Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

i5

Az innováció folyamatosan mozgásban van az új divatok miatt. iOS és Android eszközök kiemelt szerepben jelen vannak az életünkben, ugyanakkor a kedvenc zenéink is. A uandksound kifejlesztette az új i5 Bluetooth hangszóró sorozatot, hogy lehetővé tegye a legélvezetesebb és legkönnyebb zenehallgatást.

Az i5 hangszóró sorozat ugyanazt a technológiát használja, mint elődje, az i6, miközben megtartja a hasonló kialakítást egy kisebb házban, anélkül, hogy kompromisszumot kötne a legjobb basszusválasz és a megbízható vezeték nélküli átvitel terén. Eközben a Bluetooth technológia könnyű integrációt kínál a vezeték nélküli szabvány teljesítéséhez.

A uandksound i5 Bluetooth hangszórók egy külön távirányítót tartalmaznak a funkciók vezérléséhez és a különböző hangbemenetek kiválasztásához. Most már megoszthatja a mobiltelefonja zenéjét más eszközök mellett, és hangosan élvezheti a zenét családjával és barátaival, a ház minden helyiségében.

Ha a legjobb ár-érték arányú lehetőséget, a lenyűgöző stílusos kialakítást és a legkomolyabb hangteljesítményt keresed, az i5 hangszóró sorozat a legjobb választás. Az egyszerűség és a megbízhatóság az egész családját el fogja gyönyörködtetni.


1termék 11
IMPEDANCIA 4 OHM
FREKVENCIATARTOMÁNY 50Hz-22kHz
ERŐSÍTÉS 160W
SPL 89 SPL
MÉRET 190 x 190 x 805 mm
SÚLY 20 kg (pár)
CSATLAKOZÁSI MÓD Bluetooth, Aux, Coaxial
ÁTVITELI MÓD 5.8 G
TÁVVEZÉRLŐ IGEN
SZÍN FEKETE