Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

NAD C 316BEE V2 INTEGRÁLT SZTEREÓ ERŐSÍTŐ

NAD C 316BEE V2 INTEGRÁLT SZTEREÓ ERŐSÍTŐ
NAD C 316BEE V2 INTEGRÁLT SZTEREÓ ERŐSÍTŐ
NAD C 316BEE V2 INTEGRÁLT SZTEREÓ ERŐSÍTŐ
  • PowerDrive
  • 5 vonalszintű bemenet
  • MM Phono bemenet
  • Előlapi bemenet hordozható médialejátszókhoz
  • Fejhallgató kimenet
  • Aranyozott RCA aljzatok
  • Toroid teljesítménytranszformátor
  • 0,5 W Készenléti fogyasztás
Gyártó
NAD
Várható szállítási idő
Raktáron lévő termékek esetében 2 - 5 munkanap, rendelhető termékek esetében érdeklődjön. További kedvezmény 5 - 15% !
Nincs raktáron
179 999 Ft
Nincs raktáron
Részletek

A NAD mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy termékválasztékában a kifejezetten kedvező árfekvésű, ugyanakkor kiváló teljesítményű erősítőket is elérhetővé tegye. E törekvését az 1978-ban bemutatott 3020-as modelltől egészen a jelenlegi C 328-as típusig számtalan „Legjobb erősítő” díjjal és ötcsillagos értékeléssel ismerték el. A nagynevű elődök szellemiségében megalkotott C 316BEE a számos díj – így többek között az EISA „Legjobb termék 2008-2009” címének – elhódításán túlmenően a mérvadó szaksajtó képviselőinek egyöntetű elismerését is kivívta. A bakelitlemezek újbóli felfedezését és egyre szélesebb körű térhódítását látva úgy döntöttük, hogy továbbfejlesztjük népszerű modellünket, és többek között a NAD jelentős szakmai elismerést kivívó RIAA hangszín-kiegyenlítési funkciójával is ellátjuk azt. Ez a kifinomult áramkör a zaj és a torzítás kiküszöbölése érdekében az alacsony zajszintet nagy túlterhelési határértékekkel ötvözi. A rendkívül pontos és ilyen árkategóriában meglehetősen ritkán alkalmazott RIAA hangszín-kiegyenlítésen kívül a készüléket egy olyan infraszonikus szűrővel is felszerelték, amely kiszűri a levegőben terjedő, és adott esetben kedvezőtlen visszacsatolásokat okozó rezgéseket.

Bevált technológia tobábbfejlesztése
A hangsugárzók terheléséhez szükséges jelentős mértékű áramerősség figyelembevételével megtervezett NAD PowerDrive áramkör kimagaslóan torzításmentes dinamikus teljesítmény elérését teszi lehetővé. Az erősítő működési állapotának pontos ellenőrzésével a PowerDrive ezt a tudást használja fel ahhoz, hogy automatikusan hozzáigazítsa a tápellátási beállításokat a zenehallgatáshoz szükséges, egyenletesen alacsony szintű torzítás és maximális mértékű teljesítmény követelményeihez. Masters termékcsaládunk csúcskategóriás modelljeihez hasonlóan a PowerDrive összetett jellegű analóg számítások útján határozza meg az optimális beállításokat. A NAD Advanced Development (Korszerű technológiák) részlegét vezető Bjorn Erik Edvardsen egy olyan, kiemelkedően intelligens új áramkört fejlesztett ki a C 316BEE V2 típus számára, amely a korábbiakhoz képest kevesebb alkatrészből hozható létre, anélkül, hogy a hatékonyság csorbát szenvedne. A NAD technológia valamennyi megoldását – a nagyméretű toroid transzformátoron és a soros ellenállású elektrolit kondenzátoron át egészen a többszörösen szabályozott másodlagos tápkörig és a jelentős igénybevételre tervezett különálló kimeneti tranzisztorokig – felvonultató C 316BEE V2 minden elemében ugyanolyan kifinomult és tökéletes, akárcsak a NAD egyéb erősítői.

Kiváló ár/érték arány
Meggyőződésünk, hogy a kifejezetten kedvező áron kínált C 316BEE V2 a mért és a hallható teljesítmény szempontjából egyaránt új mércét állít fel. Hacsak nem használ áramzabáló hangsugárzókat és a kedvenc zenéit nem olyan hangerőszinten szokta hallgatni, ami már halláskárosító hatású, szobája pedig nem szélsőségesen nagy alapterületű, a C 316BEE V2 az ideális erősítő az Ön számára. A kategóriájában kimagaslóan kedvező zajszintű és torzítású működéssel, valamint teljesítménybeli, sztereó csatorna-elválasztási és hangerő-követési jellemzőkkel rendelkező, alacsony árfekvésű készülék tudása a sokszoros áron kínált erősítőket is messze túlszárnyalja.

