Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

MARANTZ CD 60 SILVER GOLD
MARANTZ CD 60 SILVER GOLD
299 990 Ft

MARANTZ CD 60 SILVER GOLD

MARANTZ CD 60 SILVER GOLD
MARANTZ CD 60 SILVER GOLD
MARANTZ CD 60 SILVER GOLD
MARANTZ CD 60 SILVER GOLD
MARANTZ CD 60 SILVER GOLD
MARANTZ CD 60 SILVER GOLD
MARANTZ CD 60 SILVER GOLD
MARANTZ CD 60 SILVER GOLD

CD lejátszó

 • Rendkívüli hangzás és páratlan stílus - a Marantz CD 60 egy olyan lejátszóval ünnepli CD-gyűjteményét, amelyet úgy terveztek, hogy a kategóriájában minden korábbinál jobban szóljon. A kiváló minőségű anyagokból épített és Sound Master hangolású CD 60 precíziós CD-lejátszással egészíti ki a MODEL 40n-t vagy bármelyik kiváló minőségű audiorendszert.

 • Az Ön által szeretett zene részleteinek, árnyalatainak és esszenciájának megőrzése érdekében a Marantz kifejlesztette a HDAM (Hyper Dynamic Amplifier Modules) modulokat, amelyek sebességükben és reakcióképességükben felülmúlják a más termékekben található, szokványos modulokat. A CD 60 kihasználja ezt az egyedülálló Marantz-innovációt, hogy bármit is hallgat, mindig a legzeneibb legyen.

 • A CD 60-ban a szabadalmaztatott HDAM áramkört a korábbi változathoz képest tovább optimalizáltuk azáltal, hogy az alkatrészeket szimmetrikusan helyeztük el az audio lapon, és közvetlenebb jelutat hoztunk létre. Ez a frissítés javítja a hangzásvilágot a korábbi modellekhez képest a legzeneibb hangzás elérésére törekedve.

 • A CD 60 tápegysége nagysebességű, nagyáramú Schottky-korlát diódákat, nagyobb értékű áramtároló kondenzátorokat és továbbfejlesztett feszültségszabályozókat használ az elődmodellekhez képest ebben az osztályban. A tápegységben lévő túlméretezett kondenzátorok javítják az áramstabilitást és csökkentik a zajt a nagy igénybevételt jelentő zenehallgatás során.

 • A CD 60 képes MP3, WMA, AAC és WAV, FLAC HD, ALAC, AIFF (legfeljebb 192 kHz/24 bit) és DSD (legfeljebb 5,6 MHz) fájlok lejátszására csatlakoztatott USB-tárolóeszközről.

 • A CD 60 új, nagy felbontású D/A átalakítással rendelkezik. Referencia-minőségű digitális-analóg átalakítóval van felszerelve, amely két választható szűrési lehetőséget kínál. Akár 192 kHz/24 bites és DSD 5,6 MHz-es felbontást biztosít az optimális zenei hűség érdekében, feszes basszusokkal, gazdag középtartományokkal és lágy, kiterjesztett magas frekvenciákkal.

 • A CD 60 választható digitális szűrő opcióval rendelkezik. Ez a két üzemmódú szűrő lehetővé teszi a digitális zenei tartalmak ízlésének megfelelő, testreszabott reprodukálását. Az 1. szűrő egy lassú roll-off előbeállítás, amely javítja a mély sztereó képalkotást, míg a 2. szűrő egy éles roll-off szűrő a pontosabb képalkotás reprodukálásához.

 • A CD 60 az exkluzív Marantz HDAM-SA2 áramkört örökli három erősítési beállítással (Low/Mid/High), hogy szinte bármilyen márkájú fejhallgatóval tökéletesen illeszkedjen az optimális egyéni hallgatási élményhez. Ha azonban jobban szeretné, a fejhallgató-erősítő "Off Circuit" funkcióval is fel van szerelve, amely automatikusan kikapcsolja a fejhallgató-erősítőt, ha nem csatlakozik fejhallgató a készülékhez, hogy elkerülje a nem kívánt interferenciát vagy zajt.

 • Használja a távirányítót a CD 60, valamint a kiegészítő MODEL 40n integrált streaming erősítő vagy MODEL 30 integrált erősítő működtetésére.

 • A teljesítményt fokoztuk kiváló részletekkel és muzikalitással. Az új, nagy teljesítményű komponensválaszték, a továbbfejlesztett legendás HDAM áramkörünk, és a gondos hangmesterünk általi hitelesítés eredménye a valaha volt legjobb CD-lejátszónk ebben a kategóriában.

 • A CD-ről történő pontos adatkiolvasás a kiváló minőségű hangreprodukció kiindulópontja. A digitális audio adatfolyamnak hibamentesnek kell lennie. A lézeregység és a hangszedő tökéletesen kalibrálva van, és képesnek kell lennie arra, hogy mindenféle külső torzítás, például rezgés nélkül működjön. Ezért a CD-mechanizmus merev acélkeretre van szerelve, amely szilárd alapot biztosít. Az eredmény egy tiszta digitális hangjel, amely a DAC-hoz továbbítódik.


  • - Méltó a gyűjteményéhez A CD 60 az a CD-lejátszó, amelyet az Ön nagyra becsült CD-gyűjteménye megérdemel.
  • - Fényűző dizájn A stílus és a funkció éppoly elegáns, mint a hangzás
  • - Sound Master Tuned Szakértő módon megmunkált és hangolt a legzeneibb hangzás érdekében
  • - Optimalizált analóg áramkörök A híres Marantz HDAM szakértői hangolása a rendkívüli teljesítmény érdekében
  • - Több, mint CD Nagy felbontású, USB-n tárolt digitális zene lejátszása
  • - Kiegészíti a Marantz erősítőket CD lejátszás hozzáadása a MODEL 40n vagy MODEL 30 integrált erősítőkhöz a stílushoz illeszkedő módon
  • - Választható digitális szűrő Lehetővé teszi a hangminőség felhasználói testreszabását
  • - Két színben kapható Válasszon Marantz Fekete vagy Ezüst Arany színt

  Szín
  Gyártó
  MARANTZ
  Várható szállítási idő
  Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
  Rendelhető
  299 990 Ft
  Adatok
  Cikkszám
  HE-16126
  Tömeg
  7,5 kg/db
  Kiegészítő termékek