Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

DENON DHT-S416
DENON DHT-S416
131 990 Ft

DENON DHT-S416

DENON DHT-S416
DENON DHT-S416
DENON DHT-S416
DENON DHT-S416
DENON DHT-S416
DENON DHT-S416
DENON DHT-S416

Soundbar rendszer

 • A Chromecastnak köszönhetően a felhasználók Wi-Fi-n keresztül képesek lesznek Hi-Res hangot streamelni olyan zenei szolgáltatásokból, mint a Google Play Music, YouTube Music, Amazon Music HD, Spotify, Tidal, Deezer, Qobuz és még sok más. A hangvezérlés a Google Assistant eszközön* keresztül is lehetséges, ami zökkenőmentes és intuitív felhasználói élményt tesz lehetővé, a DHT-S416 pedig akár más Chromecast-kompatibilis hangszórókkal is csoportosítható, hogy vezeték nélküli multiroom rendszert hozzon létre.
 • A mindössze 5,6 cm magas Denon DHT-S416 elég karcsú ahhoz, hogy kényelmesen elférjen a legtöbb modern TV alatt, mégis egy pár 1,25x4,4" teljes tartományú ovális meghajtó és két 1" magas hangszóró található a karcsú kilalakítás mentén, hogy biztosítsa a kristálytiszta, mégis ritmusos közép- és magas tartományt, amelyről a Denon 110 évnyi kiváló hangzásvilágával híressé vált.
 • A különálló subwoofer egy 5,25"-os meghajtóval rendelkezik egy bass-reflex portos házban, hogy a basszusokat fenomenális mélyhangszintre növelje, míg a soundbarhoz való vezeték nélküli csatlakoztatása lehetővé teszi, hogy a minimalista otthoni dekoráció fenntartása érdekében elrejtse a szem elől.

 • - Beépített Google Chromecast: Hi-Res Audio streaming Wi-Fi-n keresztül, olyan zenei szolgáltatásokból, mint a Google Play Music, YouTube Music, Amazon Music HD, Spotify, Tidal, Deezer, Qobuz és sok más.
 • - Hangvezérlés: Irányítsa zenéjét a Google Assistant eszközével - lejátszás, szüneteltetés és a hangerő beállítása. A Google Home alkalmazással csoportosíthatja a DHT-S416-ot más Chromecast-kompatibilis hangszórókkal, hogy az egész otthonában zenét játszhasson le.
 • - Vezeték nélküli mélysugárzó: Élvezze a szeizmikus basszust egy 5,25"-os mélysugárzóból, amely egy bass-reflex portos házban található, és a könnyű elhelyezés érdekében vezeték nélkül csatlakozik a soundbarhoz.
 • - Denon Dialogue Enhancer: Javítja a párbeszédek érthetőségét 3 különböző üzemmóddal. A felhasználók az általános hangerőszint beállítása nélkül is felerősíthetik a párbeszédet.
 • - HDMI ARC-vel: Kivételes hangtisztaság egyetlen TV-csatlakozáson keresztül - ráadásul a DHT-S416-ot a TV távirányítójával vezérelheti.
 • - Három előre beállított EQ és Pure opció: A különböző hangmódokkal - Film, Éjszakai, Zene és a Pure mód - a felhasználók a kívánt alkalomra optimalizálhatják a hangzást.
 • - Alacsony profilú kialakítás: Az 5,6 cm-es magasságával a DHT-S416 a legtöbb helyen elfér, és nem takarja el a TV alsó szélét, mint a nagyobb hangsugárzók. Falra is felszerelhető.
 • - Dolby Digital dekódolás: A diszkrét, többcsatornás Dolby térhatású hanginformációkat jobb tisztasággal és realizmussal játssza vissza.
 • - Soundbar méretek: Hangsugárzó: 900 x 83 x 54 mm
 • - Subwoofer méretei: 171 x 318 x 342 mm

Gyártó
DENON
Várható szállítási idő
Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
Raktáron
131 990 Ft
Adatok
Cikkszám
HE-14361
Tömeg
7 kg/db
Kiegészítő termékek