Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

i6

Az új generációk mindig innovatív módját keresik a zenehallgatásnak az iOS és Android készülékeiken keresztül, ahelyett, hogy hagyományos HiFi rendszert használnának annak összetett konfigurációja miatt.

Az i6 jellemzői a legjobb minőségű vezeték nélküli átvitelt biztosítják. Eközben a Bluetooth a legpraktikusabb és legszélesebb körben kompatibilis vezeték nélküli szabvány. Felejtse el a hangkivágásokat és torzításokat, a továbbfejlesztett Bluetooth kodekünk az egyik legmegbízhatóbb a piacon.

A vezeték nélküli streaming technológia a mobileszközéről származó összes zenét elhozza az uandksound i6 hangszórókra otthonában. Végre hangosan élvezheti zenéjét családjával és barátaival együtt, a ház minden helyiségében. Streamelje saját tartalmait, vagy válasszon a világ vezető zenei szolgáltatásai közül, hogy sok órán át maradhasson szeretteivel zenét hallgatni és élvezni a legjobb szórakozást a legmagasabb minőségi színvonalon.

Az i6 sorozat a legjobb választás azok számára, akik otthoni zenehallgatásra vágynak vonyolultság nélkül, a legjobb dizájn mellett. Egyszerűségének és kiváló hangteljesítményének köszönhetően még az idősebb zenekedvelők is beleszeretnek.


1termék 11
IMPEDANCIA 4 OHM
FREKVENCIATARTOMÁNY 45Hz-22kHz
ERŐSÍTÉS 200W
SPL 88 SPL
MÉRET 232 x 232 x 814 mm
SÚLY 32,3 kg (pár)
CSATLAKOZÁSI MÓD Bluetooth, Aux, Coaxial
ÁTVITELI MÓD 5.8 G
TÁVVEZÉRLŐ IGEN
SZÍN FEHÉR