsugárzója, az MXT70 maximalizálja a zene, a filmek, a TV és a játékok élvezetét erőteljes, nagy felbontású hangzással, kristálytiszta magas hangokkal és mély, erőlködés nélküli basszusokkal. Hi-Res minősítéssel, Dolby Atmos és DTS:X kompatibilitással, valamint modern, elérhető árú kialakítással a Monitor XT70 teljesíti a Polk ígéretét: nagyszerű hangzást mindenki számára.

 • A Monitor XT70 Terylene dome tweeterei lehetővé teszik az emberi hallás tartományán túli - akár 40 kHz-ig terjedő - lejátszást, biztosítva a légies, tiszta, high-end energiát és tágasságot, amelyet nemcsak hallani, hanem érezni is fog. Az MXT70 tökéletes a nagy felbontású filmek, játékok vagy a legújabb hi-res streaming szolgáltatások, például az Apple Music, a Tidal, az Amazon Music HD, a Qobuz és a Spotify HiFi élvezetéhez.

 • A Polk mindig is ismert volt a könnyed basszust produkáló hangfalairól, ez alól az MXT70 sem kivétel. Két erőteljes, 6,5 hüvelykes, nagy hatásfokú, dinamikusan kiegyensúlyozott mélysugárzó, amelyet kettő 8 hüvelykes passzív sugárzó erősít, tiszta, nyitott középtartományt és erőteljes, érzékeny basszust biztosít, alacsony torzítással - így a hangok és hangszerek tisztán hallhatók, a filmzenék és zenék pedig hatásos hangzással telnek meg.

 • A Monitor XT70 a tiszta hangzás élvezetére készült: A kettős nikkelezett hangfalkábel csatlakozók garantálják a közvetlen, veszteségmentes csatlakozást, és lehetőséget biztosítanak a hangszórók két erősítővel való erősítésére; az alacsony rezonanciájú, kritikusan merevített MDF-dobozok a mély- és a magas hangszóró hangját nemkívánatos rezonanciák hozzáadása nélkül szigetelik; a kivehető, precíziósan illeszkedő előlapi rácsok pedig minimalizálják a hangban az interferenciát.

 • A Monitor XT sorozatot mindenütt minőségi, hangszínben konzisztens komponensekkel tervezték, hogy a modellek kombinálásával összeállíthassa álmai házimozi vagy zenehallgató rendszerét. Az egymáshoz illeszkedő komponensek egységes hangteret biztosítanak, a hangszórók zökkenőmentes illesztésével az igazán magával ragadó hallgatási élmény érdekében.


  • - Első hangsugárzó: 1x 1" (2,54 cm) terilén dóm tweeter, 2x 6,5" (16,51 cm) bi-laminált papír mélysugárzó, 2x 8" (20,32 cm) passzív mélysugárzó.
  • - Érzékenység (1 watt @ 1 méter): 89 dB
  • - Keresztváltási frekvencia: 2700 Hz
  • - Teljes frekvenciaválasz: 1,5 Hz: 35 Hz - 40.000 Hz
  • - Impedancia: Kompatibilis a 4 és 8 ohmos kimenetekkel.
  • - Ajánlott erősítő teljesítmény csatornánként: 25 watt - 200 watt
  • - Hangszóró bemenetek: 5-utas nikkelezett csatlakozók

  Gyártó
  POLK AUDIO
  Várható szállítási idő
  Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
  Raktáron
  119 995 Ft
  Adatok
  Cikkszám
  HE-15287
  Tömeg
  15,9 kg/db
  Kiegészítő termékek