Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

NAD M33, BLUOS STREAMING DAC ERŐSÍTŐ

NAD M33, BLUOS STREAMING DAC ERŐSÍTŐ
NAD M33, BLUOS STREAMING DAC ERŐSÍTŐ
NAD M33, BLUOS STREAMING DAC ERŐSÍTŐ
NAD M33, BLUOS STREAMING DAC ERŐSÍTŐ
  • BluOS Streaming erősítő
  • HybridDigital Purifi Eigentakt™ erősítő technológia
  • Folyamatos teljesítmény: 200 W-tól 8/4 Ohm-ig
  • 32-BIT/384kHz ESS Sabre DAC
  • Dirac Live Room LE korrekció
  • Színes LCD érintőkijelző
  • BluOS integráció
  • 2 x MDC Slot a jövőbeli bővítéshez
  • Vezeték nélküli vezérlés AirPlay 2-vel és aptX HD Bluetooth integrációval
  • Átfogó digitális és analóg csatlakozás, beleértve a HDMI eARC-t
Gyártó
NAD
Várható szállítási idő
Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
Nincs raktáron
2 299 999 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Masters M33 BluOS Streaming DAC-erősítővel

A kompatibilis termékek növekvő ökoszisztémájának része, a BluOS szorosan integrálja a hardvert és a szoftvert a kivételes felhasználói élmény érdekében. A ma elérhető egyetlen igazi vezeték nélküli, nagy felbontású multiroom rendszer, a BluOS támogatja a nagy felbontású streaming új szabványát, a Master Quality Authenticated (MQA) szabványt. A BluOS több mint 20 ingyenes és fizetős előfizetéses szolgáltatást is támogat, valamint támogatja a helyben tárolt zenei könyvtárak lejátszását is. A BluOS segítségével az M33 megőrzi az összes audiofil funkciót és további lehetőségeket kínál. A BluOS alkalmazással, a mellékelt távirányítóval vagy a kihangosító vezérléssel bármilyen Amazon Alexa vagy Google Assistant hangsegéddel működtethető.

DIRAC Live korrekció

A szakértők egyetértenek abban, hogy a legtöbb hangrendszerben a helyiség akusztikája a leggyengébb láncszem, ahol a helyiség esetlegesen rossz hangvisszaverése rontja a hangszínegyensúlyt és a dinamikát. A Dirac, az egyik legelismertebb szobakorrekciós rendszer, nemcsak a frekvenciamenethez igazodik, hanem más helyiségkorrekciós rendszerekkel ellentétben az impulzusválaszt is optimalizálja. A hangszóró/szoba interfész optimalizálásával a zene természetesebben és élethűbben szólal meg. Az M33-hoz tartozik egy precíziós mikrofon a szoba beméréséhez, így rendszered pontosan kalibrálható az optimális teljesítmény érdekében. A Dirac kalibrációval még a legkifinomultabb hangszórók is jelentősen javíthatók. Mind az 5 Dirac memóriahely egyedi szobaméréseket vagy különböző frekvenciacél görbéket tárolhat, hogy megfeleljen egy adott zenei ízlésnek vagy műfajnak.

Intelligens otthoni integráció egyszerűen

A BluOS kihangosított vezérlést biztosít bármely Amazon Alexa vagy Google Assistant eszköz teljes integrációjával. Az Airplay 2-n keresztül Sirivel is lehetséges a vezérlés. Jelentős erőfeszítéseket tettek annak érdekében, hogy az M33 teljesen kompatibilis legyen az összes vezető intelligens otthoni rendszerrel olyan cégektől, mint az Apple, Crestron, Control4, Lutron, KNX. Ez azt jelenti, hogy a világítás, az árnyékolók, a HVAC és a biztonság mellett az integrátor vagy a felhasználó zökkenőmentesen vezérelheti a BluOS multiroom zenei rendszert egy közös felületről. Minden integráció tanúsítvánnyal rendelkezik a megbízható működés érdekében. Az iOS és Android táblagépekhez és telefonokhoz készült egyedi BluOS alkalmazások, valamint a Windows és az Apple OS asztali vezérlése ingyenesen elérhető, és rendszeresen frissül.

A rugalmasság hosszú távú fejlesztés

Szabványos formájában az M33 nagyon komplett a bemenetek/kimenetek széles skálájával, a BluOS-sel, Dirac-al, HDMI-vel és még sok mással, már előre integrálva. Megfelel a legigényesebb felhasználóknak. A jövőbeni elavulás kockázatának minimalizálása érdekében az M33 két MDC (Modular Design Construction) foglalattal érkezik, amelyek további bővítést tesznek lehetővé. A NAD jó egy évtizede vezette be az MDC platformot ezzel lehetővé tette a termékek frissítését.

Vezeték nélküli rugalmasság

Akár digitális, akár analóg forrásokat szeretnél csatlakoztatni, az M33 jól felszerelt, hogy mindezekhez illeszkedjen: 6 digitális bemenet és 3 analóg bemenet, köztük egy MM phono előerősítő bemenet. Hátul két hangsugárzó-kimenet található, amelyek dupla bekötésre alkalmasak, valamint egy mélynyomó kimenet, teljesen konfigurálható digitális keresztváltóval. Az Airplay 2 és a Bluetooth AptX-HD lehetővé teszi a vezeték nélküli streamelést telefonról vagy táblagépről.

Phono és a fejhallgató csatlakoztatás

Az M33 kiváló minőségű MM Phono bemenettel rendelkezik. A pontos RIAA kiegyenlítés, az intelligens fáziskioltó infrahangszűrő és a hatalmas túlterhelési ráhagyás együttesen hozzák ki a legjobbat a bakelit lemezekből. A fejhallgató-rajongók szeretni fogják a diszkrét fejhallgató-erősítő hangját, amely még a nagy impedanciájú stúdiófejhallgatókat is képes meghajtani. Magas feszültséggel és alacsony kimeneti impedanciával a fejhallgatók a legjobb hangzást nyújtják. Azok számára, akik szeretnének élvezni a vezeték nélküli fejhallgatójukat az integrált Bluetooth AptX-HD modul lehetővé teszi számukra a vezeték nélküli kapcsolatot.

Vonzó dizájn kiemelkedő ergonómia

A teljes ötvözetből készült ház elegáns és praktikus. A hangerő egyetlen vezérlőgombját színes LCD érintőképernyő egészíti ki. Az M33 a hagyományos sztereó erősítő teljesen modern és friss megjelenésű, a jövő jellemzőivel és teljesítményével.

Adatok
Cikkszám
M33
Kiegészítő termékek