Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

NAD C 538 CD LEJÁTSZÓ

NAD C 538 CD LEJÁTSZÓ
NAD C 538 CD LEJÁTSZÓ
  • Frekvenciaválasz: ± 0,5 dB (ref. 0 dB 20 Hz-20 kHz)
  • Teljes harmonikus torzítás≤: 0,01% (ref. 1 kHz, audio LPF) c
  • Jel-zaj arány: ≥110 dB (ref. 1 kHz, A-súlyozott)
  • Készenléti üzemmód: 0,5 W
  • Méret: 435 x 70 x 249 mm
Gyártó
NAD
Várható szállítási idő
Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
Nincs raktáron
154 999 Ft
Nincs raktáron
Részletek

A NAD mindig is nagy hangsúlyt fektetett a kiváló hangzású, ugyanakkor kifejezetten kedvező árfekvésű készülékek elállítására. A NAD ezen elkötelezettségére a cég CD-lejátszókból álló termékválasztéka a legjobb példa. A NAD tapasztalt mérnökei tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy hol érdemes valamivel drágább, ugyanakkor számottevően jobb minőségű alkatrészéket használniuk ahhoz, hogy a lehető legkiemelkedőbb hangzást kölcsönözhessék a CD lemezek számára. Mivel a CD-lejátszók mechanikus, digitális és analóg technológiákat egyaránt felhasználnak a hangok megszólaltatásához, azok megvalósítása nagymértékben befolyásolja a végeredményt, következésképpen mindhárom terület alapos tervezést és kivitelezést igényel.


A külső vibrációk csökkentése és a CD-meghajtó mechanizmus pontos elhelyezése szempontjából alapvető jelentőségű a megbízható mechanikus platform. Így zökkenőmentes működés érhető el, a lejátszással kapcsolatos esetleges hibák pedig minimális szintre mérsékelhetők. A nagyobb vastagságú acél és a rezonanciamentes műanyag elemek a gondos tervezésnek köszönhetően optimális eredményt nyújtanak. A lemezmozgató mechanizmus megerősített acélsínei és a 30-nál is több rögzítőelem használata tökéletesen pontos méretezéssel párosult.

A digitális adatfolyam precíz órajele lehetővé teszi a Wolfson 24 bites DAC számára, hogy pontos linearitást nyújtson a PCM adatok analóg hullámformává történő átalakításához. A műveleti erősítők teljes mértékben zaj- és torzításmentesen fejtik ki hatásukat. A készülék felületére szerelt komponensekkel rögzített többrétegű nyomtatott áramköri lapok olyan, továbbfejlesztett áramköri elrendezést tesznek lehetővé, amelynél jelentős mértékben lerövidíthetők a jeltovábbítási utak. Ezeket az elemeket egy olyan, egyedi tervezésű aktív tápegység látja el energiával, amely többszörösen szabályozott feszültséget biztosít a jeltovábbító, digitális és analóg, valamint a vezérlő és kijelző áramkörök számára. Az alapos tervezés olyan hangzást eredményez, amelynél a részletekben gazdag és természetes hangok kivételesen dinamikus kontrasztokkal párosulnak.


A NAD C 538 számos hasznos funkciója tovább fokozza a zenehallgatás élményét. A lejátszás, szüneteltetés, műsorszámok közötti ugrás és keresés funkciók az előlapon kívül a távvezérlő gombjaival is kezelhetők. Ezen túlmenően még sok egyéb funkció is elérhető a távvezérlőn keresztül, így többek között a következők: RANDOM: műsorszámok/fájlok véletlenszerű sorrend szerinti lejátszása; PROGRAM: a Programozási mód megnyitása és bezárása; REPEAT: műsorszám, fájl, mappa vagy a teljes lemez ismételt lejátszása; RPT A-B: a lejátszási sorrend ismétlése. A szabályozható fényerejű pontmátrixos kijelzőn a műsorszámokon kívül a teljes játékidő is megjeleníthető. A műsorszám hossza, a lemez játékideje és a hátralévő idő is tetszés szerint megjeleníthető. A C 538 készülék CD-R/CD-RW lemezek lejátszására is alkalmas, lehetővé téve ezzel a számítógépen tárolt műsorszámok lemezre írását és CD-lejátszón keresztüli megszólaltatását.

Mivel ezek a műsorszámok MP3 vagy WMA formátum szerint kódoltak, egyetlen lemezre akár 10 órányi zene is rögzíthető, vagyis nagyszerű buli- vagy háttérzenei válogatások is összeállíthatók. Az optikai és koaxiális digitális kimenetek a lehető leghatékonyabb és legkiemelkedőbb hangzású hangrendszerek létrehozása érdekében külső DAC átalakítók vagy digitális komponensek (például házimozi erősítők) csatlakoztatását is lehetővé teszik.


Bár a zeneletöltések és a streaming szolgáltatások népszerűsége folyamatosan nő, világszerte sok millió zenerajongó változatlanul a CD lemezt tartja az elsődleges zenei adathordozónak. A NAD elkötelezte magát amellett, hogy a kimagaslóbb teljesítményt lehetővé tevő fejlesztések és újítások ellenére a jövőben is kedvező áron kínálja majd CD-lejátszóit. Függetlenül attól, hogy első otthoni hangrendszere összeállításán fáradozik éppen, vagy meglévő CD-lejátszóját cserélné le egy frissebb modellre, az immáron mintegy 45 évnyi tapasztalattal rendelkező NAD zenerajongók iránti elkötelezettsége jegyében megalkotott kiváló készülékei nagyszerű választásnak bizonyulhatnak új lejátszó vásárlásakor.

Méretek (Szé x Ma x Mé) 435 x 70 x 249 mm
Kimeneti szint Analóg 2,2 ± 0,1 V
Frekvenciaválasz ± 0,5 dB (ref. 0 dB 20 Hz-20 kHz)
Teljes harmonikus torzítás≤ 0,01% (ref. 1 kHz, audio LPF) c
Jel-zaj arány ≥110 dB (ref. 1 kHz, A-súlyozott)
Csatorna egyensúly ± 0,5 dB (ref. 0dB 1kHz)
Csatornaelválasztás -4,6 ± 0,8 dB (ref. 0dB 1 kHz, 5 kHz)
-9,0 ± 1,0 dB (ref. 0dB 1 kHz, 16 kHz)
Készenléti üzemmód 0,5 W
Méret 435 x 70 x 249 mm
Tömeg 3Kg
Adatok
Cikkszám
C538
Kiegészítő termékek