Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

POLK MAGNIFI MINI AX
POLK MAGNIFI MINI AX
149 990 Ft

POLK MAGNIFI MINI AX

POLK MAGNIFI MINI AX
POLK MAGNIFI MINI AX
POLK MAGNIFI MINI AX
POLK MAGNIFI MINI AX
POLK MAGNIFI MINI AX
POLK MAGNIFI MINI AX
POLK MAGNIFI MINI AX
POLK MAGNIFI MINI AX
POLK MAGNIFI MINI AX
POLK MAGNIFI MINI AX

Házimozi Hangprojektor Rendszer

 • Töltse meg TV készülékét a Polk kompakt Soundbar + mélynyomó rendszerével, hogy filmeket, zenét és játékokat élvezhessen filmszerű, szobát betöltő Dolby Atmos és DTS:X térhatású hangzásban, amelyet a Polk szabadalmaztatott SDA 3D hangtechnológiája továbbfejlesztett. Halljon minden szót a VoiceAdjust™ hangbeállítással. Streamelje kedvenc dalait Apple AirPlay 2, Chromecast, Spotify, Bluetooth és más eszközökön keresztül.

 • Az elképesztően kompakt, 37 cm széles MagniFi Mini AX a Polk 50 éves hangszórómérnöki tapasztalatait és egy fejlett öt hangszóró készletet használva mély, ütős basszusokkal, kristálytiszta magas hangokkal és egy olyan kiterjedt 3D hangzásvilággal frissíti fel a TV hangzását, amely vetekszik a sokkal nagyobb soundbarokkal.

 • A Magnifi Mini AX tanúsított Dolby Atmos és DTS:X mozi surround hangzást hoz a nappaliba. Ráadásul a Polk szabadalmaztatott negyedik generációs SDA technológiája még szélesebb hangszínpadot biztosít, a 3D Audio Mode pedig virtuális magassági dimenziót ad hozzá, elmerülve bármilyen szabványos mozifilmben, vagy zenében, amit hallgat.

 • Az Apple AirPlay 2, a Google Chromecast és a Spotify Connect segítségével Wi-Fi-n keresztül jobb minőségű zenei streaminget élvezhet telefonjáról, táblagépéről vagy számítógépéről. Bluetooth-on keresztül is könnyedén csatlakozik az eszközökhöz.

 • Elege van a hangerőszabályzóból? Soha többé nem marad le egy párbeszédről sem. A Polk szabadalmaztatott VoiceAdjust tiszta beszédhang technológiája a MagniFi integrált centercsatornás hangszórójával szinergikusan együttműködve emeli a hangok szintjét anélkül, hogy a soundbar többi részét befolyásolná.

 • A MagniFi erőteljes, újgenerációs, vezeték nélküli, lefelé irányuló mélysugárzója automatikusan csatlakozik, és a soundbartól akár kilenc méterre bárhol elhelyezhető, hogy a Polk által ismert mély, erőfeszítés nélküli basszust biztosítsa. Ráadásul a BassAdjust használatával maximalizálhatja a basszushatást.

 • Egyszerű, egykábeles beállítás bármilyen TV-vel HDMI eARC/ARC (HDMI-kábel tartozék), optikai vagy AUX-bemeneten keresztül. A kényelmes OLED kijelző könnyen érthetővé teszi a beállításokat, és használaton kívül eltűnik. Ráadásul a MagniFi a legtöbb TV távirányítóval működik a dobozból (és tartalmaz egy távirányítót).


  • - Bemenetek: 1x HDMI (eARC), 1x optikai, 1x analóg 3,5 mm, 1x USB-A (firmware-frissítésekhez).
  • - Streaming: Wi-Fi (802.11 a/n/ac), Google Chromecast for Audio, Apple AirPlay2, Spotify Connect, Bluetooth 5.0
  • - Hangszórók: 2x 19 mm-es L/R tweeter, 3x 51 mm-es L/C/R középsugárzó
  • - Mélynyomó hangszórók: 1x 127 mm x 178 mm mélysugárzó
  • - Soundbar méretek: 366 x 79 x 104 mm
  • - Subwoofer méretek: 182 × 371 x 396 mm

  Gyártó
  POLK AUDIO
  Várható szállítási idő
  Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
  Raktáron
  149 990 Ft
  Adatok
  Cikkszám
  HE-15876
  Kiegészítő termékek