Egyszerű használat
A teljes körű csatlakoztathatóságot kínáló C 316BEE V2 meglepően egyszerűen kezelhető: hat bemenet, hangsugárzó-csatlakozók, fejhallgató-csatlakozó és egy átfogó irányítást lehetővé tevő távvezérlő. Kompakt méretei tetszetős, ugyanakkor visszafogott stílusú külső megjelenéssel párosulnak. Minden elemében NAD. Bár a tudása nem minden szempontból éri el magasabb árfekvésű modelljeinkét, a C 316V2 egyáltalán nem tekinthető „fapados” készüléknek. Az öt vonalszintű bemenettel, a mozgó tekercses lemezjátszók használatát is lehetővé tevő MM Phono bemenettel, a teljes körű irányítást kínáló távvezérlővel, Tone Defeat funkcióval és telefonok vagy táblagépek csatlakoztatására szolgáló előlapi bemenettel rendelkező C 316V2 felszereltsége minden szempontból elegendő ahhoz, hogy nagy teljesítményű hangrendszerek vezérlőközpontjaként használják azt. A mondhatni visszafogott, 40 W-nyi folyamatos teljesítményt nyújtó készülék zenehallgatás szempontjából jóval nagyobb jelentőséggel bíró dinamikus teljesítménye egészen magával ragadó, a 100 W-ot is meghaladja! Mivel ez a teljesítmény a teljes hallható hangsávban rendelkezésre áll, a kategóriájában egyedülállóan kiváló, mindössze 0,03%-nyi teljes harmonikus torzítású erősítő tudás tekintetében messze túlszárnyalja a vetélytársait.

A kellemesen hívogató hangzást eredményező csúcstechnológia kedvenc felvételei legapróbb részleteit is tökéletesen hallhatóvá teszi, és panorámahatású sztereó hangzásképet kölcsönöz számukra. A lenyűgözően dinamikus erőtartalékoknak köszönhetően a C 316BEE V2 hangzása kristálytiszta és élettel teli. Az alacsony torzítással párosuló néma háttér kiválóan alkalmas arra, hogy maradéktalanul kiaknázza hangsugárzói teljesítményét.

Vonal bemenet / fejhallgató kimenet
THD (20 Hz - 20 kHz) <0,03 % 300 ohmban, 2 V kimeneten
Jel-zaj arány > 100 dB (A-súlyozott, 32 ohm, ref. 2V kimenet, egység erősítés)
Frekvenciaválasz ± 0,3 dB (20 Hz - 20 kHz)
Kimeneti impedancia 8 ohm
Vonal bemenet / hangszóró kimenet
Folyamatos kimeneti teljesítmény 8 ohm és 4 ohm 40W (ref. 20 Hz-20 kHz névleges THD mellett, mindkét csatorna hajtva) THD (20 Hz - 20 kHz), <0,03 % (250 mW - 40 W, 8 ohm és 4 ohm)
Jel-zaj arány > 95 dB (A-súlyozott, 500 mV bemenet, ref. 1 W kimenet 8 ohmban)
> 97 dB (A-súlyozott, 500 mV bemenet, egységnyi erősítés 32 ohmban)
IHF dinamikus teljesítmény 8 ohm:90 W
4 ohm:120 W
2 ohm:170 W
Csillapító tényező > 200 (ref. 8 ohm, 1 kHz)
Frekvenciaválasz ± 0,3 dB (20 Hz - 20 kHz, Tone Defeat ON)
Magas:± 5dB -10 kHz
Basszus:± 8 dB 100 Hz -nél
Csatornaelválasztás > 70 dB (1 kHz)
Maximális bemeneti szint 4,3 V (1 kHz THD 0,1%)
Bemeneti érzékenység (40 W esetén 8 ohm) 200 mV
Készenléti üzemmód <0,5 W
Phono bemenet / hangszóró kimenet
THD (20 Hz - 20 kHz) <0,03 % (1 W - 40 W, 8 ohm és 4 ohm)
Jel-zaj arány > 75 dB IHF MM patronnal (A-súlyozott, ref. 5 mV bemenet 1 kHz és 1 W kimenet 8 ohmban)
Frekvencia válasz (RIAA eltérés) +0,3 dB (20 Hz - 20 kHz, Tone Defeat ON)
Maximális bemeneti szint 71 mV (1 kHz THD 0,1%)
Bemeneti érzékenység (40 W esetén 8 ohm) 2,95 mV
Méret 435 x 90 x 285 mm
Súly 5,5 kg
Adatok
Cikkszám
C316BEEV2C
Kiegészítő termékek