Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

NAD C 338 HIBRID DIGITÁLIS SZTEREÓ ERŐSÍTŐ + DAC

NAD C 338 HIBRID DIGITÁLIS SZTEREÓ ERŐSÍTŐ + DAC
NAD C 338 HIBRID DIGITÁLIS SZTEREÓ ERŐSÍTŐ + DAC
NAD C 338 HIBRID DIGITÁLIS SZTEREÓ ERŐSÍTŐ + DAC
  • 50 W x 2 Folyamatos teljesítmény 8 vagy 4 ohmban
  • 90W / 150W / 200W IHF dinamikus teljesítmény 8 /4 /2 Ohm
  • Beépített Phono előerősítő lemezjátszókhoz
  • NAD Remote App
  • Mélynyomó kimenet
Gyártó
NAD
Várható szállítási idő
Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
Nincs raktáron
299 999 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Meggyőző alapfelszereltség
A NAD hangzástechnológiára és erősítőtervezésre vonatkozó „Első a zene” elvének jegyében megalkotott C 338 erősítőt a NAD kategóriavezető modelljeinek legfejlettebb részegységeivel szerelték fel. A NAD saját fejlesztésű, az alacsony zajszintet páratlan precizitással és megbízhatósággal ötvöző áramköre még a legnagyobb terhelésnek kitett hangsugárzók számára is gyakorlatilag torzításmentes hangzást kölcsönöz, hogy a lehető legapróbb részleteket is tökéletesen hallhatóvá tegye.

HybridDigital™ erősítési technológia
A NAD a nagy teljesítményű D osztályú erősítők tanulmányozásával párhuzamosan fejlesztette ki HybridDigital™ technológiáját. Ez egy olyan innovatív erősítési technológia, amely a torzításmentesen valósághű hangzás elérése érdekében változtatható modulációs frekvenciát használ. A kiválóan optimalizált kialakítás a mért és a hallható tartományban egyaránt páratlanul kimagasló teljesítményt kölcsönöz a C 338 erősítő számára.

Streamelésre kész
A Chromecast built-in funkcióval rendelkező C 338 erősítővel a telefonján, táblagépén vagy laptopján lejátszott zenés műsorszámokat, internetes rádióállomásokat, podcastokat és lejátszási listákat a sztereó hangrendszerén keresztül is megszólaltathatja. A Spotify Connect® segítségével több milliónyi zenés műsorszám közül választhat, a kiváló hangminőségű vezeték nélküli zenehallgatás érdekében pedig közvetlenül a C 338 erősítőre streamelheti a Spotify® alkalmazás használatával. A Bluetooth® további rugalmasságának köszönhetően a zenelejátszási lehetőségek valóban korlátlanok a C 338 erősítővel.

Hatékony D osztályú erősítő
Az alapvető tervezési elvektől elrugaszkodva a NAD fáradhatatlanul azon dolgozott, hogy energiahatékony D osztályú erősítői a magával ragadóan kiemelkedő teljesítményt és hangzást minél kisebb mértékű hőtermeléssel ötvözzék. Speciális mérések és adatok felhasználásával a NAD egy olyan, rendkívül hatékony és egyedi tervezésű Hypex® UCD kimeneti fokozattal rendelkező tápegységet fejlesztett ki a C 338 számára, amely a hangdinamikával kapcsolatos legszigorúbb elvárásoknak is eleget téve 50 W folyamatos és több mint 200 W azonnali teljesítmény leadására képes. A széles sávszélességen keresztüli lineáris teljesítmény-leadást lehetővé tevő új kialakítás egyenletes és zajmentes teljesítményt nyújt az erősítési fokozatok számára, tökéleteshez közeli feszültségszabályozással.

Széles körű csatlakoztathatóság
A számos különféle csatlakozóval és a nagyobb impedanciájú stúdiómonitoros fejhallgatók meghajtására is tökéletesen alkalmas fejhallgató-erősítővel is felszerelt C 338 bármilyen típusú zenehallgatásra készen áll. A bármilyen analóg forrás csatlakoztatását lehetővé tevő vonalszintű bemenetek ideális bemeneti impedanciát és lineáris, ultraalacsony zajszintű puffererősítőket kínálnak a felvételek eredeti zenei tartalmának megszólaltatásához. Sokoldalúsága jegyében a kedvező árfekvésű és univerzális jellegű erősítőhöz alacsony impedanciájú vonalszintű kimenetekkel rendelkező mélysugárzó is hozzácsatlakoztatható.

Integrált technológia bakelitlemezek hallgatásához
A mozgó mágneses lemezjátszók használatára is alkalmas C 338 pontos RIAA hangszín-kiegyenlítési funkciója egy olyan, alacsony zajszintű és kifejezetten innovatív jellegű áramkörrel párosul, amely a basszusreakció kedvezőtlen befolyásolása nélkül küszöböli ki a bakelit nagylemezekre jellemző infraszonikus zajokat.

Vonal bemenet / hangszóró kimenet
Folyamatos kimeneti teljesítmény 4 ohm és 8 ohm (sztereó) > 50 W (névleges THD-n, 20-20 kHz, mindkét csatorna hajtva)
IHF dinamikus teljesítmény 8 Ohm 80W
4 Ohm 150W
2 Ohm 210W
THD (20 Hz-20 kHz) <0,03% (250 mW - 50 W, 8 ohm és 4 ohm)
Jel/zaj arány > 98 dB (A-súlyozott, 500 mV bemenet, 1 W kimenet 8 ohmban)
Frekvenciaválasz ± 0,3 dB (20 Hz-20 kHz)
Bemeneti érzékenység (50W esetén 8 Ohm) Vonal bemenet:380mV, Digitális bemenet:18% FS
Phono bemenet / fejhallgató kimenet
THD (20 Hz-20 kHz) (sztereó) <0,3% 50W kimeneten
Jel/zaj arány > 82dB (200 Ohm forrás, A-súlyozott, ref. 500mV kimenet)
> 76dB (MM patronforrás, IHF A-súlyozott, ref. 500mV kimenet)
Bemeneti érzékenység 4,1 mV (ref. 50W 1kHz 4 Ohm kimenet, maximális hangerő)
Frekvenciaválasz ± 0,3 dB (20 Hz-20 kHz)
Bemeneti impedancia 47 kilohm + 100 pF
ECO készenléti üzemmód 0,4 watt
Méret 435 x 70 x 285 mm
Súly 5.85kg
Adatok
Cikkszám
C338
Kiegészítő termékek