Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

NAD C 558 LEMEZJÁTSZÓ

NAD C 558 LEMEZJÁTSZÓ
NAD C 558 LEMEZJÁTSZÓ
  • Sebesség: 33/45 fordulat/perc, kézi sebességváltás
  • Hangszedő: Ortofon OM-10C
  • Hajtás: szíjhajtás
  • Méret: 435x125x340 mm
  • Tömeg: 7.25 Kg
Gyártó
NAD
Várható szállítási idő
Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
Nincs raktáron
299 999 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Kifinomult technológia
Ami a C 558-at illeti, egy kifinomult tápegységet választottunk, amely a fali konnektor váltakozó áramú feszültségét tiszta DC feszültséggé alakítja át. Az egyenáramú feszültséget ezután pontos váltóáramú feszültséggé generálja, amely precíziós óramotorral hajtja végre a szinte tökéletes fordulatszám-konzisztenciát és egyenletességet. Maga a motor el van szigetelve a szűretlen váltóáramú hálózatban előforduló zaj- és feszültségingadozásoktól, amelyek instabilitást okozhatnak a működésben. A motor speciálisan kifejlesztett gumiszalagot használ, amely sík talajon van a pontosság érdekében és hajt egy alátétlapot, amelyet szintén pontosan megmunkálnak a sima forgáshoz. Ez egy sárgaréz csapágyban van, edzett acéltengellyel. Mindezeket az alkatrészeket gondosan fejlesztették ki, hogy együtt dolgozzanak, stabil és pontos forgást biztosítsanak.

A C 558 hangkarja is hasonló szintű gondos tervezést és fejlesztést tartalmaz. 9 hüvelyk hosszában alacsony nyomkövetési torzítást kínál, miközben megtartja a merevséget és a hangszedő stabilizálásához szükséges kis tömeget. A VTF és az Azimuth beállítás lehetővé teszi a pontos követést alacsony torzítással. Az üvegtál és a masszív lábazat egyesíti a lemezből az összes energiát, miközben elszigeteli a nem kívánt külső rezgéseket. Ezek a részletek tovább biztosítják, hogy a bakelit lemez hallgatási élmény valóban fenomenális legyen.

Minőségi alkatrészek és anyagok
A C 558 lábazata szilárd MDF, CNC megmunkálással a pontosság érdekében. A C 558 porvédője is nehezebb, mint a legtöbb és nem rezonáló Perspex-ből készült, ellenrugózott csuklópántos kialakítással, amely lehetővé teszi, hogy a burkolat szinte bármilyen közbenső helyzetben maradjon nyitott-, vagy zárt állapotban.

Rendkívüli élmény
A bakelit lemezek hallgatása magával ragadó élmény. Ugyanúgy bekapcsolódsz a folyamatba, mint a hallgatásba. Sokkal nagyobb mértékben, mint a digitális forrásoknál, a lemez lejátszás szilárd mechanikai pontosságot igényel, hogy kivonja a zenét a közegből. A megfelelően lejátszott lemez fantasztikus és kifizetődő élmény, és a NAD C 558 mindent tartalmaz, amire szükséged van a maximális élvezet eléréséhez, minimális költségekkel.

Méretek (Szé x Ma x Mé) 435x125x340 mm
Sebesség 33/45 fordulat/perc, kézi sebességváltás
Hangszedő Ortofon OM-10C
Hajtás szíjhajtás
Méret 435x125x340 mm
Tömeg 7.25 Kg
Adatok
Cikkszám
C558
Kiegészítő termékek