Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

NAD C 588 LEMEZJÁTSZÓ

NAD C 588 LEMEZJÁTSZÓ
NAD C 588 LEMEZJÁTSZÓ
NAD C 588 LEMEZJÁTSZÓ
  • Szíjhajtású lemezjátszó 33/45 sebességgel
  • 10 mm -es üvegtányér
  • Precíziós ötvözet alátét
  • Precíziós AC motor
  • Külön elszigetelt hálózati tápegység
  • 9”-os szénszálas hangkar
  • Ortofon 2M RED hangszedő
  • Merev MDF lábazat
  • Fém lábak
  • Alacsony rezonanciájú porvédő
Gyártó
heco
Várható szállítási idő
Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
Nincs raktáron
429 999 Ft
Nincs raktáron
Részletek

ELEKTRONIKUS SEBESSÉGVEZÉRLÉS
Fontos a pontos sebesség, de az emberi hallás sokkal érzékenyebb a sebesség pillanatnyi változásaira, amelyeket Wow és Flutter kifejezésekkel fejezünk ki. Ahogy a neve is hangzik, a Wow lassú ciklikus sebességváltozás. A legsúlyosabb példa egy erősen hullámos lemez hangja, ahol az érintőceruza gyorsabban halad a magasabb részeken és lassabban a mélyebb barázdákban, hirtelen változásokat okozva a zenei sebességben. A "csapongást" nagyon gyors és kis eltéréseknek nevezzük, amelyeket általában a motor generál. A C 588 mindkét problémát bevált és hatékony megoldásokkal oldja meg. A speciális, nagy pontosságú, szinkron órajelű motor nagyon sima és pontos, különösen stabil váltakozó feszültségről hajtva. A tiszta és stabil váltakozó feszültség biztosítása érdekében leválasztjuk a váltakozó áramú hálózatot úgy, hogy először tiszta egyenfeszültségre alakítjuk át, majd elektronikusan generálja a pontos váltóáramú frekvenciát a szinkronmotor szabályozására. Minden forgó alkatrész alumíniumötvözetből készül, pontosan megmunkálva, hogy kiküszöbölje a hajtórendszerben fellépő excentricitást, rezgést.

HANGKAR és KAZETTA
A C 588 egyedi tervezésű szénszálas hangkarral rendelkezik. Az Ortofon 2M Red patron gyárilag telepítve van és kiváló követést és finom árnyalatú teljes tartományú hangot kínál. A C 588 a szokásosnál hosszabb 9 hüvelykes hangkart használ a túlnyúlás optimalizálása és a követési szög hiba csökkentése érdekében. Az tű tökéletes beállításához a magassági és a függőleges követési szög beállításait, valamint az igazítás kalibrálására szolgáló mérőt tartalmaz, ami ebben az árkategóriában ritkaság.

PRECÍZ KIALAKÍTÁS
A zene mikrodinamikájának teljes körű megvalósításához a tál és a hangkar nagyon szoros mechanikus összekapcsolása szükséges. Ez egy háromszöget képez, mivel rezgések terjedhetnek a lemez lejátszásától a tányérig, a tengelyen és a csapágyon keresztül az alapig (lábazat), felfelé a kar tartóján keresztül a kar csuklóján és lefelé a karon a hengszedőhöz és a tűhöz. Ezen az úton sok különálló rész található és némelyiknek mechanikus csapágyfelületeken keresztül kell mozogniuk egymáshoz képest. Ha ezekben a mechanikus felületekben holtjáték van, az energia elveszik.

REZONZENCIA ÉS ANNAK CSÖKKENTÉSE
Az összes keletkezett rezgés minimálisra csökkentése kiemelt fontosságú ahhoz, hogy a legjobb eredményt érd el bakelit lejátszásakor. Mivel ezek a rezgések különböző belső és külső forrásokból származhatnak, az anyagokat és a méreteket gondosan kell kiszámítani, hogy csökkentsék és kiegyensúlyozzák az összes rezonanciát, hogy megakadályozzák az energia felhalmozódását bizonyos frekvenciákon. A külső rezgések elszigetelésére a hangszórókból vagy a padlóról pattogó lábakból masszív MDF alapot használunk, speciálisan hangolt rezgéscsillapító lábakkal, vastag, nem rezonáns porvédővel. Az üvegtál, az MDF-alap és a szénszálas hangkart alaposan megvizsgáltuk, hogy együtt működjenek-e az esetleges rezgések korlátozása és csökkentése érdekében.

RECEPT VAGY ÖSSZETEVŐK?
Azt mondják, hogy egy nagyszerű szakács akár egyszerű összetevőkből is készíthet finom ételeket, míg némely képzetlen szakács akár a legjobb és legegzotikusabb alapanyagokból is rossz menüt állíthat össze. A NAD ötcsillagos szakács az audio világban, immár 45 éve tervez díjnyertes termékeket. Úgy gondoljuk, hogy a C 588 nagyon jó ár/teljesítmény arányt képvisel, nagyon egyszerű, kiváló minőségű alkatrészeket használ és pontosan úgy tervezi meg őket, hogy tökéletes harmóniában működjenek együtt. Úgy gondoljuk, hogy az eredmény a fülnek ünnep, amely évekig tart és új életet ad a meglévő lemez gyűjteményednek.

Méretek (Szé x Ma x Mé) 435 x 340 x 125 mm
Általános specifikáció
Névleges sebesség 33/45 fordulat/perc, kézi sebességváltás (78 fordulat/perc lehetséges speciális szíjtárcsával)
Sebesség szórás 33 fordulat / perc:<± 0,35 %, 45 fordulat / perc:<± 0,30 %
Jel/zaj arány - 70 dB
Ellensúly patronokhoz 6 - 13 g
Energiafelhasználás 5 W max/ 0,3 W készenléti állapotban
Tömeg 9.2 Kg
Hangkar
Hatékony hangkar tömeg 9,5 g
Hatékony hangkarhossz 230 mm
Túlnyúlás 18 mm
ORTOFON 2M RED hangszedő
Frekvenciatartomány 20-22.000 Hz
Csatornaelválasztás 22dB/1kHz
Kimeneti feszültség 5,5 mV
Ajánlott terhelési impedancia 47 kohm/Erősítő csatlakozás:MM bemenet
Tű típusa 20μm/mN - elliptikus
Súly 7.2 g
Adatok
Cikkszám
C588
Kiegészítő termékek