Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

ON-EAR

ÉREZD A ZENE LELKÉT !

A uandksound célja, hogy újradefiniálja a Bluetooth fejhallgatók világát az új LONDON ANC-HD200-zal. Fejhallgatóink meghajtóit gondosan válogattuk össze a tiszta és kiegyensúlyozott hangzás érdekében, akár csendes irodában, akár forgalmas utcán tartózkodik. Emellett első osztályú ANC (dupla táplálású aktív zajszűrő) technológiánk bármilyen hangerőn a legmegdöbbentőbb hangzást kínálja torzítás nélkül, hogy Ön arra koncentrálhasson, ami igazán fontos Önnek. A HiFi hangzás gazdag basszusokkal és magas hangokkal a csapatunk által tervezett kiterjesztett frekvenciaválasznak köszönhetően érhető el.

A fejhallgatónk hosszú, akár 40 órás akkumulátor-üzemideje nagyon hasznos, ha hosszabb ideig tartózkodik otthonán kívül, valamint a Bluetooth ON/OFF funkció, ha inkább a 3,5 mm-es audio bemeneti csatlakozón keresztül csatlakoztatja a LONDON ANC-HD200 fejhallgatót. A micro USB töltőportnak köszönhetően szintén könnyedén feltöltheti a fejhallgatót bármikor, bárhol, ahol csak akarja, ráadásul a beépített hangfelismerő technológiája a legmegbízhatóbb funkciókat kínálja.

A LONDON ANC-HD200 fejhallgató memóriahabos fülpárnái a legkényelmesebb élményt nyújtják zenehallgatás közben, valamint a mellékelt hordtáskában könnyen összecsukható.

Kedvenc zenéjét élvezni még soha nem volt ilyen kellemes.


1termék 11