Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

M8 sorozat

Intenzív tanulmányok után a uandksound újabb lépést tett a zászlóshajó referencia modelljeinek megújítására. Mint korábban, az M8 sorozat alkatrészeit is gondosan kiválasztják, és csak a szigorúan meghatározott tűréshatároknak megfelelő alkatrészek kerülnek végső soron feldolgozásra. Ugyanilyen gondossággal és odafigyeléssel készül a keresztváltó hálózat, amely a hangszórókkal együtt alapvető fontosságú a diffúzorok minősége szempontjából.

Minden modell háromutas kialakítású. A külön mély-, közép- és magas hangok 12dB/OCT osztót használnak, így a hangzás tisztább, pontosabb pozícionálású, különösen az újonnan kifejlesztett magas hangszórónak köszönhetően. Néhány uandksound magassugárzó most Air Motion Transformer technológiát használ, hogy a hangzás ugrásszerűen javuljon. Az M850-N új, extra vékony testű szekrényét áttervezték, hogy bármilyen egyedi telepítéshez igazodjon. A gondosan kiválasztott komponensek, és a kiváló minőségű hangszóróegységek használatával kifejezőbb hangzást garantál.

Az új M1500-N mélysugárzó teljesítményét továbbfejlesztettük. Az egyedülálló 1200W-os kimeneti teljesítményével az új mélynyomónk igazi és magával ragadó élményt nyújt. A mélynyomó az EQ helyiségszabályozás mellett D osztályú erősítővel is fel van szerelve, és tetszőlegesen elhelyezhető.

Kiterjedt hallgatási tesztjeink a gyártási folyamat döntő részét képezik, mielőtt minden hangszórót és elektronikát beégetünk és több napon keresztül alaposan megmérjük. Az M8 sorozat csak akkor lép tovább a végső gyártási lépésre, ha a mérések nem mutatnak eltérést.


3termék 13