Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

S sorozat

Kifinomult hangzásuk kulcsa a fejlett keresztváltó hálózat. Minden egyes crossover a legmagasabb minőségű alkatrészekből épül fel. A masszív légmagos tekercseket, vastag, nagy tisztaságú rézhuzalt és alacsony torzítású kondenzátorokat tartalmazó belső elemek biztosítják, hogy a hangjel minden árnyalata megmaradjon.

Az S sorozatú, teljes tartományú hangsugárzók kompakt, falra szerelhető hangszórók, amelyeket úgy terveztek, hogy a legkülönfélébb hangosítási alkalmazásokban jeleskedjenek, inspiráló akusztikai teljesítményt nyújtanak kivételes tisztasággal és artikulációval. A legmagasabb minőségi szabványok szerint gyártott termékek a felhatalmazott, egyedi telepítéssel foglalkozó szakembereken keresztül kaphatók, és a teljes uandksound garanciát viselik.

Az építészeti termékeknél kritikus fontosságú az egyszerű telepítés. Az S sorozat folytatja az uandksound hagyományát az innovatív mérnöki megoldások terén, amelyek lehetővé teszik az egyedi kiskereskedők számára a termékek gyors és egyszerű telepítését. Minden modell prémium MDF burkolattal és rendkívül robusztus rögzítő-záró rendszerrel rendelkezik, amely a hangszóró merev vázával párosul a beszereléskor. Az S sorozatú modellek lehetővé teszik a telepítők számára a vízszintes vagy függőleges telepítést.

A termék alapfelülete fekete matt.


3termék 13