Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

DENON DCD-900NE PREMIUM SILVER
DENON DCD-900NE PREMIUM SILVER
169 990 Ft

DENON DCD-900NE PREMIUM SILVER

DENON DCD-900NE PREMIUM SILVER
DENON DCD-900NE PREMIUM SILVER
DENON DCD-900NE PREMIUM SILVER
DENON DCD-900NE PREMIUM SILVER
DENON DCD-900NE PREMIUM SILVER
DENON DCD-900NE PREMIUM SILVER

CD lejátszó

 • Élvezze a mesterien reprodukált hangot a Denon DCD-900NE CD-lejátszóval, amely Advanced AL32 Processing Plus-szal és integrált USB-porttal rendelkezik. A DCD-900NE több, mint egy CD-lejátszó, a legmagasabb minőségű audiojeleket szolgáltatja az erősítőnek, az USB-port pedig támogatja a nagy felbontású lejátszást PCM 192kHz/24bites és DSD 2.8MHz/5.6MHz-ig. A rezgésálló kialakítás csökkenti a káros hanghatásokat, így a hangminőség megfelel a Denon szabványoknak. Párosítsa a PMA-900HNE integrált erősítővel a hangsugárzók tökéletes meghajtásához és a zene streaming szolgáltatások eléréséhez. A prémium audio komponensek készítésének több mint 110 éves örökségével bízzon a Denonban, hogy olyan kiváló minőségű hangzást biztosít, amely felülmúlja az Ön elvárásait.

 • A legújabb analóg hullámforma-reprodukciós technológia, az Advanced AL32 Processing Plus adatinterpolációs algoritmusokat, upsamplinget és bitextensiont használ a nagy felbontású hang támogatásához. Az eredményül kapott lejátszás rendkívül részletes, interferenciamentes, az alsó tartományban gazdagon kifejező, és gyönyörűen hű az eredeti hangzáshoz.

 • A Hi-Res Audio ALAC, FLAC és WAV veszteségmentes fájlok dekódolásának képessége 24 bit/192 kHz-ig, valamint a DSD 2,8 MHz-es és 5,6 MHz-es sávok (a SACD audiofil formátuma) lehetővé teszik, hogy minden egyes hangot pontosan úgy élvezhessen, ahogyan a művész tervezte.

 • A digitális áramkörök pontos szinkronizálása érdekében a DAC Master Clock kialakítás a DAC-ot kezeli mesterként, amikor órajeleket szolgáltat. A kivételes minőségben megalkotott mesteróra közvetlenül a DAC mellett helyezkedik el, ami elnyomja a jittert és biztosítja a D/A átalakítás optimális pontosságát.

 • Az áramköri mintákat úgy tervezték, hogy a jelútvonalak a lehető legrövidebbek legyenek. A rövidebb áramkörök csökkentik az interferenciát, így a hangzás tiszta, rendkívül éles és az eredeti felvételhez hűen reprodukálható.

 • A Pure Direct üzemmód kikapcsolja a kijelzőt és a digitális kimeneteket, hogy minimalizálja a hangjelet esetlegesen befolyásoló interferenciát. Amit hall, az tiszta, részletes, pontos hangzás.

 • A rezgésálló kialakítás csökkenti a hi-fi termékekben található nehéz alkatrészek káros hanghatásait, így a hangminőség megfelel a Denon szabványoknak. A teljesítménytranszformátorok a nem kívánt rezgések elkerülése érdekében az aljzathoz közel és közvetlenül a szigetelők fölött vannak elhelyezve. A transzformátor lejjebb helyezésével csökken a vázat körülvevő rezgés, ami makulátlan hangzást eredményez.

 • Az 1910-ben alapított Denon az audiótechnológia terén az "elsők" mély örökségével rendelkezik - Japán első audioelektronikai gyártójától kezdve a világ első kereskedelmi CD-lemezeinek gyártásáig. Ez az audio iparba történő célzott befektetés biztosítja, hogy minden egyes hallgatási élményt a legújabb technológiával és a legmagasabb minőséggel élvezhessen.


  • - Hallgassa a zenét úgy, ahogyan azt a művész tervezte a fejlett AL32 Processing Plus és az ultraprecíziós 192kHz/32bit D/A konverter segítségével.
  • - Kibővített lemez-támogatás CD-k és CD-R/RW-k lejátszásához MP3 vagy WMA formátumban
  • - Élvezze a nagy felbontású hangot a DSD, FLAC és WAV támogatásával
  • - Kivételes Denon hangzást biztosít gondosan kiválasztott, szigorúan tesztelt hifi alkatrészekkel
  • - A közvetlen mechanikus alapú konstrukció rezgésálló kialakítást biztosít, amely védi a hangminőséget
  • - A DAC Master Clock kialakítása biztosítja a jittermentes hangvisszaadást
  • - Minimalizált áramköri jelútvonalak a hűen reprodukált hangzás érdekében
  • - A Pure Direct üzemmód pontos, részletes hangzást biztosít
  • - Több mint 110 évnyi audio kiválóság, minőség és tartósság a végső audioélmény érdekében

  Szín
  Gyártó
  DENON
  Várható szállítási idő
  Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
  Raktáron
  169 990 Ft
  Adatok
  Cikkszám
  HE-16132
  Tömeg
  4,9 kg/db
  Kiegészítő termékek