Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

IN-EAR

SZABADSÁG KORLÁTOK NÉLKÜL !

Kedvenc zenéjét élvezni még soha nem volt ilyen könnyű és egyszerű. A uandksound és mérnökei keményen dolgoztak azon, hogy a professzionális fejhallgatóktól örökölt legjobb hangteljesítményt elérjék, hogy azt a háztartási használatra szánt fülhallgatókba továbbítsák.

Az OXFORD ANC-HD100 fülhallgató egyik fő jellemzője az aktív zajszűrő rendszer. Egy igazán nagyra értékelt funkció, ha a fülhallgatót utcán vagy zajos környezetben használjuk. Másrészt a uandksound a Stereo True Wireless technológiát alkalmazza az új Smart Bluetooth fülhallgatóján, amely lehetővé teszi a két sztereó hangcsatorna független átvitelét a legújabb Bluetooth 5.1 generációs rendszeren keresztül.

A fülhallgatók javított autonómiája akár 7 óra, és a tok, amely amellett, hogy biztonságban tartja fülhallgatóinkat, lehetővé teszi számunkra, hogy az OXFORD ANC-HD100 fülhallgatót nagyon egyszerűen és gyorsan töltsük fel négy alkalommal, hogy az akkumulátor élettartamát több mint 28 órával meghosszabbítsuk. Végül emelje ki az érintésvezérlő rendszert, amely biztosítja számunkra a legnagyobb kényelmet, hogy élvezhessük a legjobb hangélményt az uandksound által.


1termék 11