Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

M6 sorozat

Az M8 sorozathoz hasonló koncepciót követve az új M6 sorozat falra szerelhető vagy a falba süllyeszthető, mivel a uandksound nemrégiben tervezett egy új, extra vékony testű házat, amely az összetett egyedi telepítéshez igazodik.

A legjobb hangzás érdekében a fő újításunk a legfrissebb Air Motion magassugárzó. A pontosabb és tisztább magas frekvenciákat nagyra értékeljük, így az M6 sorozat akusztikai és vizuális esztétikai kialakításával erős elkötelezettséget mutat. Természetesen műszaki megbízhatóságuk és értékük túlmutat a mottónkon. Még a leginnovatívabb dizájn is folyamatosan fejlődik, így az uandksound minden termékbe beépíti a fejlődést, és arra törekszik, hogy még a legigényesebb vásárlókat is kielégítse. Ennek megfelelően az M6 sorozat csak a legújabb hangtechnikai megoldásokat kínálja a hosszú távú élvezet érdekében.

Az M6 sorozat dizájnja könnyen integrálható a nappalijába. Teljes körű élvezete nem igényel bonyolult telepítést. Akár filmnézéshez, akár kedvenc énekesének meghallgatásához, a uandksound egy széles körű katalógust kínál Önnek, ahol a fiatal vagy idősebb audiorajongók a legjobb ár-érték arányú jellemzőknek köszönhetően gond és kompromisszumok nélkül megtalálhatják a preferenciáiknak és lehetőségeiknek legmegfelelőbb megoldást.


5termék 15