Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

Kültéri hangsugárzók

Az uandksound kültéri hangszórókat úgy tervezték, hogy beleolvadjanak a kültéri környezetbe. A fehér/fekete vagy zöld kivitelben kapható hangszórók megjelenésükkel kiegészítik a tájépítészeti terveket, és eltűnnek a környezetükben. Minden hangszóróházban két, pontos szögben elhelyezett meghajtó található, így a kültéri mozgások során egyenletes sztereó hatást tapasztalhat. A hangszóró a felszerelés után könnyen elforgatható, hogy a hangot oda irányítsa, ahová szeretné, és ott marad, ahol elhelyezte, nem lóg vagy csúszik meg idővel.

Hangszóróink tartós, időjárásálló konstrukciót használnak, amely úgy készült, hogy hosszú ideig ellenálljon a legzordabb kültéri környezetnek is. A legtöbb igényes vásárló értékelni fogja a magas páratartalomra tervezett konstrukciót, amely készen áll a szélsőséges hőmérsékletek túlélésére, miközben megőrzi a kiváló hangminőséget. A uandksound hangszórók belső vezetékcsatlakozásokkal rendelkeznek a nedvesség okozta korrózió kiküszöbölésére és a kerti szerszámok okozta károk megelőzésére. Ezen túlmenően a uandksound egy kapcsolódó VTA-240F II szimmetrikus teljesítményerősítőt kínál, hogy a legkeményebb környezeti körülmények között is a legjobb hangteljesítményt kapja minden hangszóró.

Tiszta, természetes hangzást élvezhet egy olyan külső hangszóróházból, amely könnyen felszerelhető a terasz, a kert vagy a medence területén lévő falakra.


4termék 14