Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

NAD T 778 7.1.4 CSATORNÁS SURROUND HÁZIMOZI ERŐSÍTŐ

NAD T 778 7.1.4 CSATORNÁS SURROUND HÁZIMOZI ERŐSÍTŐ
NAD T 778 7.1.4 CSATORNÁS SURROUND HÁZIMOZI ERŐSÍTŐ
 • 140 wattos teljesítmény 8 ohm-nál és 170 watt 4 ohm-nál
 • 9 x 85 wattos FDP teljesítmény az összes csatornán egyidejűleg, teljes sávszélességen
 • 165 wattos IHF dinamikus teljesítmény 8 ohm-nál és 280 watt 4 ohm-on
 • Hybrid Digital Amplifier Technology
 • LCD érintőképernyő és továbbfejlesztett ergonómia a felhasználóbarát működés érdekében
 • UHD 4K
 • High-Res BluOS-kompatibilis hálózati streaming
 • Dirac Live Room Correction
 • MQA dekódolás
 • Apple AirPlay 2
 • Az MDC (Modular Design Construction) lehetőséget kínál a digitális formátumokra történő frissítésre, amint azok elérhetővé válnak. Két MDC bővítőhely biztosított
 • 12V Trigger
 • IR tanulási funkcióval
 • 3U Alacsony profilú rack-be szerelhető alváz
 • Méret: 435 x 140 x 430mm

 

Gyártó
NAD
Várható szállítási idő
Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
Nincs raktáron
1 499 999 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Modular Design Construction (MDC)
Az MDC segítségével az összes főbb digitális áramkör frissíthető és cserélhető, hogy a T 778 örökké tartalmazhassa az újításokat. Ez a NAD innováció egyedülálló architektúra, amely lépést tart a digitális formátumok gyorsan változó világával úgy, hogy lehetővé teszi a moduláris csatlakozást és a funkciófrissítéseket, amint az új technológia elérhetővé válik. Az MDC szembeszáll az idő előtti elavulással, így lépést tudsz tartani a nagy teljesítményű AV legújabb fejlesztéseivel a telepített modulok révén. A T 778 az igényeinek és ízlésének megfelelően fejleszthető és csak a frissíteni kívánt modult kell kicserélned, nem pedig a teljes AV erősítőt.

Rugalmas beállítási lehetőség
A legújabb HDMI funkciók, beleértve a HDCP 2.2, 4:4:4 színfelbontást, Nagy dinamikatartomány és Dolby Vision videotámogatás, valamint CEC/ARC. A digitális bemenetek koaxiális és optikai formában egyaránt rendelkezésre állnak, amelyek megkönnyítik az összes digitális forrás csatolását. A BluOS™-al megkönnyítettük a hangszórók integrálását a zene hallgatásához további helyiségekben. IR-taníthatőság, 12 V-os trigger ki-/be kapcsoló, automatikus váltáshoz erősítők be- és kikapcsolására, valamint az RS-232 adatport megkönnyíti a csatlakozást magasan fejlett automatizált vezérlőrendszerekhez. Átgondolt funkciók közvetlen a bemenetekhez és a zenei beállításokhoz való hozzáférés megkönnyíti a T 778 integrációját példáúl okosotthon vezérlő rendszerekbe.

Testreszabás az AV Presets segítségével
A T 778 elegáns LCD érintőképernyője lehetővé teszi a könnyű beállítást és irányítást. Egyedülálló funkciók, például AV-beállítások és a teljesen rugalmas bemeneti beállítás soha nem látott rugalmasságot és egyszerű használatot kínál. A T 778 öt független AV presetet kínál, amelyek tárolják hangszórószint és hangvezérlés beállításai az azonnali behíváshoz, megkönnyítve a rendszer testreszabását. A beprogramozott surround üzemmódok, például a Dolby Digital és a DTS, vagy ezek automatikus kiválasztása. A T 778 is emlékszik az utoljára használt beállításokra készenléti üzemmódba kapcsoláskor.

Multi-room hálózati zenei streaming
A BluOS™, a nagyfelbontású, multi-room zenelejátszó megosztva A NAD testvérmárkája, a Bluesound a T 778-ba integrálva, így egyedivé teszi a csúcskategóriás AV erősítők között. Ha az interneten keresztül csatlakozol Ethernet vagy Wi-Fi-n keresztül, akkor a T 778 több ezer internetes rádióhoz fér hozzá és több tucat kiváló minőségű zenei szolgáltatás, köztük a Spotify, Tidal, Deezer is elérhetővé válik. Az MQA teljes támogatásával rendelkezik a T 778 - jelenleg az elérhető legnagyobb felbontású audio teljesítmény a legmagasabb felbontású videó teljesítmény.

