Kérdése van? Hívjon minket! +36202769969

M4500D & M7300D

Bármilyen hangszórót könnyedén vezérelhet

Új D-osztályú végerősítőink a mérnöki leleményesség és az elérhető elektronikus alkatrészek legjobbjait képviselik. A rendkívül magas csillapítási tényezővel és a hatalmas áramok leadásának képességével a D-osztályú technológia könnyedén vezérel bármilyen hangsugárzót, így a legjobb partner a zászlóshajó Reference sorozatunkhoz. 750 watt csatornánként az M4500D és 300 watt az M7300D esetében, áthidalható opcióval csak az M4500D esetében, garantálja a piac legjobb hangteljesítményét. Még a nagyon alacsony impedanciájú hangszórók sem jelentenek ellenfelet végerősítőink rendíthetetlen teljesítményének.

 

Tökéletes bármilyen összeállításhoz

Az M4500D végerősítő a hídképes opciónak köszönhetően hagyományos sztereó vagy többcsatornás felállásban is működhet. Ha a csatlakoztatott eszköz rendelkezik 12V-os trigger kimenettel, ez vezérelheti az M4500D és az M7300D tápállapotát, és akár több M4500D vagy M7300D teljesítményerősítő daisy-chainelését is lehetővé teszi komplex installációkhoz.

A valódi digitális erősítés előnyei

Az M4500D és az M7300D nem egy tipikus D-osztályú végerősítő. A mi technológiánk sokkal jobb, diszkrét MOSFET-ek nagy áramerősségű kimenete a D-osztály hatékonyságával. Az egységek nagyon alacsony torzítással és kiváló jel-zaj aránnyal rendelkeznek, így tökéletes erősítők a piacon.

 

A Uandksound megoldása minden hangerősségen zajtalan és tiszta lejátszást biztosít. A digitális jel közvetlenül a hangszórókat hajtja meg, fordítás és közvetítő nélkül, gyakorlatilag tökéletes digitális-analóg átalakítást kínálva a legigényesebb audiofilek számára. Az eredmény egy olyan szintű erőfeszítés nélküli teljesítmény és fejlett feldolgozás, amely más gyártóktól nem érhető el. Biztos lehet benne, hogy technológiánk a valaha tapasztalt legélvezetesebb és legsemlegesebb hangzást biztosítja.

 

 

 

 

 


2termék 12