Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

DENON HOME SOUND BAR 550
DENON HOME SOUND BAR 550
259 990 Ft

DENON HOME SOUND BAR 550

DENON HOME SOUND BAR 550
DENON HOME SOUND BAR 550
DENON HOME SOUND BAR 550
DENON HOME SOUND BAR 550
DENON HOME SOUND BAR 550
DENON HOME SOUND BAR 550
DENON HOME SOUND BAR 550

Soundbar with Dolby Atmos and HEOS Built-in

 • Mint minden Denon, a Denon Home Sound Bar 550 is úgy készült, hogy a legjobb hangminőséget nyújtsa. Fejlett akusztikai hardverrel, szakértően hangolt digitális jelfeldolgozással és prémium kategóriás meghajtókkal ez a Soundbar mindent kínál, amire szüksége van a nagyszerű 3D-s térhatású hangzáshoz anélkül, hogy túl sok helyet foglalna a TV alatt.

 • A nagy, terjedelmes Soundbar-oknak megvan a maguk helye a világban, de nem a tévéje alatt. A Denon Home Sound Bar 550 kompakt, 65 cm-es helyigénye helyet takarít meg a teljesítmény feláldozása nélkül. A letisztult, egyszerű ipari dizájnnak köszönhetően bármilyen helyiségbe illeszkedik.

 • A Denon évtizedek óta vezető szerepet tölt be a házimozi hangzás terén, beleértve a Dolby Atmos és a DTS:X 3D térhatású hangzás terén szerzett mély szakértelmet. A Denon Home Sound Bar 550 hat hangszórós tömbjének mozi szintű feldolgozása minden filmet érezhetően hatalmassá tesz. Az opcionális hátsó Denon Home hangszórók surroundként történő hozzáadásával igazán kinyithatja a szobát.

 • Csatlakoztassa a mellékelt HDMI-kábellel a tévéhez, csatlakoztassa egy konnektorhoz, és a HEOS alkalmazás segítségével állítsa be a Denon Home Sound Bar 550-et az otthoni Wi-Fi hálózaton. Kész is van. Mivel a legtöbb vezető televíziós távirányító kódja be van építve, a Soundbar-t könnyedén vezérelheti a tévé távirányítójával.

 • A 4K tévék, a Dolby Vision és a HDR10 támogatásával élvezheti a moziszerű tévézést lenyűgöző, árnyalt kontrasztokkal, részletes képalkotással, ragyogó színekkel és mélységgel. eARC (enhanced Audio Return Channel) közvetlenül a tévétől fogadja a hangjeleket, beleértve a Dolby Atmos-t is. Nagyszerű Denon házimozi hangzás, maximális kompatibilitás.

 • Az összes nagyszerű zenei szolgáltatás teljesen integrált: Spotify Free és Premium, Amazon Music HD, TIDAL, TuneIn, Deezer és még sok más Wi-Fi, AirPlay 2 vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül. Teremtse meg az éppen megfelelő hangulatot személyes zenei gyűjteményével - akár nagy felbontásban, beleértve a 192 kHz/24 bites FLAC, WAV, ALAC és DSD 2,8/5,6 MHz-es fájlokat is.

 • A beépített HEOS segítségével otthona minden szobája saját hangzással rendelkezhet. Csoportosítson további Denon Home hangszórókat, Soundbar-okat, hálózati lejátszókat vagy AV-Receivereket a beépített HEOS segítségével, hogy az otthoni hálózat segítségével ugyanazzal a dallal töltse meg a házat. A beépített HEOS-szal a multiroom rendszer többféle lehetőséget jelent.

 • Amikor a keze közel kerül, a hangszórón lévő vezérlőpanel világít, lehetővé téve az egyszerű vezérlést, beleértve a hangerőszabályozást, a lejátszást/szünetet, valamint a dalok átugrásának vagy újraindításának lehetőségét az alkalmazás használata nélkül.


  • - Hangszórórendszer: magassugárzó x 2 - 19mm, Szélessávú x 4 - 55mm, passzív sugárzó x 3 - 50x90mm.
  • - Zenei előfizetési szolgáltatások: A HEOS alkalmazással olyan népszerű streaming szolgáltatások közül választhat, mint a Spotify Free és Premium, az Amazon Music HD, a TuneIn internetes rádió, a TIDAL, a Deezer és még sok más.
  • - Internetes rádióállomások: Válasszon kedvenc internetes rádióállomásai közül a világ minden tájáról.
  • - Támogatott zenei formátumok: WMA: 192kbps-ig bezárólag, AAC és MP3: 320kbps-ig bezárólag, FLAC, WAV és ALAC: 24-bit/192kHz-ig bezárólag, DSD 2.8 és 5.6MHz.
  • - Csatlakoztathatóság: 4K HDMI 1x IN / 1x OUT eARC-vel, digitális optikai x 1, USB port a tárolt zene közvetlen csatlakoztatásához, 3,5 mm-es AUX bemenet.
  • - Bluetooth: Bluetooth: 3.0 verzió
  • - Beépített HEOS
  • - Vezetékes csatlakozás: Csatlakozás az otthoni LAN-rendszerhez az RJ-45 vezetékes LAN-porton keresztül.

  Gyártó
  DENON
  Várható szállítási idő
  Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
  Raktáron
  259 990 Ft
  Adatok
  Cikkszám
  HE-14532
  Tömeg
  3,3 kg/db
  Kiegészítő termékek