Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

REFERENCE sorozat

Nem könnyű olyan dizájnt találni, amely azonosít minket, de nem szeretünk ugyanolyanok lenni, mint a konkurencia. Minden hangszórónkat úgy alkottuk meg, hogy az otthoni dekoráció szerves része legyen, és ez így volt, amikor a uandksound megszületett, hogy Ön újra átélje, ahogyan a legjobb hangélménnyel kéz a kézben a film főszereplőnek érezze magát. A kereskedelmi mozik az elmúlt években a hanghordozók mellett a felvételi médiumok folyamatos technikai fejlődésen mentek keresztül. Kétségtelen azonban, hogy mindent lehet fejleszteni, és a uandksound ezen a téren helyezkedik el.

Az elmúlt hat évben nagy teljesítményű hangszórókat terveztünk, amelyek könnyen integrálhatók mindenféle környezetbe és dekorációs projektbe, mint például a sikeres M6 sorozat, de a tökéletességre való törekvésünkben és a legjobb technológia, design és minőség integrálásában egy lépéssel tovább léptünk a tökéletességben.

Számunkra a tökéletesség csak egyféleképpen definiálható, referencia, amelyet úgy értünk, mint a mások által követendő példát, hogy a legjobbak legyenek. A saját identitásunk birtoklása a legfejlettebb, a legnagyobb integrációs szakértőkkel közösen kifejlesztett legfejlettebb formatervezéssel érhető el. A hangszóró minden sarkát, ívét és részletét aprólékosan tanulmányozzuk, hogy a uandksound DNS darabjait harmóniában és szinergiában egyesüljenek egymással. A tökéletesség és az elegancia a jellemzői, amelyek más, egyedi és megismételhetetlen dizájnon dolgozó márkák számára is mércévé teszik.

 

A leginnovatívabb tervezés csúcspontja a Reference Series; egy hosszú technikai kutatási projekt eredménye, amely a filmipar szakértő hangmérnökeivel együttműködve jött létre. Csak ők tudják igazán, milyen a hangzás egy filmben, most a mi kihívásunk az, hogy az eredeti hangzást a legtökéletesebb módon szállítsuk az Ön otthonába, mérnökeink bölcsességének és a legmagasabb minőségű alkatrészeknek köszönhetően.

Kezdhetnénk a nagy sűrűségű hangszóróházzal, amelynek köszönhetően jobb dinamikai teljesítményt értünk el, ami a THX szabványoknak megfelelő, kiterjesztett frekvenciaválaszt tesz lehetővé. A nagy teljesítményű, túlméretezett mágnessel felszerelt mélysugárzó a basszusegység kulcseleme, hogy kivételes hatást gyakoroljon a legigényesebb felvételekre is.

Másrészt az ugyanabban a síkban elhelyezett kürtös magassugárzó-konfiguráció pontosabb hangirányítottságot mutat, hogy a hangjelenetet részletesebben lokalizálhassuk, akár a főcsatornákban, akár az effektcsatornákban. A Reference sorozat moduláris konfigurációját úgy fejlesztették ki, hogy nagyméretű vetítővásznak mögött is könnyen elhelyezhető legyen. Ily módon nagyobb az integráció az összes teremkörnyezetbe, és ez nagyon értékes a legfejlettebb audiovizuális mérnökök számára.

Az évek során sok csúcskategóriás hangsugárzót kipróbáltam, mind nagyon jól szólt, de a uandksound Reference Series különbözik a többitől, mert csak azt teszi lehetővé, hogy arra koncentráljunk, ami igazán számít, a hangzásra.


3termék 13