Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

NAD C 388 HIBRID DIGITÁLIS INTEGRÁLT SZTEREÓ ERŐSÍTŐ + DAC

NAD C 388 HIBRID DIGITÁLIS INTEGRÁLT SZTEREÓ ERŐSÍTŐ + DAC
NAD C 388 HIBRID DIGITÁLIS INTEGRÁLT SZTEREÓ ERŐSÍTŐ + DAC
NAD C 388 HIBRID DIGITÁLIS INTEGRÁLT SZTEREÓ ERŐSÍTŐ + DAC
 • 150W x 2 Folyamatos teljesítmény be 8 vagy 4 ohm
 • WiFi
 • UPnP
 • Bluetooth A2DP a aptX támogatott
 • SPDIF koax és optikai bemenet
 • MM Phono bemenet
 • A hangszóró, Hangszóró B
 • Sztereo vagy Bridge üzemmód konfiguráció
 • Előerősítő / Mélynyomó-kimenet
 • MDC Slots jövőbeni frissítések
 • 12V Trigger be / ki
 • RS-232 soros port vezérlő
Gyártó
NAD
Várható szállítási idő
Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
Nincs raktáron
559 999 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Moduláris kialakítás
A Modular Design Construction (MDC) lehetővé teszi a NAD erősítő testreszabását további lehetőségekkel és funkciókkal. A két rendelkezésre álló MDC bővítőhely különféle frissítési modulok befogadására alkalmas, beleértve a 4K videóképes HDMI-kapcsolást, további digitális bemeneteket, további analóg és Phono bemeneteket, valamint az egyik legfejlettebb Hi-Res Audio multiroom vezeték nélküli rendszert, a BluOS zenekezelést. A BluOS csatlakozik a hálózathoz és telefonról, tabletről vagy számítógépről vagy kedvenc streaming zenei szölgáltatódon keresztül lejátsza kedvenc zenéidet.

Azonnali kapcsolat
Azonnal csatlakozhatsz a C 368 készülékhez Bluetooth® aptX® segítségével, lehetővé téve a zene vezeték nélküli közvetítését bármely Bluetooth-kompatibilis eszközről. A Bluetooth segítségével a C 388-hoz csatlakoztatott egyéb források is hallgathatók vezeték nélküli fejhallgatón, például a NAD saját HP70 -en keresztül. Van egy alkalmazás is, amely lehetővé teszi, hogy mobiltelefonnal. tablettel vezéreld a C 388 összes funkcióját.. Az opcionális BluOS-modul hozzáadásával Wi-Fi-n vagy vezetékes Ethernet-kapcsolaton keresztül hozzáférhetsz a helyi hálózathoz és hozzáadhatsz Hi-Res Audio streaming-et is. A BluOS modul a C 388-at is egyzónás streamerré teszi egy komplett, több szobás vezeték nélküli zenei rendszerben, amely teljes mértékben kompatibilis a BluOS-kompatibilis zenei rendszerekkel és vezeték nélküli hangszórókkal.

Kifinomult erő
NAD megszabadult a régimódi teljesítmény-éhes lineáris tápegységektől és az AB osztályú kimeneti fokozatoktól, amelyek a felhasznált energia közel felét vesztik, és nem hangot termelnek. Ehelyett a váltóáramú tápegységek és a D osztályú kimeneti fokozatok alapján még jobb teljesítményű áramköröket fejlesztettünk ki. A hagyományos topológiákkal ellentétben a NAD fejlett munkája ezen a téren számos, a legjobb teljesítményt nyújtó erősítőt hozott létre, függetlenül az alapvető tervezési elvektől. Ezek az új formatervek nagyon széles sávszélességet biztosítanak és minden hangszóró terhelésnél konzisztens teljesítményt nyújtanak, ami drámai előrelépést jelent a korábbi modelleknél.

A tápegység pillanatnyilag 150 watt folyamatosan és 250 watt fölött képes rövid ideig tartó zenei tranziensekhez. 100 és 240 volt közötti váltóáramú feszültséggel működtethető, és egyenletes DC tápellátást biztosít a C 388 különböző fázisaihoz. Ez a rendkívül hatékony tápegység a feszültség közel tökéletes szabályozását is biztosítja. A C 368 a bevált Hypex UcD kimeneti fázis egyedi verzióját használja. Ez lehetővé teszi a hatalmas teljesítményt szinte nulla torzítással és zajjal a hallható tartományban.

Beépített Phono előerősítő
Az MM phono előerősítő és az innovatív, alacsony zajszintű áramkör segítségével a C 388 képes pontos RIAA kiegyenlítéssel reprodukálni az LP-k melegségét és szabályozni az összes felvételen található zajt, anélkül, hogy bármikor is befolyásolná a mélyhangokat.

Külön megvásárolható MDC frissítési modulok:

MDC BluOS
Hozzáad Wi-Fi / Ethernet hálózati csatlakoztathatóság egy dekódoló az összes nagyobb digitális zenei formátumot, beleértve a Hi-Res Audio 24/192, és támogatja a helyi könyvtárak és a streaming zenei szolgáltatások. BluOS az operációs rendszer egy vezeték nélküli multi-room ökoszisztéma, amely magában foglalja a hangszórókat.

DD HDM-1
3 HDMI bemenetet (csak sztereó PCM, Surr. Dolby/DTS dekódolás nélkül) és 1 HDMI kimenetet biztosít a videó átviteléhez. Teljes 3D videó támogatás akár 1080p/60 videó felbontással. Támogatja a 2 csatornás PCM hangot 24/192 felbontásban.

DD HDM-2
Hozzáad 3 HDMI bemenetet és 1 kimenetet a videó átvitelhez. Támogatja a 4K videó felbontást. Támogatja a 2 csatornás PCM hangot 24/192 felbontásban. (Szállítási TBA)

Adatok
Cikkszám
C388
Kiegészítő termékek