Kompakt és letisztult
Mint minden egyéb modelljénél, a NAD itt is a „minél egyszerűbb, annál jobb” tervezési filozófiát követi. Ez a szemléletmód az egyszerű kezelhetőséget maximális szintű teljesítménnyel ötvözi. Tökéletes példa erre a feltűnően tetszetős új érintőképernyő és az ergonomikus részletmegoldások, amelyek az egyszerűbb használaton túl gyorsabb hozzáférést tesznek lehetővé. A NAD legendásan kimagasló hangminőségét a legfrissebb funkciókra és formátumokra vonatkozó átfogó kompatibilitással ötvöző T 778 minden egyes alkalommal tökéletesen valósághű zene- és filmélménnyel ajándékozza meg a felhasználókat.

Hatékony erősítés torzításmentesen
A NAD hibrid digitális technológiájának legfrissebb fejlesztéseit felvonultató T 778 kilenc, nagy áramerősségű és teljesítményű erősítőcsatornája minden eddiginél kiemelkedőbb hatásfokú működést nyújt. A NAD tényleges összteljesítményt figyelembevevő szemléletmódja alapján megalkotott házimozi erősítő 5 W (FDP) és 9 x 140 W (FTC) teljesítményt kínál névleges torzítással vezérelt csatornahasználat esetén. A rugalmasság jegyében az erősítőcsatornák térhatású és további zónára is kiterjedő használat szerint egyaránt beállíthatók. Az erősítő visszafogott formatervű, fekete színű készülékháza magával ragadóan dinamikus hangzással párosul, hogy kedvenc zenéi és filmjei számára hihetetlenül izgalmas és valósághű jelleget kölcsönözzön.

DIRAC Live
A DIRAC Live szobakorrekció most kiemelt és figyelemre méltó a hűség növekedése a frekvencia-válasz és az idő korrigálásával. Megfelelően kalibrálva a DIRAC Live javítja az áttekinthetőséget, a természetességet és a pontos képalkotást az adott helységben.

3D van
4K Ultra HD átengedés, felskálázás van
HD audio dekódolás(DTS-HD, True-HD) van
Wi-Fi van
Air Play van
internet rádió van
App vezérlés van
Zóna funkció 2 zóna
Méretek (Szé x Ma x Mé) 435 x 140 x 430 mm
Tömeg (csomagolás nélkül) 12.1 kg
Teljesítményfelvétel (készenléti) 0.5 Watt
AMPLIFIER JELLEMZŐK
FTC
140W (21,5 dBW) (1% THD, kétcsatornás, 8 ohmos)
170 W (22,3 dBW) (1% THD, kétcsatornás, 4 ohmos)
Teljes teljesítmény minden csatorna egyidejűleg 9x85W (19,3dBW) vezérlésű (20Hz-20kHz, minden csatorna vezérelt, 4 ohm és 8 ohm teljes sávszélességnél, névleges torzításnál
8 Ohm 165W (22,2 dBW)
4 Ohm 280W (24,5 dBW)
Teljes harmonikus torzítás névleges teljesítménynél <0,08% (20Hz-20kHz)
IM torzítás 1/3 névleges teljesítmény mellett <0,03% (20Hz-20kHz)
Csillapítási tényező > 300 (20Hz-1kHz, 8 ohm)
Bemeneti érzékenység és impedancia 1,12 V (ref. 8 Ohm, VOL 0 dB-nél 85 W esetén)
Frekvencia válasz ± 0,3 dB / -0,8 dB (ref. 1kHz, 20Hz-20kHz)
Jel/zaj arány > 100 dB
Frekvencia válasz ± 0,5 dB (ref. 20Hz - 20kHz)
Teljes harmonikus torzítás <0,01%
Bemeneti érzékenység 245 mVrms (ref. 2V)
Maximális kimeneti szint > 4.5Vrms
Phono Input
Bemeneti érzékenység 6,2 mVrms (2 V kimenet)
Jel / zaj arány > 80 dB (2Vrms, A-WTD)
Maximális bemeneti szint > 90 mVrms (1 kHz)
BLUOS tulajdonságok
Audio formátumok MP3, AAC, WMA, OGG, FLAC, ALAC, WMA-L, MQA, WAV, AIFF
Támogatott stream szolgáltatások Spotify, Amazon Music, WiMP, Qobuz, IDAGIO, Deezer, Murfie, nugs.net, TIDAL, Napster, Bugok, KKBOX, Taihe Music ZONE, SOUNDMACHINE
Támogatott operációs rendszerek Microsoft Windows XP, 2000, Vista, 7, 8 a jelenlegi Windows operációs rendszerekhez és macOS-hoz
Airplay2
Google Assistant, Amazon Alexa
Adatok
Cikkszám
T778
Kiegészítő termékek