Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

CINEMA 40 SILVER GOLD
CINEMA 40 SILVER GOLD
999 990 Ft

CINEMA 40 SILVER GOLD

CINEMA 40 SILVER GOLD
CINEMA 40 SILVER GOLD
CINEMA 40 SILVER GOLD
CINEMA 40 SILVER GOLD
CINEMA 40 SILVER GOLD

Házimozi rádióerősítő

  • A CINEMA 40 egy nagy teljesítményű és magas minőségű AV-erősítő többcélú helyiségekbe és dedikált házimozihoz egyaránt. Rendelkezik 9x125 watt beépített legendás Marantz erősítővel, hét HDMI bemenettel, amelyek mindegyike 8K UHD kompatibilis, HEOS® beépített streaming funkcióval, szobakorrekcióval az Audyssey MultEQ XT32-vel, Dolby Atmos és DTS:X, Auro 3D, valamint számos be- és kimenettel, beleértve az előerősítő kimeneteket minden csatornához és négy független mélynyomóhoz.

  • A Marantz módjára történő hangzáskészítés a művészet és a tudomány zökkenőmentes ötvözése, amelyet kézműves alkotók gyakorolnak, akik a komponenseket hangzásbeli tulajdonságaik alapján külön-külön kiegyensúlyozzák és kiválasztják - ők a Sound Masters. A CINEMA 40 egy korszerű, nagy teljesítményű darab. A jellegzetes meleg és dinamikus Marantz-hangzás már első hallásra is nyilvánvaló. A diszkrét hiperdinamikus erősítőmodulok, az áram-visszacsatolásos erősítés és a CINEMA 40 egyéb technológiái messze a várakozásokon felül emelik a mozi teljesítményt.

  • A Marantz design időtlenül elegáns - a termékek által létrehozott zenei hangzásvilág kifejeződése. Az egyensúlyra és szimmetriára vonatkozó filozófiánk nyilvánvaló a hangzásunkban és a formatervezésünkben. A prémium minőségű anyagokat minden egyes új darab esetében értelmezzük és kombináljuk. Bár a CINEMA 40 jelentős méretű, mégis elegánsan épített, acél és alumínium házak és gombok felhasználásával. Az előlapba öntött finom textúrát a vezérlőfelület két oldalán lévő oldalsó lámpák dimmelhető, lágy fénye világítja meg.

  • Az Ön mozija otthona szerves részét képezi. Ezért a Marantz a csatlakozások és konfigurációs lehetőségek gazdag választékát biztosította, hogy a CINEMA 40 az Ön ideális darabja legyen. Hangszóróit a mellékelt Audyssey MultEQ XT32 segítségével hangolja tökéletesre, így még a kihívást jelentő akusztikájú terek is ideális hallgatási környezetekké válnak.

  • Bár a CINEMA 40 belül összetett lehet, a mindennapi használat és beállítás nem az. A mellékelt gyorsindítási útmutató és a képernyőn megjelenő beállítási eljárás megkönnyíti a konfigurálást. A mellékelt fém háttérvilágítású távirányító hozzáférést biztosít a leggyakrabban használt funkciókhoz. A fejlett HDMI-csatlakozás lehetővé teszi, hogy a TV távirányítóját használja a bekapcsoláshoz és a hangerőszabályozáshoz. Az összes főbb otthoni automatizálási protokollt támogatja. Végül a CINEMA 40 reagál a népszerű hangalapú asszisztensek, például a Hey Google, Alexa és Siri hangutasításaira.

  • A CINEMA 40 az Ön otthoni szórakoztató univerzumának középpontjában áll. Hét HDMI bemenet áll rendelkezésre, és mindegyik 8K-kompatibilis. A HD és 4K források 8K-ra felskálázhatók. A hagyományos analóg és digitális bemenetek tökéletes keveréke, valamint a lemezjátszó-kompatibilitás teszi a CINEMA 40-et tökéletes partnerré, bárhogyan is hallgatja.

  • A házimozi egy befektetés az Ön élvezetébe és jólétébe. A széles körű csatlakoztathatóságnak és a nagy teljesítményű technológiai alapoknak köszönhetően új komponensekkel bővítheti rendszerét hosszú éveken át. A 11.4 csatornás előerősítő kimenetek lehetőséget biztosítanak arra, hogy hangsugárzó elrendezését külső erősítővel bővítse.

Szín
Gyártó
MARANTZ
Várható szállítási idő
Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
Raktáron
999 990 Ft
Adatok
Cikkszám
HE-16470
Kiegészítő termékek