Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

NAD C 328 HIBRID DIGITÁLIS INTEGRÁLT SZTEREÓ ERŐSÍTŐ

NAD C 328 HIBRID DIGITÁLIS INTEGRÁLT SZTEREÓ ERŐSÍTŐ
NAD C 328 HIBRID DIGITÁLIS INTEGRÁLT SZTEREÓ ERŐSÍTŐ
  • Alacsony impedanciás meghajtás
  • Bluetooth kapcsolat
  • Széles tartományú frekvenciamenet DVD-Audio és SACD számára
  • Készenléti üzemmód (stand-by)
  • Magas/mély hangszínszabályzó: Kikapcsolható
Gyártó
NAD
Várható szállítási idő
Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
Nincs raktáron
259 999 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Meggyőző alapfelszereltség
Tulajdonságait tekintve a készülék tökéletesen megfelel a Classic termékcsaláddal szembeni elvárásoknak. Az alacsony zajszintű áramkörök, a precíz hangerőszabályzás és a pontos csatornaegyensúly mindössze néhány a C 328 leglényegesebb jellemzői közül. A megfelelő be- és kimeneti impedancia-jellemzőknek, a magas túlterhelési határértékeknek és a hangsugárzók jelentős mértékű terhelését is lehetővé tevő megoldásoknak köszönhetően a C 328 ideális választás mindazok számára, akik még csak most kezdenek hozzá álmaik hangrendszerének kiépítéséhez. A mozgó mágneses lemezjátszók használatára is alkalmas C 328 RIAA hangszín-kiegyenlítési funkciója és magas túlterhelési határértékei rendkívül alacsony zajszinttel és egy olyan, kifejezetten innovatív jellegű áramkörrel párosulnak, amely a basszusreakció kedvezőtlen befolyásolása nélkül küszöböli ki a bakelit nagylemezekre jellemző infraszonikus zajokat.

Sokoldalú csatlakoztathatóság
A C 328 vonalszintű bemenetei bármilyen típusú analóg forrás csatlakoztatását lehetővé teszik. Ideális bemeneti impedancia-jellemzőivel és a lineáris, ultraalacsony zajszintű puffererősítőkkel hatékonyan megakadályozza azt, hogy a forráseszköz nem megfelelő terhelése kedvezőtlenül hasson a hangminőségre. A C 328 alacsony kimeneti impedanciájú, rendkívül nagy kimeneti feszültséget is elviselő, különálló fejhallgató-erősítője a nagyobb impedanciájú stúdiómonitoros fejhallgatók meghajtására is tökéletesen alkalmas. Sokoldalú csatlakoztathatósága jegyében a C 328 alacsony impedanciájú vonalszintű kimeneteihez mélysugárzó is hozzácsatlakoztatható.

Streamelésre kész
A Bluetooth-kapcsolat támogatásának köszönhetően bármikor elérheti kedvenc zenei szolgáltatásait, vagy vezeték nélküli módon játszhatja le az okostelefonján, táblagépén vagy számítógépén tárolt műsorszámokat és lejátszási listákat. A C 328 nagy teljesítményű digitális áramköre pedig minden eddiginél kiemelkedőbb hangminőségben szólaltatja meg a Bluetooth-kapcsolaton keresztül lejátszott tartalmakat.

Kifinomult technológiájú áramkör
A régimódi lineáris tápegységektől és az AB osztályú végfokozatoktól való elszakadás jegyében a NAD a korábbiaknál kiemelkedőbb teljesítményű, kapcsolóüzemű tápegységeken és D osztályú kimeneti fokozatokon alapuló áramköröket fejlesztett ki. Az áramköri technológiákkal kapcsolatos egykori lemaradását hatékonyan ledolgozó NAD erősítőinek teljesítménye a legkimagaslóbbak közé tartozik napjainkban. A széles sávszélességen keresztüli lineáris teljesítmény-leadást lehetővé tevő új kialakításnak köszönhetően a hangsugárzók különböző mértékű terhelésénél is egyenletes teljesítmény érhető el. A C 328 tápegysége szükség esetén akár 100 W hangteljesítményre is képes. A 100 V - 240 V váltakozó áramú hálózati feszültséggel működtethető C 328 egyenárammal tartja működésben az erősítés különböző fokozatait. A legkülönbözőbb körülmények között is tökéleteshez közeli feszültségszabályozást nyújtó, rendkívül hatékony tápegység megbízható és zajmentes platformot kínál az erősítési fokozatokhoz.

A C 328 a széles körben bizonyított Hypex UcD kimeneti fokozat egyedi változatát használja. Ez a hallható tartomány egészében hatalmas teljesítmény elérését teszi lehetővé, gyakorlatilag mérhetetlen torzítással és zajszinttel. A készülék kialakításának minden egyes részlete gondosan kidolgozott és tökéletesen kivitelezett, hogy a lehető legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtsa. A NAD márkára jellemző rugalmasságot és teljesítményt kínáló C 328 ideális első erősítő a zenerajongók számára.

Bluetooth van
Fejhallgató kimenet 1 db
Mélysugárzó kimenet 1 db
Méretek (Szé x Ma x Mé) 435 x 70 x 285 mm
Analóg bemenet/fejhallgató kimenet
Folyamatos kimeneti teljesítmény 8 ohm és 4 ohm 50 W (ref. 20 Hz-20 kHz névleges THD-n, mindkét csatorna hajtva)
THD (20 Hz - 20 kHz) <0,005 % 1 V kimeneten
Jel-zaj arány > 100 dB (A-súlyozott, 32 ohm, ref. 2V kimenet, egység erősítés)
Frekvenciaválasz ± 0,3 dB (20 Hz - 20 kHz)
Kimeneti impedancia 11 ohm
Analóg bemenet/mélynyomó kimenet
THD (20 Hz - 20 kHz) <0,005 % 1 V kimeneten
Jel-zaj arány > 100 dB (A-súlyozott, 32 ohm, ref. 2V kimenet, egység erősítés)
Frekvenciaválasz ± 0,2 dB (20 Hz - 20 kHz)
Kimeneti impedancia 200 ohm
Analóg bemenet/hangszóró kimenet
THD (20 Hz - 20 kHz) <0,03 % (100 mW - 40 W, 8 ohm és 4 ohm)
Jel-zaj arány > 95 dB (A-súlyozott, 500 mV bemenet, ref. 1 W kimenet 8 ohm)
Frekvenciaválasz ± 0,3 dB (20 Hz - 20 kHz)
Phono bemenet/hangszóró kimenet
THD (20 Hz - 20 kHz) <0,03 % (200 mW - 40 W, 8 ohm és 4 ohm)
Jel-zaj arány > 75 dB IHF MM patronnal (A-súlyozott, ref. 5 mV bemenet 1 kHz és 1 W kimenet 8 ohmban)
Frekvencia válasz (RIAA eltérés) ± 0,3 dB (20 Hz - 20 kHz)
Energiafelhasználás
ECO készenléti üzemmódban 0,5 watt
Adatok
Cikkszám
C328
Kiegészítő termékek