Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

M5 sorozat

A tökélettég jelentése a gyönyörű látvány

Nincs nagyobb kényelem, mint a kanapén ülve filmet nézni vagy zenét hallgatni a legjobban ellazult módon. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a legjobb hallgatási élményt nyújtsuk, és ugyanazt az érzést keltsük, mint egy élő zenei vagy filmes előadáson. A uandksound tudja, milyen fontos, hogy otthon jól érezzük magunkat egy kellemes környezettel körülvéve, ahol minden megőrzi az esztétikai koherenciát. Mindig is arra törekedtünk, hogy kettős funkciójú, funkcionális és esztétikus termékeket tervezzünk.

A divatok változnak, és nagyon fontos, hogy alkalmazkodjunk hozzájuk, ezért dolgoztunk az új M5 sorozaton, amely a sikeres M3 továbbfejlesztése, de az igényesebb otthoni környezethez igazítva, ahol nem csak az esztétika dominál, hanem az avantgárd hangzás is, amely a legjobb filmek és zenei felvételek nagy felbontású hangjának reprodukálására készült. Az M5 sorozatot nagy gondossággal tervezték, hogy vizuális jelenlétüket integrálja a belső térbe.

Az eredmény egy kifinomult szórakozási élmény anélkül, hogy megzavarná a környezet szépségét. Minden termékünket és alkatrészünket büszkén tervezzük Európában, ügyes és jól képzett mérnökeink minden alkatrészt gondosan tesztelnek.

 

Audiofil teljesítmény

Az M5 sorozat új belső részei közé tartozik egy továbbfejlesztett keresztváltó, amely kiváló lineáris választ biztosít egy nagy sűrűségű strukturált szekrényen keresztül, hogy kiemelkedő dinamikatartományt érjen el, különösen a házimozi alkalmazásokhoz. A híres Air Motion szalagos magassugárzónk már számos hangszórónkban, például az M5 sorozatban is megtalálható. Határozottabb válasz és kiterjesztett magas frekvencia csak a legfejlettebb alkatrészekkel érhető el.

Az M5 sorozat belső szerkezetét úgy fejlesztettük ki, hogy a párhuzamos felületeket elkerüljük a belső térben a jobb hangterjedés elérése érdekében, valamint a nagy hangnyomásszinteknél kisebb torzítást kínálva.

Az M5 sorozatú család front, center és surround csatornából, valamint egy dedikált aktív mélynyomóból áll. Mindezek teszik ezt a berendezést a tökéletes divatos hangszórómegoldássá, hogy a legjobb hangzást élvezhesse otthonában, bonyolult installációk nélkül. Időtlen dizájnunk a legjobb garancia lesz arra, hogy hosszú ideig élvezze a legjobb hangzást harmóniában, anélkül, hogy megzavarná otthona dekorációját.


4termék 14